@Aslı SAYILIR
Soğuk havalarda bolca fımkırılır (sümkürülür), hapşırılır, üşünür, herşeye katlanılır ama türk kahvesi içememek... Böyle şey olur mu ya :) Şu an paşa çayıyla idare et, akşama çatır çatır içersin Aslı :)
@Erkal ÇOŞKUN
Amin cümlemize diyelim. Valla diğerleri aile bireyleri, çapkınlık sözkonusu olmaz :))
İnsan sevdiği olguları tanımlarken böyle espritüel bir biçimde tasvir ettiği zaman ne kadar derinlemesine çalıştığının bir kez daha farkına varıyor ve gururu okşanıyor :)
Merhabalar bendeniz Günay Yunus. 2002 yılından beri Televizyon, Post Prodüksiyon, Reklamcılık sektörlerinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev aldım. Hobi olarak fotoğraf çekimi ve müzisyenlikle uğraşıyorum. Yaklaşık 11 yıldır After Effects ile evliyim. Finalcut ve Premiere adlı nurtopu gibi...
Kompozisyon güzel ancak gözü çok yoran hareketler mevcut. Kinetik geçişleri olan kompozisyonların son dokunuşları yani son kısmı soft hareketler verilerek göz yoran etkiyi ortadan kaldırmayı amaçlar. Son kısmı biraz yavaşlatırsanız vermek istediğiniz etkiyi daha iyi vereceğinizi düşünüyorum...
Trailer ve TV Spotları arasında farklar mevcuttur. Bu farklardan en büyüğü,konu bütünlüğünü yansıtmadan,gözü yormayacak geçişlerle seyirciye yansıtmaktır. Bu çalışmanız ne bir TV spotu ne de bir Trailer dır. Üzerinde çalışmanız gerek. Teşekkürler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.