Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Kurtlar vadisi Filistin ps3 oyunu kapak tasarımım !

Oyun firmalarının hiçbiri ( materyali olsun olmasın) oyunun film afişini asla kullandırmaz,uluslararası pazarlama yasalarına göre. Genel bir değerlendirme yapacak olursam (müşteri bazında) ben bu oyunu almam :)
  2. Günay YUNUS

Nasıl Grafiker Oldunuz ?

13 yaşımda annem ilk fotoğraf makinemi almıştı (Pentax K1000,ilk göz ağrım). Sonra iletişim meslek lisesi okuduğum esnada fotoğraf ve sinemaya aşırı ilgimin ve yapmak istediğim mesleğin bununla alakalı olduğuna karar verdim. 2002 de Digiturk'e başvurmamla birlikte kurgu ve animasyon ile ilgili...
  3. Günay YUNUS

Brandday-1 / Aslı SAYILIR

Ellerin dert görmesin. Nefis olmuş tek kelimeyle :)
  4. Günay YUNUS

After Effects İleri Seviye Patlama Dersi

Öncelikle ellerin dert görmesin.Fikir ve akış olarak gayet güzel. Realistik açıdan bakıldığında eksiklikleri çok fazla. Birincisi kullandığın materyallerin ışık ve renk uyumlulukları, kamera hareketlerindeki focus blur un gereğinden fazla sürede kullanımı, en önemlisi kompozisyonunun renk...
  5. Günay YUNUS

Kızları nasıl mutlu edersin ? | :)

Sevmenin maddesi olmamalı. Anayasa mı bu :) İçtenlikle yapılan herşey zaten sevginin belirtisidir diye düşünüyorum ve yaşıyorum :)
  6. Günay YUNUS

Intro Denemesi

@Adem GÖRDÜK Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  7. Günay YUNUS

Intro Denemesi

Adem güzel olmuş ellerin dert görmesin. Minik bir detayı atlamışsın sadece. Oda Productions ın font rengi ile info ve Gelip Gidenler in rengi aynı olursa çok çok daha iyi olur. Bi de benim nacizane fikrim Color Balance ile biraz kırmızı kat :) Yine söylüyorum güzel olmuş. Durmak yok :)
  8. Günay YUNUS

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

@danisman Ben teşekkür ederim Ozan Bey :)
  9. Günay YUNUS

After Effects ile yaptığım sesli bir intro denemesi

Düşünce güzel fakat çok çalışılması gerek üstünde. Daha da iyi olacağını düşünüyorum Teşekkürler
  10. Günay YUNUS

Öncelikle Ozan Bey'e çok teşekkür ediyorum böyle güzel anları güzide forumumuzun bardağı ile yaşamama vesile olduğu için :) Davul çalarken bile grafikerler.og diyorum sizlere :)
  11. Günay YUNUS

After Effects Intro Denemem

Çok ama çok çalışmalısınız. After Effects yada başka program farketmez. Mantalite,fikir ve fikirler üretmeye bakın öncelikle.
  12. Günay YUNUS

Ozan Bey çok teşekkür ederim. Bugün ulaştı elime. Fotoğraf çekip sitede yayınlayacağım :) Ne desem az, gerçekten çok teşekkür ederim :)
  13. Günay YUNUS

Hangi Bölümü Seçmeliyim ?

@dogan005 Rica ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu...
  14. Günay YUNUS

Hangi Bölümü Seçmeliyim ?

Üniversitelerin Sinema Tv, Radyo Tv Yayımcılığı yada özel üniversitelerin VCD adı altında yer alan bölümlerde teori ve uygulamayı öğrenebilirsiniz. Ama şu bir gerçektir, önemli olan program değil, mantalitedir. Yani programlar hayalgücünü uygulamaya döker,önemli olan fikir ve fikirler bütünüdür...
  15. Günay YUNUS

Quark Kısayolları - Türkçe

Çok yararlı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler :)
  16. Günay YUNUS

okulda yaptığım afişler vize ödevleri:)

Bir Dünya Şehr-i İstanbul ve Dünya Su Günü çalışmalarını çok başarılı buldum. Tebrik ederim. İleriki dönemlerde çok daha iyi işlere imza atacağınızı düşünüyorum :)
  17. Günay YUNUS

Teşekkürler Ozan Bey :)
  18. Günay YUNUS

Grafikerler.org adına yapılan çalışmalar

Grafikerler.org Converse Tasarımı
  19. Günay YUNUS

Merhaba:)

Hoşgeldiniz Yeşim Hanım :)
  20. Günay YUNUS

kahve içmek için sabırsızlanıyorum :)