Oyun firmalarının hiçbiri ( materyali olsun olmasın) oyunun film afişini asla kullandırmaz,uluslararası pazarlama yasalarına göre. Genel bir değerlendirme yapacak olursam (müşteri bazında) ben bu oyunu almam :)
13 yaşımda annem ilk fotoğraf makinemi almıştı (Pentax K1000,ilk göz ağrım). Sonra iletişim meslek lisesi okuduğum esnada fotoğraf ve sinemaya aşırı ilgimin ve yapmak istediğim mesleğin bununla alakalı olduğuna karar verdim. 2002 de Digiturk'e başvurmamla birlikte kurgu ve animasyon ile ilgili...
Öncelikle ellerin dert görmesin.Fikir ve akış olarak gayet güzel. Realistik açıdan bakıldığında eksiklikleri çok fazla. Birincisi kullandığın materyallerin ışık ve renk uyumlulukları, kamera hareketlerindeki focus blur un gereğinden fazla sürede kullanımı, en önemlisi kompozisyonunun renk...
Adem güzel olmuş ellerin dert görmesin. Minik bir detayı atlamışsın sadece. Oda Productions ın font rengi ile info ve Gelip Gidenler in rengi aynı olursa çok çok daha iyi olur. Bi de benim nacizane fikrim Color Balance ile biraz kırmızı kat :) Yine söylüyorum güzel olmuş. Durmak yok :)
Öncelikle Ozan Bey'e çok teşekkür ediyorum böyle güzel anları güzide forumumuzun bardağı ile yaşamama vesile olduğu için :) Davul çalarken bile grafikerler.og diyorum sizlere :)
Üniversitelerin Sinema Tv, Radyo Tv Yayımcılığı yada özel üniversitelerin VCD adı altında yer alan bölümlerde teori ve uygulamayı öğrenebilirsiniz. Ama şu bir gerçektir, önemli olan program değil, mantalitedir. Yani programlar hayalgücünü uygulamaya döker,önemli olan fikir ve fikirler bütünüdür...
Bir Dünya Şehr-i İstanbul ve Dünya Su Günü çalışmalarını çok başarılı buldum. Tebrik ederim. İleriki dönemlerde çok daha iyi işlere imza atacağınızı düşünüyorum :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.