Sondaki particle kısmı çok uzun. Üstünde çalışılması gerek. Motion larda da minik geçiş hataları var. Birkaç revizeyle çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Nacizane fikrim budur
Açıkçası iyi,hoş bir paylaşım fakat içeriğine bakınca (özellikle antartika kıtasını anlatırken eğitmenin bu kuşun adı neydi ya? demesi) eğitim sistemimizin ne hale geldiğini açıkça görüyoruz :) Demet paylaşım için çok teşekkür ederim :)
ben 3 diyorum sadece. Diğer logolarda çok fazla göze sokulacak seviyede politik ve ideolojik imge mevcut.
3 no lu çalışma çok orjinal diğerlerinin arasında kendini bariz belli ediyor.
Elleriniz dert görmesin Hasan Bey :)
iyi yada kötü diye birşey yoktur. Daha iyisi vardır hep. Devam et çizmeye, çize çize çok daha iyi çalışmalar çıkaracaksın Demet :) Kötü deyip havlu atma sakın :)
Öncelikle elleriniz dert görmesin. Şık bir çalışma olmuş. Yalnız bir nokta var; biraz sürreal olmuş. Niye derseniz, dikey ve yatay çizgiler sinyal bozukluğu oluştuğunda çakışma yaptıkları için birarada bulunmazlar. Sadece kanal sinyali ararken uygun bir kanal çıkacağı vakit yaptığınız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.