Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Tanıtım Filmi: Firma isim veya Logo için

Diğer çalışmalarınıza oranla daha nezih bir planlama ve çalışma olmuş. Daha da iyi sonuçlar elde edeceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler
  2. Günay YUNUS

Tanıtım Filmi: Alevler Arasında Firma Logosu Sunumu

Sondaki particle kısmı çok uzun. Üstünde çalışılması gerek. Motion larda da minik geçiş hataları var. Birkaç revizeyle çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Nacizane fikrim budur
  3. Günay YUNUS

Kitap kapağı tasarımı.

Ben de 2. çalışmayı çok beğendim ancak font seçiminde daha farklı seçenekleri denemelisiniz diye düşünüyorum :)
  4. Günay YUNUS

2D karakter animasyonu

Güzel bir paylaşım. Konu ile ilgilenen arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Elleriniz dert görmesin Gürhan Bey :)
  5. Günay YUNUS

Anafen TV Çekim Hataları

Açıkçası iyi,hoş bir paylaşım fakat içeriğine bakınca (özellikle antartika kıtasını anlatırken eğitmenin bu kuşun adı neydi ya? demesi) eğitim sistemimizin ne hale geldiğini açıkça görüyoruz :) Demet paylaşım için çok teşekkür ederim :)
  6. Günay YUNUS

2013 Mutlu Yıllar Dilerim / Sedat Gül

Teşekkürler Sedat Bey.Yeni yılın size şans getirmesi dileği ile ..
  7. Günay YUNUS

efekt yardımı

armut piş ağzıma düş deyimi gibi oldu bu biraz. Forumda airbrush ile ilgili yapılmış çalışmaları bulabilirsiniz
  8. Günay YUNUS

efekt yardımı

Bu tarzın ismine Airbrush deniyor. Tamamen brush ile yapılan bir çalışma. Herhangi bir efekt komutu mevcut değildir. Teşekkürler.
  9. Günay YUNUS

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Şirin Baba çalsın isterim kapıyı, gel bi çay içelim derim :)
  10. Günay YUNUS

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

ben 3 diyorum sadece. Diğer logolarda çok fazla göze sokulacak seviyede politik ve ideolojik imge mevcut. 3 no lu çalışma çok orjinal diğerlerinin arasında kendini bariz belli ediyor. Elleriniz dert görmesin Hasan Bey :)
  11. Günay YUNUS

Hayat Bana ..... öğretti ?

Hayat bana koşullar ne olursa olsun hiçbir zaman pes etmemeyi öğretti.
  12. Günay YUNUS

Karakter İllüstrasyonu

iyi yada kötü diye birşey yoktur. Daha iyisi vardır hep. Devam et çizmeye, çize çize çok daha iyi çalışmalar çıkaracaksın Demet :) Kötü deyip havlu atma sakın :)
  13. Günay YUNUS

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Bu sabah şirinleri gördüm, sabahın 7 sinde kaldırdılar beni ve gittim onlara çay ısmarladım :)
  14. Günay YUNUS

Vektör Objektif (Lens)

Teşekkürler Erkan bey, elinize sağlık :)
  15. Günay YUNUS

...Bıdı Bıdı...

hava soğuk yağmurlu...
  16. Günay YUNUS

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR benim gibi :)
  17. Günay YUNUS

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR İzmir her konuda 1 numara valla :)
  18. Günay YUNUS

...Bıdı Bıdı...

Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru, son olarak demli bir çay ve mükemmel bir hava. İyi haftasonları dilerim... :)
  19. Günay YUNUS

Real Tv Noise

Öncelikle elleriniz dert görmesin. Şık bir çalışma olmuş. Yalnız bir nokta var; biraz sürreal olmuş. Niye derseniz, dikey ve yatay çizgiler sinyal bozukluğu oluştuğunda çakışma yaptıkları için birarada bulunmazlar. Sadece kanal sinyali ararken uygun bir kanal çıkacağı vakit yaptığınız...
Yukarı Alt