Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Sitemizin yeni arayüzü yayında.

Hayırlı ve uğurlu olması dileği ile... emeği geçen herkezin eline sağlık, gerçekten güzel bir iş çıkmış ortaya. :clap2:
  2. Yasemin Ertosun

Kurban Bayramı Tebrik Kartı

Bayram için kart hazırlanmam istendi... belki sizlerinde ihtiyacı olabilir Dowland: http://hotfile.com/dl/82115036/e22fe05/kurban_grafikerler.org.cdr.html
  3. Yasemin Ertosun

Birsürü Vektörel Dosya :)) (Cdr - No Rapid!!)

Link yenilenene kadar geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır...
  4. Yasemin Ertosun

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Gerçekten çok üzücü bir durum... emeğe saygısızlık. Sizin bu dersleri hazırlamak için nasıl emekler verdiğinizi biliyorum. Temel sanat eğitiminin önemi ve amacı isimli yazımı sizinkiyle beraber aynı sitede gördüm.... Bu sorunu çözeceğiz, gereken etik düzetmelerin yapılması sağlanacaktır...
  5. Yasemin Ertosun

Kişisel Logo Çalışmalarım

:) güzel olmus eline sağlık, bir bütünlük var şimdi samuray kılıcı çok yakışmış ama isim biraz zor okunuyor daha sade olan bir font olabilir belki sen bilirsin genede ;)
  6. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı Sonuçları

Yarışma katılan herkezi tebrik ederim... :) çok güzel bir yarışma oldu. Dereceye giren arkadaşlarımızıda ayrıca tebrik eder başarılarının devamını dilerim...
  7. Yasemin Ertosun

Kişisel Logo Çalışmalarım

Öncelikle eline sağlık 1. logodaki H harfinden çıkan desen beni rahatsız etti yani oraya ait değilmiş gibi duruyor. 2. çalışman çok hoş yalnız yazı karakteri ve bıçak bana arap esintisi verdi nedense ama japonca yada çince artık ne ise bilmiyorum alakasız gibi oraya bir samuray kılıcı...
  8. Yasemin Ertosun

Font Tanıtımları ve Galeri

Bunların hepsi harika Ahmet bey..., elinize emeğinize sağlık.
  9. Yasemin Ertosun

2011 takvimi

Paylaşım için teşekkürler...
  10. Yasemin Ertosun

Otel-Resepsiyon - HQ 18 Dosya

:) harika bir paylaşım..., teşekkürler neo
  11. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı Kurumsal | Kaizen Design 4

Çalışmanız görünmüyor, RGB olarak kaydedin ve tekrardan yükleyiniz...
  12. Yasemin Ertosun

Yasemin Uyar / Yeşim Taşı

@Fairytale Çok teşekkür ederim :) @Kaizen07 Haklısınız :) ayrıntıyı fark etmemişim uyarınız için teşekkürler. Düzenleyip ekledim tekrardan. @Hasan Güner Teşekkür ederim :)
  13. Yasemin Ertosun

Merhaba Meliha https://www.grafikerler.org/yesim-tasi/ bu linke tıkladığında üst sol köşede yeni konu butonu görüceksin buradan konunu açabilirsin. Ayrıca konuya resim yüklemek içinde aşağıdaki link sana yardımcı olucaktır...
  14. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim Murat bey...
  15. Yasemin Ertosun

Katılan herkese bol şanslar ;)
  16. Yasemin Ertosun

Freelance

Merhaba, Bu bölüme açmış olduğunuz konuları potansiyel müşterilerinizin ve/veya işverenlerinizin okuduğunu lütfen unutmayınız. Gün geçtikçe daha fazla ilgi gören grafik ve tasarım sektöründe rakiplerinizden bir adım önde olabilmek için kendinizi hedef kitlenize hitap eden cümleler ve görsel...
  17. Yasemin Ertosun

Murathan Mungan

Kırılgan bir çocuğum ben Yüreğim cam kırığı. Bütün duygulardan önce Öğrendim ayrılığı. Saldırgan diyorlar bana Oysa kırılganım ben. Gözyaşlarım mücevher Saklıyorum herkesten. Ürküyorlar gözümdeki ateşten. Ürküyorlar dilimdeki zehirden. Ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözü...
  18. Yasemin Ertosun

s.a

Aramıza hoşgeldin...:)
  19. Yasemin Ertosun

2010 - 2011 Takvimi Vektörel (cdr, ai, eps)

@erhanbodrum şifre: www.grafikerler.org
Yukarı Alt