Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

şekil birleştirme

ewettt ben bilmiyordum mesala :D
  2. Yasemin Ertosun

A'dan z'ye photoshop görsel anlatımları topluluğu

@sadik cengiz bütün hepsini yüklemelisiniz ancak o şakilde çalışır..eğer yüklediysenizde birinde bir hata vardır tekrar bakın bi daha yükleyin..
  3. Yasemin Ertosun

Sitil Moda Logo Tasarımı

Sinem hanım konuları yanlış yerlere açıyorsunuz, yanlış yerlerde çalışmalarınızı paylaşıyorsunuz... lütfen forum kurallarını okuyunuz, konu başlıklarını inceleyiniz... ve lütfen büyük harflerle yazmayınız... iyi günler
  4. Yasemin Ertosun

Döner Kesen adam ( vektor istek)

Buse hanım paylaşmış Kamile hanım linke tıklamanız yeterli...
  5. Yasemin Ertosun

eşime yaptığım bir logo tasarımları

:) çok cici olmuş ama tercih etmem gerekirse 1. olan diyorum
  6. Yasemin Ertosun

Fotograftan Vektöre-yardım

way canına arkadaşlar süpersiniz bayıldım bu programlara fotocan arkadaşım sanada ayriyetten teşekkür ederim böle bi konu açmasaydın ne zaman haberim olurdu bilmiyorum çok ekmek yemem lazım daha:( aa bu arada hoşgeldin aramıza:)
  7. Yasemin Ertosun

Vektörel Harran Üniversitesi Logosu (istek)

Merhabalar istediğiniz çoğu logoyu http://www.seeklogo.com/ adresinden eps cdr ve ai olarak bulabilirsiniz,üstelik bedava:) bir gün mutlaka işinize yarar.
  8. Yasemin Ertosun

Corel Draw'ın birçok özelliği tek ders içerisinde | video ders

@Hasan Güner :clap2: süpermiş ben hemen bi liste hazırlayım o zaman :D
  9. Yasemin Ertosun

Corel Draw'ın birçok özelliği tek ders içerisinde | video ders

emeğinize sağlık Hasan Bey... teşekkürler
  10. Yasemin Ertosun

corel drawa illustrator görünümü verme | resimli anlatım

yaptım ama sevmedim eski haline getirdim :D ama bu yeni bilgi için çok çok teşekkürler:)
  11. Yasemin Ertosun

fotolarımızı kolayca eskitelim

link hata veriyor yeniliyebilirmisiniz Emine Hanım ?
  12. Yasemin Ertosun

Dünyanın Dev Eserleri EPS

çok teşşekkürler pizza kulesi gerçekten işime yarıyacak...:)
  13. Yasemin Ertosun

T-shırt Tasarımı

görünüş olarak çok hoş olmuşlar eline sağlık ama imalat açısından sağdaki ve soldaki tşört seni biraz zorlar, anlağım kadarıyla baskı olucak ( ki sağdakinin kesin baskı olması gerekir kanımca ) baskı deseni hem bedende hemde kolda var işin bitmiş halinde denk düşmesi gerekiyor malesef kalifiye...
  14. Yasemin Ertosun

Bunları yapmayan Türk var mı?

Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir. ( çocukken sıklıkla şimdilerde sadece mahallenin bakkalına giderken:) ) Döner ile ayranı aynı anda bitirebilirim. Lisanslı program satın almamaktır ( biliyorum örnek bir davranış değil ama tamamen duygusal ama tüm office programlarım...
  15. Yasemin Ertosun

Bunları yapmayan Türk var mı?

Evetttt hadi herkez itiraf etsin kim bunlardan bir kaçını yaptı ? Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir. Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir. Siteleri mahkeme kararı ile kapattırmaktır. Gaz kaçaklarını 'çakmak' ile kontrol etmektir. Hayatında en az bir kere...
  16. Yasemin Ertosun

fiyat teklifi

şey bu e-imza yı biraz açıklayabilirmisiniz?
  17. Yasemin Ertosun

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Çakar çakmaz çakan çakmak... TOKAI :)
Yukarı Alt