Sinem hanım konuları yanlış yerlere açıyorsunuz, yanlış yerlerde çalışmalarınızı paylaşıyorsunuz... lütfen forum kurallarını okuyunuz, konu başlıklarını inceleyiniz... ve lütfen büyük harflerle yazmayınız... iyi günler
way canına arkadaşlar süpersiniz bayıldım bu programlara fotocan arkadaşım sanada ayriyetten teşekkür ederim böle bi konu açmasaydın ne zaman haberim olurdu bilmiyorum çok ekmek yemem lazım daha:( aa bu arada hoşgeldin aramıza:)
Merhabalar
istediğiniz çoğu logoyu http://www.seeklogo.com/ adresinden eps cdr ve ai olarak bulabilirsiniz,üstelik bedava:)
bir gün mutlaka işinize yarar.
görünüş olarak çok hoş olmuşlar eline sağlık ama imalat açısından sağdaki ve soldaki tşört seni biraz zorlar, anlağım kadarıyla baskı olucak ( ki sağdakinin kesin baskı olması gerekir kanımca ) baskı deseni hem bedende hemde kolda var işin bitmiş halinde denk düşmesi gerekiyor malesef kalifiye...
Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir. ( çocukken sıklıkla şimdilerde sadece mahallenin bakkalına giderken:) )
Döner ile ayranı aynı anda bitirebilirim.
Lisanslı program satın almamaktır ( biliyorum örnek bir davranış değil ama tamamen duygusal ama tüm office programlarım...
Evetttt hadi herkez itiraf etsin kim bunlardan bir kaçını yaptı ?
Terliği parmakları dısarı taşırarak giymektir.
Döner ile ayranı aynı anda bitirebilmektir.
Siteleri mahkeme kararı ile kapattırmaktır.
Gaz kaçaklarını 'çakmak' ile kontrol etmektir.
Hayatında en az bir kere...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.