Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Otel üniformalarım...

:D haklısınız Hakan bey garsonluktan baş aşçılığa terfi var gibi.... ama her modelime ayrı bi figür çizersem 2 günlük iş 5 günde biter :) yorum için teşekkürler
  2. Yasemin Ertosun

Otel üniformalarım...

Executive Chef ( Baş aşçı ) Bir otelin nerdeyse en önemli adamıdır ve tasarım beyendirmekte çok zordur :) ve garsonlar...
  3. Yasemin Ertosun

Porselen Aşkına-Baştan Sona Bir Çalışma

(Güzel bir fincan oldu kesin yani heralde galiba...) Herhalde değil Hakan Bey, gerçekten güzel bir fincan olmuş... detaylı bir şekilde inceledim ve fincanın içindeki ışık gölge oyunları çok iyi olmuş... elinize sağlık :clap2:
  4. Yasemin Ertosun

Elde basit Siluet çizimi..

Bilgiler için teşekkürler...
  5. Yasemin Ertosun

çıktı alınacak çalışmayı kısa yolla a4 sayfaya ortalama

P *Seçili nesneleri sayfaya göre ortalar bu konuyu incelersen diğer kısa yollarıda görebilirsin https://www.grafikerler.org/corel-draw/17-coreldraw-kisa-yollari.html
  6. Yasemin Ertosun

Canakkale kıtap kapagı

gerçekten çok güzel elinize sağlık...
  7. Yasemin Ertosun

insan vektörleri-günlük yaşam-çocuklar

paylaşım için teşekkürler...:)
  8. Yasemin Ertosun

Tasarımda Semiyotik Bilimi ve Renkler..

Bu güzel paylaşım ve bilgiler için çok teşekkürler ipekce.... +rep
  9. Yasemin Ertosun

casse | kurumsal kimlik | hasan güner

@Hasan Güner Geliceğine eminim :)
  10. Yasemin Ertosun

casse | kurumsal kimlik | hasan güner

:D yorum yapmıyacağım demiştim ama harika bir iş... işe haksızlık olur yani tekrardan tebrik ediyorum Hasan Bey... elinize sağlık:)
  11. Yasemin Ertosun

Matmazel by ~pinarcildam

çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık....
  12. Yasemin Ertosun

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - Set 5

:S çok şaşırdım sen nerden buldun bunları?... internetten olamaz
  13. Yasemin Ertosun

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - Set 4

Paylaşım için çok teşekkürler... :)
  14. Yasemin Ertosun

Tekstil Moda Çizimler ve Desenler - Set 3

:) bunlar harika....
  15. Yasemin Ertosun

İlk CorelDRAW denemem..

Ellerine sağlık...:) gayet iyi gidiyorsun tabi daha çok çalışmak lazım ilerletmenin sonu yok daha önceden dediğim gibi yeterki iste o zaman insanın yapamayacağı şey yoktur....
  16. Yasemin Ertosun

Farklı Konularda Vektör Setleri

@neo32 kötü oldum yazını okuyunca :( Haklısın o kadar emek veriyorsun ve karşılığında sadece teşekkür bekliyorsun... ama sende o kadar çok şey paylaşıyorsunki kimse sana yetişemiyor:D şaka bi yana tekrardan teşekkürler, emeğine ve yüreğine sağlık...
  17. Yasemin Ertosun

Farklı Konularda Vektör Setleri

Paylaşım için teşekkürler Neo32...
  18. Yasemin Ertosun

Objeye kumaş v.s. giydirme

Biraz aceleyle hazırladım takıldığınız bir şey olursa sorun.. taradığın kumaşı küçültmene gelince; kumaşın üstüne tıkla köşelerde, yanlarda, ve ortasında siyah küçük kareler görüceksin pick tool aracı ile herhangi bir köşenin üstüne tıkla ve basılı haldeyken içeri doğru ittir eğer aynı anda...
  19. Yasemin Ertosun

Kompak Oda

Murat bey harika bir şey bu bayıldım gene :) kullanışlı bir tasarım, küçük odalar için çok ideal... elinize sağlık
Yukarı Alt