:D haklısınız Hakan bey garsonluktan baş aşçılığa terfi var gibi....
ama her modelime ayrı bi figür çizersem 2 günlük iş 5 günde biter :)
yorum için teşekkürler
(Güzel bir fincan oldu kesin yani heralde galiba...)
Herhalde değil Hakan Bey, gerçekten güzel bir fincan olmuş... detaylı bir şekilde inceledim ve fincanın içindeki ışık gölge oyunları çok iyi olmuş... elinize sağlık :clap2:
P *Seçili nesneleri sayfaya göre ortalar
bu konuyu incelersen diğer kısa yollarıda görebilirsin
https://www.grafikerler.org/corel-draw/17-coreldraw-kisa-yollari.html
Ellerine sağlık...:) gayet iyi gidiyorsun tabi daha çok çalışmak lazım ilerletmenin sonu yok daha önceden dediğim gibi yeterki iste o zaman insanın yapamayacağı şey yoktur....
@neo32
kötü oldum yazını okuyunca :( Haklısın o kadar emek veriyorsun ve karşılığında sadece teşekkür bekliyorsun... ama sende o kadar çok şey paylaşıyorsunki kimse sana yetişemiyor:D şaka bi yana tekrardan teşekkürler, emeğine ve yüreğine sağlık...
Biraz aceleyle hazırladım takıldığınız bir şey olursa sorun.. taradığın kumaşı küçültmene gelince; kumaşın üstüne tıkla köşelerde, yanlarda, ve ortasında siyah küçük kareler görüceksin pick tool aracı ile herhangi bir köşenin üstüne tıkla ve basılı haldeyken içeri doğru ittir eğer aynı anda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.