Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Bayan Moda Vektörleri

Paylaşım için teşekkürler, benim gerçekten işime yarayacaklar...:) +
  2. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı | Ahmet Altun - 3

Favorimi değiştirdim, artık sizin çalışmanız favorim :D gerçekten her bakımdan çok iyi olmuş, elinize sağlık
  3. Yasemin Ertosun

Salon

Kerim bey'e aynen katılıyorum... gene muhteşem bir çalışma. Elinize sağlık :clap2:
  4. Yasemin Ertosun

Bebek Dünyası HQ Image - 50 Image

paylaşım için teşekkürler... bu arada çok tatlılar :)
  5. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kimlik Kılavuzu Örneği

Rica ederim :) umarım yararlı olur...
  6. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kimlik Kılavuzu Örneği

Üniforma tasarımlarını yaptığım firmanın kurumsal kimlik çalışması, sunum olarak hoşuma gittiği için sizlerede yararlı olabileceğini düşündüğümden paylaşmak istedim ;)
  7. Yasemin Ertosun

Küresel Isınma /vberk 1

tebrikler ve başarılar... çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten
  8. Yasemin Ertosun

Araç Giydirme için Bütün Modellerin Teknik Çizimler-Vektör

bu güzel paylaşım için teşekkür ederiz :)
  9. Yasemin Ertosun

Olgunlaşmak...

Olgunlaşmak... Artık eskisi gibi her haftasonu birileri ile dışarı çıkmak istemiyorum. Beni yoran ilişkiler, yeni tanışmalar, yeni yüzler aramıyorum. Eski dostlukların da özetini çıkarmaya başladım. İlişkilerde tasarrufa gidiyorsun her şeyde olduğu gibi ve gereksiz insanları hayatından atmak...
  10. Yasemin Ertosun

Bayan Vektörler

:) telafi ederim
  11. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı | Ahmet Altun - 1

çok etkilendim elinize sağlık... başarılar
  12. Yasemin Ertosun

Ateş ile suyun hikayesi (Can Yücel)

Rica ederim dün gece okuduğumda çok etkilendim ve sizlerlede paylaşmak istedim :)
  13. Yasemin Ertosun

Otel üniformalarım...

@Serpil Yüzak-Şenol hiç yardımcı olmaz olurmusun bayıldım hem çizim olarak hemde düşünce olarak. senin fikrinden yola çıkıp bütün departmanlarla ilgili çizimler hazırlamaya başladım bile:) zaten benim aslında anlatmak istediğim patronlarımın ne kadar zor olduğu ben ister peto cebi ister cep...
  14. Yasemin Ertosun

Bayan Vektörler

Paylaşım için teşekkürler...:)
  15. Yasemin Ertosun

Otel üniformalarım...

@Kerim Öksüz Doğrusu Chef Kerim bey :) chef: ahçıbaşı, ahçı, şef chief: baş, ana, en üst rütbeli, belli başlı Executive: yürütme, yönetim, yetkili, uygulama ile ilgili, icra Serpil bunlar harika bayıldım ama patronuma o sivri cep kapağını gösterdiğimde vereceği tepki kim dikecek...
  16. Yasemin Ertosun

Ateş ile suyun hikayesi (Can Yücel)

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına... Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüregim sana armağan... Sarılmış...
  17. Yasemin Ertosun

Corel Draw'da katmanların yerini değiştirmek.

doğru bir yöntem mi daha basit bir yolu varmı bilmiyorum ama ben şu şekilde yaptım; logoyu ikiye bölerek çizdim ardından outlinelarını sildim ardından üst kısmı seçerek fountain fill i aktifleştirdim daha sonra custom a tıklayıp renk ayarlarını yaptım options/angle den yönünü ayarladım ve...
  18. Yasemin Ertosun

Resmi büyük bir şekilde yüklüyebilirmisin? malesef hiçbirşey anlıyamadım
  19. Yasemin Ertosun

Ctrl + page up seçili nesneyi sayfanın en üst kısmına alır, Ctrl + page down seçili nesneyi diğer tüm nesnelerin en alt kısmına alır.. Sayfa içerisinde ne kadar çok nesne varsa hepsinin üstünden teker teker çıkacağı için bi kaç kere tekrarlaman lazım komutunu ama ben şöle bir şey yapıyorum...
Yukarı Alt