Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Blue Wind 5 --FINAL-- Yılmaz Keçeli

fikir olarak bence çok iyi ama bi eksik var tam adlandıramıyorum... hımmm belki yazı karekterleri daha sade olmalı yuvarlak hatlar değilde daha düz hatlar olsa... tabi bu benim fikrim :) eline sağlık
  2. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

@Hakan Dağdeviren çok teşekkür ederim Hakan Bey...
  3. Yasemin Ertosun

Ganyan bayii

http://www.seeklogo.com/search.html?q=tjk bunu bulabildim, yenisimi bilmem ama
  4. Yasemin Ertosun

Teknomouse-İlk Logo Çalışmam

ilk mesaj benden :) ilk görünüş itibariyle renk uyumu güzel...... aslından ben çok beyendim bi eksik yok :D tabi bana göre, eline sağlık...
  5. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

@Ahmet ALTUN yaşı çok genç kabul ediyorum ama forumu inceledim daha uygun bir yer olamaz bence:) tabi genede siz bilirsiniz. ben hepimize örnek olacağını düşünüyorum. açıkçası ben çalışmalarını ilk gördüğümde mause su fırlatasım geldi :D facebooktan bulup arkadaş bile olduk şimdi çalışma...
  6. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

çok teşekkür ederim beyenmeniz beni gerçekten mutlu etti :) bu arada Ahmet Bey benim şu Chris in vectörlerine ne oldu ? :)
  7. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

@Gül Pekşen teşekkür ederim, beyenmene sevindim...
  8. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

hacıseyid pastaneleri için yapmış olduğum çalışma... şu anda kullanımakta. Kadıköyde bulunan bir cafe için yapmış olduğum çalışma... şu anda kullanılmakta. resmi jpeg yaparken yamuk yerleştirmişim mazur görün ( itiraf ediyorum düzeltmeyede üşendim :D ) beyenilerinize...
  9. Yasemin Ertosun

hasan güner'den aşk cümleleri

@Hasan Güner bu işi bilmiyen bi insansa bön bön bakar :D ve aşk başlamadan biter bence:) süper olmuşlar ama aklına ve eline sağlık:clap2:
  10. Yasemin Ertosun

Sizce Hangisi ?

bende soldaki diyorum ve münevver arkadaşımız gibi üstteki yazılar belirgin olursa daha iyi olur.. eline sağlık
  11. Yasemin Ertosun

Göz Yanılmaları ve Boyut Karmaşası

güzel paylaşım, teşekkürler... :)
  12. Yasemin Ertosun

Kaprılerde keten şortlara basılan çiçeklı desenlere ıhtıyacım var

@Gül Pekşen :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
  13. Yasemin Ertosun

efektler ile çalışmak Vol. 1 Blend efekti ( resimli )

Rica ederim bu site sayesinde bilmediğim çok şey öğrendim... bende bişeler katabilirsem ne mutlu bana :)
  14. Yasemin Ertosun

@Hakan Dağdeviren teşekkür ederim :) devamı yakında bütün efektlerin dersini hazırlıyorum...:rolleyes:
  15. Yasemin Ertosun

İki faklı nesnenin arasına renk geçişi sağlanacak şekilde nesneler eklenir. Özellikle belli bir düzende yerleştirilecek nesneler için kullanılabilecek bir efekttir. Blend efektini uygulamak için effect menüsünden Blend komutunu tıklayın veya araç kutusundaki Interactive Blend aracına...
  16. Yasemin Ertosun

Kot üzerine birkaç dijital baskı çalışmam

Gül Hanım bence canınızı fazla sıkmayın bu konuya, sonuçta bu çok olağan bi durum deseni tasarlarsınız çizminden şablonuna kalıbına kadar baskıcıda kalır ve siz onlarla iş yapmayı bıraktından sonra pekala basabilirler daha önceden benimde başıma geldi tlyy1818 arkadaşımız bence o teknisyene kaç...
  17. Yasemin Ertosun

şekil birleştirme

rica ederim ne demek :)
  18. Yasemin Ertosun

şekil birleştirme

@csennn çok enteresan noktaları birleştiremiyorsun o zman aşagıdaki resme bi bakalım
  19. Yasemin Ertosun

şekil birleştirme

@csennn bezier tool ile direk çiziyorum. iki tarafıda aynı yapacaksam yarısını çizip ctrl + D ile çoğaltıyorum mirror horozontally ile çevirip bitişik kouyorum bidaha üstünden çiziyorum kulağımı biraz tersten tutmayı severimde :D ama hasan bey saolsun buna gerek kalmıyor yavaş yavaş :)
Yukarı Alt