fikir olarak bence çok iyi ama bi eksik var tam adlandıramıyorum... hımmm belki yazı karekterleri daha sade olmalı yuvarlak hatlar değilde daha düz hatlar olsa... tabi bu benim fikrim :) eline sağlık
@Ahmet ALTUN
yaşı çok genç kabul ediyorum ama forumu inceledim daha uygun bir yer olamaz bence:) tabi genede siz bilirsiniz. ben hepimize örnek olacağını düşünüyorum.
açıkçası ben çalışmalarını ilk gördüğümde mause su fırlatasım geldi :D
facebooktan bulup arkadaş bile olduk şimdi çalışma...
hacıseyid pastaneleri için yapmış olduğum çalışma... şu anda kullanımakta.
Kadıköyde bulunan bir cafe için yapmış olduğum çalışma... şu anda kullanılmakta.
resmi jpeg yaparken yamuk yerleştirmişim mazur görün ( itiraf ediyorum düzeltmeyede üşendim :D )
beyenilerinize...
İki faklı nesnenin arasına renk geçişi sağlanacak şekilde nesneler eklenir. Özellikle belli bir düzende yerleştirilecek nesneler için kullanılabilecek bir efekttir.
Blend efektini uygulamak için effect menüsünden Blend komutunu tıklayın veya araç kutusundaki Interactive Blend aracına...
Gül Hanım bence canınızı fazla sıkmayın bu konuya, sonuçta bu çok olağan bi durum deseni tasarlarsınız çizminden şablonuna kalıbına kadar baskıcıda kalır ve siz onlarla iş yapmayı bıraktından sonra pekala basabilirler daha önceden benimde başıma geldi tlyy1818 arkadaşımız bence o teknisyene kaç...
@csennn
bezier tool ile direk çiziyorum. iki tarafıda aynı yapacaksam yarısını çizip ctrl + D ile çoğaltıyorum mirror horozontally ile çevirip bitişik kouyorum bidaha üstünden çiziyorum
kulağımı biraz tersten tutmayı severimde :D ama hasan bey saolsun buna gerek kalmıyor yavaş yavaş :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.