Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Geyik Muhabbeti

Olabilir... aslına bakarsan benimki bi genellemeydi diyelim
  2. Yasemin Ertosun

Geyik Muhabbeti

:) hayır göremiyorum, insanın parası çok olunca hayalleri bitiyor çünkü parasıyla herşeyi satın alabiliyor yeri geldiğinde, etrafındaki insanların davranışları değişiyor, zengin olan insan sahip olduğu hiç birşeyin kıymetini bilmiyor ama fakirken hayallerini gerçekleştirmek için çaba ve emek...
  3. Yasemin Ertosun

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Fakir ama mutlu :)
  4. Yasemin Ertosun

Tasarımlarınızı müşteriye beğendirmenin sihirli yolları :)

@ozgurc34 Forum kuralları gereği renkli yazmak yasaktır. Teşekkürler :)
  5. Yasemin Ertosun

Altın Oran

@Şener CANÖZ Rica ederim... :) @Kerim Öksüz Evet başladım :) Şener beyin ricasıydı hemen yerine getirmek istedim. teşekkür ederim.
  6. Yasemin Ertosun

Altın Oran

Altın oran, doğada sayısız canlının ve cansızın şeklinde ve yapısında bulunan özel bir orandır. Doğada bir bütünün parçaları arasında gözlemlenen, yüzyıllarca sanat ve mimaride uygulanmış, uyum açısından en yetkin boyutları verdiği sanılan geometrik ve sayısal bir oran bağıntısıdır. Doğada en...
  7. Yasemin Ertosun

eğitim şart | hasan güner (1)

çok güzel olmuş... ince detaylar var anlayana.., başarılar ama ben birinci olucam baştan söyliyeyim :D
  8. Yasemin Ertosun

Bayan Moda Vektör 47 Dosya - Lady Line

paylaşım için teşekkürler.. işe yaracak vectörler özellikle moda dergileri için
  9. Yasemin Ertosun

Freelance Bayan Grafikerler arıyoruz

:D kesinlikle katılıyorum arkadaşlar size.
  10. Yasemin Ertosun

Seneler önce....Elimde kalanlar

Hepsi harika Günel Hanım.. herbiri ayrı güzellikte, elinize sağlık
  11. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart-2 / Ahmet ALTUN

Ahmet Bey harikanız çok güzel olmuş :D elinize sağlık.. 1. fovorim bu ama daha ben katılmadım :D
  12. Yasemin Ertosun

Hemşire (Nurse)

Altın oran, doğada sayısız canlının ve cansızın şeklinde ve yapısında bulunan özel bir orandır. Doğada bir bütünün parçaları arasında gözlemlenen, yüzyıllarca sanat ve mimaride uygulanmış, uyum açısından en yetkin boyutları verdiği sanılan geometrik ve sayısal bir oran bağıntısıdır. Doğada en...
  13. Yasemin Ertosun

Kars - (Ani Harabeleri)

Vay canına işte bu süper, herşeyiyle. Eline sağlık diğer çizimlerinide bekliyoruz :)
  14. Yasemin Ertosun

Hemşire (Nurse)

Plan ve ton çok güzel olmuş ama oranda sorunlar var kanımca ( demişsin zaten :D göz yanılmasıda olabilir ) kumaştaki tonlamalara bayıldım... en önemlisi duygu var ifadesinde. Ben çok beyendim, eline sağlık.
  15. Yasemin Ertosun

yeni ve acemi üye !!!!

aramıza hoşgeldin... :)
  16. Yasemin Ertosun

her tasarımcı için 11 ipucu

güzel bir paylaşım, teşekkürler. yararlı olacağına eminim :)
  17. Yasemin Ertosun

serbest (freelance) çalışacaklar için ipuçları

@Hasan Güner Kesinlikle :D
  18. Yasemin Ertosun

bir logonun oluşum süreci

Güzel bir paylaşım... teşekkürler Hasan Bey
  19. Yasemin Ertosun

Eminim Daha önce böylesini görmediniz !!! 133 dosya

paylaşım için teşekkürler...eline sağlık
Yukarı Alt