Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Grafikerler.org İntro Denemesi

Grafikerler.Org Intro 4
  2. Günay YUNUS

Grafikerler.Org Intro lar

@erdembilisim Temennileriniz için teşekkür ederim :)
  3. Günay YUNUS

Photoshop'ta Color Correction ile Sinema Görünümü Elde Etme

@Murat VARDAR Çok teşekkür ederim Murat Bey. Konuya ilgisi olan arkadaşlar için yararlı olur umarım.
  4. Günay YUNUS

Photoshop'ta Color Correction ile Sinema Görünümü Elde Etme

Photoshop'ta Color Correction ile Sinema Görünümü Elde Etme Durağan görüntü üzerinde yapılacak değişikliklerle sinema filmi görüntüsü elde etme konusunu anlattığım bir video. Faydalı olması dileğiyle.
  5. Günay YUNUS

After effects

Önce yapmak istediğiniz konuyu söyleyin. Ben size ona göre yardımcı olurum. Program değil,mantalite edinmenizi öneririm. 3D, Motion Graphic, Effect Animation, Intro ve Jenerik Tasarımı. Hangi konuya yönelmek istiyorsunuz?
  6. Günay YUNUS

After Effects Hatası [AfterFx]

cs4 master collection :) kökten çözüm :)
  7. Günay YUNUS

@Dj Rapix Adobe CS4 Master Collection yada Cs5 Master Collection kurun. Seçeneklerden After Effects,Premiere ve Photoshop (diğerleri arzunuza göre) seçip kurun. Ayrı setup larda problem çıkaracaktır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Gelişmelerden haberdar ederseniz yardımcı olmak isterim.
  8. Günay YUNUS

illistratör ebad büyütme ve küçültme

@tertibler Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  9. Günay YUNUS

Referans logo tasarımı.

Hatice öncelikle ellerin dert görmesin. Yaşar Bey'e katılıyorum ve kesinlikle 1 numara diyorum. Turuncu ve Gri renklerin albenisini çizdiğin shape'lerle çok güzel yansıtmışsın. Tebrik ederim :)
  10. Günay YUNUS

Geç bir vakitte mesaj yazdığım için affınıza sığınıyorum öncelikle. 1-Ae haricinde makinenizde Premiere kurulu değilse bu hatayı verir. Dynamic Link'i görmüyor.Premiere'i yüklediğinizde tekrar bu hatayı verirse windows'unuzun temalarını silin. 2-Standart bir tema kullanın. Niye diyeceksiniz...
  11. Günay YUNUS

Illustratorde pratik ying yang çizimi [videolu]

Yaşar Bey, paylaşımınız için çok teşekkür ederim :)
  12. Günay YUNUS

Bi kaç tane de benden

Denizbank'ın bir reklam kampanyası için yaptıkları siteyi andırıyor dedim. Göz aşinalığı ;)
  13. Günay YUNUS

Çağdaş Tıbbi Tahlil Labaratuarı İlan Tasarımı, yorumlarınıza...

Çağdaş ve slogan biraz sağ aşağıda kalmış. Onun haricinde sade ve gayet albenili bir çalışma. Elleriniz dert görmesin
  14. Günay YUNUS

Bi kaç tane de benden

Öncelikle emeğiniz için teşekkürlerimi sunarım. Ideal en çok göze çarpan,öne çıkan çalışmanız. Sade, şık ve global bir marka tanıtımını yansıtan bir çalışma olmuş. 1. resimdeki çalışma Denizbank'ın hayat denizde güzel kampanyasını andırıyor. Diğer çalışmalarda (müşteri,hedef kitle gözüyle...
  15. Günay YUNUS

Homer Simpson Askere giderse...

@Murat VARDAR Evet müsait bir zaman aralığında yaptığım bir çalışma. Bu ürünün t-shirt'ü sınırlı sayıda basıldı ve tükenmiş. Ben de Simpson'ları çok seven biriyim. Neden kendim denemeyim dedim :) Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
  16. Günay YUNUS

Homer Simpson Askere giderse...

@Murat VARDAR Teşekkürler Murat Bey. Baka baka çizmeye çalıştım elimden bu kadarı geldi. Eksiklerim var sanırım zamanla kapanacaktır, çalışmaya devam ediyorum.
  17. Günay YUNUS

"sıfır kireç" ambalaj çalışması

Harika bir çalışma olmuş Murat Bey.Elleriniz dert görmesin :)
  18. Günay YUNUS

Yüksek Çözünürlükte arkaplan JPEG leri

@zbkdygn Teşekkürler :)
  19. Günay YUNUS

Web İconları Yapımı

photoshop yada illustrator da yapabilirsin :)
Yukarı Alt