Resim hattındaki line'ın ve dairesellerdeki drop shadow gözü tırmalıyor çok. Onlar olmadan daha şık gözükür kanımca. Bir de firmanın fontu mu böyle yoksa siz mi bir font belirlediniz. Marketten çok teknoloji kurumunu yansıtıyor. Sloganın fontu da biraz büyük olmuş. Fikir olarak beğendim bir...
Forumda araştırırsanız mutlaka bu konuyla alakalı bilgiler mevcuttur.
Farklı kaynak edinmek isterseniz de youtube'a
How to make web icon in photoshop yazarsınız olur biter :)
Teşekkürler :)
Sınırlı sayıda basılan Medal of Homer oyununun promo t-shirt'ünü internette bulmama rağmen stoklarda bitmişti. Ben de baka baka illustrator'da çizdim. Ve böyle bir hal aldı :)
Orjinali ve benim yaptığım sırasıyla...
Proje dosyasının ebatları için Document Setup'a tıklayıp arzu ettiğiniz oranlarda değişiklikler yapabiliyorsunuz.
Şayet projenizde yer alan layerlardaki obje ebatlarını değiştirmek istiyorsanız layer'i seçip sağ üst tarafta yer alan transform yazısına tıklıyorsunuz ve istediğiniz değerleri...
@ulke80@gmail.com
Öncelikle sağ tıklayıp birlikte aç... a tıklıyorsunuz. program seç diyorsunuz. Ardından winrar ı bulup bu dosyaları her zaman bununla aç diyorsunuz. Bunu part 1 için yapın otomatikman rar dosyalarınız winrar da açılacaktır. Sonra winrar içindeki dosyanızı sürükleyip masaüstüne...
Brush Tool ayrı bir tool smudge tool ayrı bir tool'dur. Blur tool'a basılı tuttuğunuzda ayrı bir tool penceresi açılır. Basılı tumaya devam edip mouse imleciniz ile smudge tool'u seçebilirsiniz.
Şahane bir paylaşım. Şahsım adına çok teşekkür ediyorum Murat Bey. Bu tür materyal ihtiyacı olan arkadaşlarımız için hazine değerinde bir paylaşım. Tekrar teşekkür ederim :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.