Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Teşekkürler

Gül Pekşen, ne kadar güzel yazmışsın, ellerine sağlık , çok hoşuma gitti. Ayrıca Hakan Dağdeviren, sana çok gıpta ediyorum, bu kadar uzun yazabildiğin için. Ben telefonla bile konuşamam uzun uzun. Senin de ellerinie sağlık.
  2. GÜNEL AYVACI

Foto-montajes

3. GÜNEL AYVACI

Aralık Ayı Cemy Turbulans Gazete ilanı yarışma Sonuçları.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu ayın çalışmaları çok güzeldi.Ellerine sağlık.
  4. GÜNEL AYVACI

1000 Şarkı...

İyi dinlemeler:-)
  5. GÜNEL AYVACI

Sitemi özledim.

@ekinoks76 Yaaaa sorma erken torun sahibi olmak çok güzel :D:D:D 62 yaşımda torun sahibi oldum ;););) Bu yaşta ne zormuş onlarla başetmek, ama işte biri "anneannecim", diğeri "babaannecim" deyince yorgunluk bitiyor :)
  6. GÜNEL AYVACI

Sitemi özledim.

Sevgili "grafikerler.org" ailesi; Aralık ayı boyunca anne ve babaları işleri nedeniyle yurt dışında oldukları için iki torunumla başbaşaydım, çok memnunum, biri İzmirde olduğu için az görüyordum. Memnunum ama, çoook yorulmuş durumdayım ;) İşin ilginç yanı her ikisi de aynı yaşta, 40 gün araları...
  7. GÜNEL AYVACI

Kasım ayı yarışma sonuçları

Başta Ferit Solak olmak üzere yarışmada dereceye giren arkadaşları tebrik ederim.
  8. GÜNEL AYVACI

Beyaz Duru Sakin Sessiz Bir Çalışmam Adı : 16:9

Temiz, yalın, özenli, oldukça klas bir çalışma, tebrikler !
  9. GÜNEL AYVACI

1000 Şarkı...

1000 Şarkı... http://www.welkestijl.nl/
  10. GÜNEL AYVACI

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

İyi bayramlar herkese.
  11. GÜNEL AYVACI

24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim Hakan. "Sayın Güner Ayvacı "Güner yazınca soyad benzerliğinden herhalde benim dedim :-)))))
  12. GÜNEL AYVACI

Eleştiri acımasızdır..

Harika bir yazı , teşekkürler.
  13. GÜNEL AYVACI

24 Kasım Günün Önemine Binaen Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Yaşar Karadeniz çok teşekkür ederim. Ben de tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum.
  14. GÜNEL AYVACI

Ağaçlar ve Saksı bitkileri

@Hakan Dağdeviren Rica ederim :)
  15. GÜNEL AYVACI

@Hakan Dağdeviren Benim arşivim oldukça zengin ama, zaman bulup yükleyemiyorum siteye. Ancak hangi konu istenirse istek üzerine yapabilirim. Aklınızda olsun.
  16. GÜNEL AYVACI

@Şener CANÖZ Hoşgeldin namasteeee:-)
  17. GÜNEL AYVACI

@shnahmetr Max e aktarınca kaplama görünmeyebilir. Aynı dosyada kaplaması da olması gerek renkli görünmesi için. O zaman siz kaplama yapacaksınız. Google görselden bitki bulup kaplanabilir.
  18. GÜNEL AYVACI

Tarık_AKSU_free works / ABSOLUT

Çok iyi olmuş !
  19. GÜNEL AYVACI

Ethica Hastanesi afiş çalışması

Çok iyi bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
  20. GÜNEL AYVACI

çalışma

Hakan Dağdeviren, Yazdıklarını h a y r a n l ı k l a okudum, tüm grafik becerilerinin yanında bence yazı da yazmalısın. Gerçekten hayranlıkla okudum. Güzel yazılarını görmek isterim.
Yukarı Alt