Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Herkese Merhaba.

@Faruk Durgut Duyarlılığın için teşekkür ederim Faruk.
  2. GÜNEL AYVACI

Herkese Merhaba.

Aramıza hoşgeldin Faruk. "Dakika bir, gol bir" diyeceksin ama, düzeltmeden edemeyeceğim; "Herkese merhaba"
  3. GÜNEL AYVACI

Bu hafta hangi şehirdeyiz ? :d

Bu hafta Ankarada'yım.
  4. GÜNEL AYVACI

Kontrol Paneli Çalışması

Grafiker değilim, sıradan bir birey gözü ile bakınca çok estetik ve güzel görünüyor çalışmanız. Tebrikler.
  5. GÜNEL AYVACI

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

@Tuncer Özkan Tek bir cümle ile yanıtlamak istiyorum; Özenle yapılan her şeye saygı duyuyorum.
  6. GÜNEL AYVACI

Mac mi? Pc mi?

@Tuncer Özkan Sanırım en güzel yanıt :)
  7. GÜNEL AYVACI

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Sayın Tuncer Özkan, Bu ara yazılan bazı metinleri tarafsız okumak neredeyse imkansız bir hal aldı. Bir konu üzerinde tartışmanın tadını unutturur oldu. Bu yüzden sizin yazınızı da ne yazık aynı önyargı ile okudum, sonuna gelince ; aaa Tuncer Bey (kibarca söylemem gerekirse.-))) kimseye...
  8. GÜNEL AYVACI

İnternet ile Gelen İlk ‘ler Hayatımızı Değiştiriyor

Bugün çok yararlı bilgiler vermişsiniz, buradan hepsi için teşekkür ediyorum Abdullah Bey.
  9. GÜNEL AYVACI

merhabaaa.

Aramıza hoşgeldiniz.
  10. GÜNEL AYVACI

to fly to sky

Çok güzel !
  11. GÜNEL AYVACI

JoomlaTR Logotype

Çalışmanız çok başarılı, tebrik ederim.
  12. GÜNEL AYVACI

Yeni Karakter Çalışmalarım

Mükemmel ! Kutluyorum sizi.
  13. GÜNEL AYVACI

chat dili sms dili ve türkçemiz

Yaşam bu gibi afaki işlerle uğraşmaya değmez... :):):) Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri hayat, aşk ve evlilik üzerine konuşurken şunları söylüyor: "İçimizde iki kurt var ve bunların arasında da korkunç bir savaş. Kurtlardan biri korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, pişmanlığı...
  14. GÜNEL AYVACI

VİZYON Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Logo sunumu

Siyah çerçevenin kalın olması beni rahatsız etti. Daha az dikkati çekse diye düşündüm. Siyah - beyaz olanı daha çok sevdim, orada siyah rahatsız etmiyor gözümü. Tasarım çok güzel. Tebrik ederim.
  15. GÜNEL AYVACI

Tram....

Güzel ve gerekli bir konu, bilgilendirdiğiniz için Tuncer Özkan ve Erkin Karataş teşekkürler.
  16. GÜNEL AYVACI

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

Kerim Öksüz tebrik ederim. Katılan arkadaşları da tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
  17. GÜNEL AYVACI

chat dili sms dili ve türkçemiz

@farukcagla Aynı düşüncedeyim, teşekkürler Faruk Bey.
  18. GÜNEL AYVACI

Teşekkür Ederim

Abdullah Bey teşekkürler, güzel bir yazı .
  19. GÜNEL AYVACI

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

Abdullah Bey, Derlediğiniz bu metni okuyunca yaşınızı öğrenmek istedim. 27 , çok gençsiniz. Bu yaşta bu kadar güzel bir derleme yaptığınız için size teşekkür ediyorum. Hepimiz için yararlı ve düşünmemiz gereken bir yazı. Varolun.
  20. GÜNEL AYVACI

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

Sabır dedim kendi kendime ama, dayanamadım doğrusu. "Hattice" adlı üyenin ne dediğini anlamış değilim. Faruk Beyin yazdıkları sonuna kadar doğru ve güzel. Amaç ortalığı karıştırmaksa bir şey demiyorum tabi........... "Tartışma" ve "kavga" ayrı kavramlar. Forumda hoş değil bu gibi anlamsız...
Yukarı Alt