Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

Danışman, ben o gözü öylesine yapmıştım, sen devamını bekliyorum dediğin için tamamladım. Gördüğün gibi sana hayır diyemedim:-) Beğenmene çok sevindim, sağol. Nurdan sana da çok teşekkür ederim. Nazar boncuğuna da :-)))
  2. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

Geçenlerde sadece tek bir göz yapmıştım, şimdi ona bir göz, burun, dudak ve saçlar ilave ettim:-))) Böyle deyince aklıma çok küçükken babamdan duyduğum bir fıkra geldi; "Delinin biri bir gün yolda bir düğme bulmuş, hemen yakındaki terziye gitmiş, bu düğmeye bir gömlek dikermisin" demiş :):):)...
  3. GÜNEL AYVACI

freehand font

@ye+liz Rica ederim :)
  4. GÜNEL AYVACI

freehand font

Bilgisayarım / C / Windows / fonts . Klasörüne yükleyin. Bütün programlar görür.
  5. GÜNEL AYVACI

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Her yönüyle çok başarılı buldum. Kaplama max te yapılsaydı daha kolay olurdu, zoru seçmişsiniz:-) Benim çalışmalarda imzalara takıntım var. İmza konusunu ders olarak gördük çünkü. Diagonal imza risklidir. Küçük oluşu çok iyi, çünkü ön plana geçmemesi gerek imzanın. İmza yapılan çalışma kadar...
  6. GÜNEL AYVACI

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Düşünce çok güzel. Fakat fazla düzgün olmuş herşey. Resmi görmeden yazınızı okuyunca daha dağınık, rahat, kullanılmış, yaşanmış bir görüntü ile karşılacağımı düşünmüştüm. Birden çok düzgün (çok ciddi:-) görünüm çekici gelmedi bana. Belki de ben atölyemdeki (tüm düzen ve temizlik hastalığıma...
  7. GÜNEL AYVACI

İki Tane Yeni Film Afişi Çalışmam

@Emre Kahraman Açıklamanız için teşekkür ederim. Photoshop un kendi filtrelerinin dışında ayrıca ilave ettiğimiz filtre demek istemiştim. Tekrar tebrikler.
  8. GÜNEL AYVACI

Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

Sadece kapak bu kitabı almak için yeterli görünüyor:-) Ellerinize sağlık !
  9. GÜNEL AYVACI

İlk çalışmada Plugin kullandınızmı? Melt etkisi çok hoşuma gitti.
  10. GÜNEL AYVACI

kişisel Sitem Yayında

Hayırlı olsun, tamamlanınca çok güzel olacak sanırım. PS ile bina giydirme çalışması çok güzel, max de kolay ama PS ile zordur, tebrikler !
  11. GÜNEL AYVACI

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık !
  12. GÜNEL AYVACI

yenı yaptıgım suluboya resmım ufak tefek hatalarım var kusura bakmayın...

Özellikle tahta dokusu çok iyi olmuş. İmza daima küçük ve dikkat çekici olmamalı. Resimde çerçeve ve imza resmin önüne geçmemelidir. Bu önemli bir ayrıntıdır. Bir amatör çalışması olarak ( öyle olduğunu düşünüyorum ) çok iyi, tebrikler.
  13. GÜNEL AYVACI

Lastik Ve Jant Ferrari Adlı Çalışmam.

Çok iyi bir max çalışması olmuş , kutlarım.
  14. GÜNEL AYVACI

Göz Çalışması

@Hakan Dağdeviren Önemli olan anlam yüklemek zaten :) Nedense portrelerimdeki gözler hep hüzünlüdür... Hani bir şarkı vardır, "Yüzüm gülse de kızlar, içimde yare sızlar" Teşekkür ederim.
  15. GÜNEL AYVACI

Göz Çalışması

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim Fatih.
  16. GÜNEL AYVACI

Dergi Tasarımlarım / Yorumlarınızı Bekliyorum

Çok başarılı, ellerinize sağlık.
  17. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim:-)
  18. GÜNEL AYVACI

Göz Çalışması

@danisman Teşekkür ederim. İlk fırsatta yapmaya çalışıcam:-)
  19. GÜNEL AYVACI

Göz Çalışması

Sabah elimi açmak için yaptığım bir çalışma.... Bu da PSD dosyası http://rapidshare.com/files/257153378/goz_calismasi.rar.html
  20. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@Süleyman Köklü Teşekkür ederim.
Yukarı Alt