Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Colors is good... (Renkler güzeldir)

Mükemmel , ellerinize sağlık.
  2. GÜNEL AYVACI

acı, acıyorum, acı-yorum

Evet, çok güzelmiş....
  3. GÜNEL AYVACI

tarafken, tarafsız kalabilmek...

@Abdullah YİĞİT He he :D :D :D
  4. GÜNEL AYVACI

@Emine Şahin Yakmakla iyi yapmışsın :) Bence de yaşasın bordo-mavi :D:D:D
  5. GÜNEL AYVACI

Littabe Logotype/Afiş/Dış Cephe Tabela Tasarımı [ karameco ]

İnceleyiniz lütfen. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  6. GÜNEL AYVACI

@Abdullah YİĞİT Teşekkür ederim Abdullah Bey. Bence bu yazıyı her gün tekrar okumakta yarar var . Ne kadar doğru söylüyor taksi şoförü. Gerçekten konu nerelere geldi, ama iyi de oldu, hem söyleşide bulunuyoruz, birbirimizi tanıyoruz, hem de güzel bir fikir teatisi oluyor. Böyle zamanlarda...
  7. GÜNEL AYVACI

Günün aydın , aydınlık, çok güzel olsun Emine, Bu fıkrayı okurken aklıma sen geldin bu sabah. (Bana mail olarak gelmiş) Paylaşmak istedim. Bence çok anlamlı. --------------------------------------------- Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol...
  8. GÜNEL AYVACI

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

Aramıza hoşgeldiniz. Ben de Aile'ye yeni katıldım sayılır. Tiryakisi oldum bile. Doğru adreste olduğunuzdan kuşkunuz olmasın. İyi çalışmalar.
  9. GÜNEL AYVACI

Markayı ayırt etmenin yolu: Renk...

@Erkin KARATAŞ Bu olgunluğa ve tevazuya şapka çıkartıyorum !
  10. GÜNEL AYVACI

Markayı ayırt etmenin yolu: Renk...

Erkin Bey bu yazıyı okumadan biraz önce Emine Şahin' in "Tarafken tarafsız kalmak" üzerine yazdığı yazıya verdiğim yanıtta renklerden söz etmiştim. "Temel olarak doğal renkler siyah, beyaz ve griden başka beş renk var: kırmızı, turuncu, sarı, yeşil ve mavi." Demişsiniz. Sözünü ettiğim yanıtı...
  11. GÜNEL AYVACI

@danisman Kızılderili çadırları da güzel olur ama, renkleri, süslemeleri :) Emine o deli sensin evet. Ben senin deliliğini seviyorum zaten, karizman bundan kaynaklı bence :):):)
  12. GÜNEL AYVACI

@danisman Rica ederim :D:D:D
  13. GÜNEL AYVACI

@Emine Şahin Vay ben ressamım, renk bilgim var diye geçiniyordum :confused: Bordo -Mavi ??? Bunu araştırmam gerek. Laf açılmışken biraz gevezelik yapayım bari. 1- Siyah ve Beyaz renk değildir. 2- Beyaz; ışık tayfından geçen tüm renklerin birleşimidir. 3- Siyah ise bunun kirlenmişidir. 4- Bir...
  14. GÜNEL AYVACI

yönetici olmak, yönetebilmek...

@danisman Benim anladığım o kadarını deşmeyin diyor :D:D:D
  15. GÜNEL AYVACI

Ying - Yang Sehpa

@danisman :):):) Teşekkür ederim :):):)
  16. GÜNEL AYVACI

@Emine Şahin "Günel Hanım " hitabını sevmiyorum zaten, iş hayatımda bıkmışım duymaktan. Tabiki ben sizlerin Günel Ablasıyım :)
  17. GÜNEL AYVACI

Çok gerekli ve güncel bir konu. Güzel bir paylaşım oldu. Diliniz de öyle akıcı ki, yazdılarınızı okumak bana gerçekten çok zevk veriyor. Bu sitede Emine Şahin'i farketmemek ve aramamak benim adıma mümkün değil, her açışta bugün ne diyor yorumlarda bir bakayım diyorum. Sanırım benim gibi...
  18. GÜNEL AYVACI

Ying - Yang Sehpa

@Ufuktaki_Adam Çok teşekkür ederim Ufuktaki_Adam :) Adınızı yazarken bir Kızılderili ile konuştuğumu sandım :D:D:D
  19. GÜNEL AYVACI

Ying - Yang Sehpa

@Dilek Doğrusöz Ying-Yang 'ın bizim ailede yeri önemli. - Oğlumun omuzunda minicik bir ying-yang dövmesi var. - Oğlumun düğün pastasının modeli de ying-yang dı. - Benim yaptığım sehpayı görünce evine yaptırdı :) - Ben yaptığım bazı çalışmalara sembol olarak koyarım. - Felsefesini seviyorum...
  20. GÜNEL AYVACI

Bu saatte başka forum bekçisi varmı? :D

Madem buradasınız, ben izninizi istiyorum, sabah sizler uyurken nöbeti devralırım :-)))
Yukarı Alt