Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Tüm üyelere merhaba

@Tolga_tk Aramıza hoşgeldiniz Tolga. Yazıların tümünün renkli ve bold yazılması forum kurallarına aykırıdır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
  2. GÜNEL AYVACI

AAA Logo 2008 2.0

Link silinmiş zaten :-(((
  3. GÜNEL AYVACI

Hasan Güner / Logo Çalışmaları

Grafiker olmadığım için o gözle bakamıyorum , ama çok güzel görünüyor bence.
  4. GÜNEL AYVACI

"Rep" hakkında...

Sağol Buse, çok teşekkür ederim:-)
  5. GÜNEL AYVACI

"Rep" hakkında...

Bazı mesajlarda "rep gönderdim" bir cümle görüyorum. Nedir bu rep ? Merakımı mazur görün ama gerçekten ne olduğunu bilemedim :confused: Bilgilendirirseniz meraktan kurtulacağım :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Not: Konuyu nerede açacağımı da bilemedim aslında :confused:
  6. GÜNEL AYVACI

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

@İnan Kılıç "Zeka" hayranlık duyduğum en önemli unsur. Ve kullanmayı bilmek. Tekrar tebrik ediyorum.
  7. GÜNEL AYVACI

Tesla Proje Mühendisliği / logo Eskiz ve Mantığı

Çok güzel. Matematik ! Hayat matematiktir zaten. Ellerinize sağlık.
  8. GÜNEL AYVACI

Kişisel Çalışmalarım

Hepsi çok iyi olmuş, 7 -8 -14 no.lu çalışmaları çok sevdim. Gelecek vaad ediyosun, devammmm
  9. GÜNEL AYVACI

Herkese Merhabalar...

Aramıza hoşgeldin.
  10. GÜNEL AYVACI

Z Cafe&Bar Restaurant

Çok yalın ve çok kreatif ! Tebrikler İnan Kılıç.
  11. GÜNEL AYVACI

Wood Signs Vector Set (işaretler)

Paylaşım için teşekkürler.
  12. GÜNEL AYVACI

Durukan Berk için :)

Maşallah ! Allah analı-babalı büyütsün.
  13. GÜNEL AYVACI

Deniz Feneri

@Emine Şahin Sağol canım :)
  14. GÜNEL AYVACI

Deniz Feneri

@Emine Şahin Emine sana ısrarla bu programı öğrenmeni öneriyorum. Her türlü yardıma hazırım. Elimde çok fazla ders var bu konuda. Büyük bir arşivim var. Hepsini seve seve paylaşmaya hazırım. Bana çok mutluluk verir. Tabi sadece sana değil, isteyen, max e aşk ile bağlanan herkese ...
  15. GÜNEL AYVACI

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

@Abdullah Şahin Abdullah gerçekten çok iyi olurdu ! Ne yazık bugün gördüm mesajını. Biraz önce geldim. 10 gün kaldım üstelik. İnşallah bundan sonraki gelişimde görüşmek kısmet olur. Çok sevinirim.
  16. GÜNEL AYVACI

İnsan Gönüldür, Yarısı Dil

Emine harikasın gerçekten. Ne kadar güzel yazılar bunlar. Hayran olmamak elde değil. Bugün Ankara'ya gidiyorum, bir hafta sonra döneceğim kısmetse. Laptopumu götürmüyorum. Aklım burada kalacak. Döndüğümde ilk olarak bu yazılara bakıcam, neler yazmış benim duyarlı kızım diye. Canımmm...
  17. GÜNEL AYVACI

İsmail (Arkası Yarın)

Birinci bölümü okudum "arkası yarın" olduğunu görünce, her bölümü word e kaydediyorum. Ne zaman bitecek? Ben asla dizi seyredemem mesela. Bir hafta beklemek çok zor geliyor, sabrım yok. bu yüzden bu öyküyü de bitince kitap gibi okumaya karar verdim. Biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum:-)
  18. GÜNEL AYVACI

Tipografik hayvanlar serisi

Çok yalın ve çok güzel çizgiler. Çok beğendim. Tebrik ederim.
  19. GÜNEL AYVACI

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

Çok güzel gerçekten. Teşekkürler.
  20. GÜNEL AYVACI

bir karıncayı hiç bu kadar yakından gördünüz mü ?

Minicik canlıdaki detay, çok etkileyici... Harika.
Yukarı Alt