Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Fıkra

İki arkadas, hararetle tartisiyormus : tartistiklari konu, sigara icerken Incil okunup okunmayacagi imis. sonuc alamayinca Papa'ya sormaya karar vermisler. Papa'nin yanina gidip sirayla sorularini sormuslar. biri olumsuz cevap alirken digeri, izin almayi basarmis. izin alamayanin sordugu soru ...
  2. GÜNEL AYVACI

Canon Reklam Afişi Çalışmam

Grafiker değilim, o gözle bakamıyorum ama, bana göre arka plan çok dikkat çekici, bu yüzden fotoğraf makinesi silik ve cansız görünüyor. Fotoğraf makinesi üzerinde çalışma gerekiyor bence. Belki üstteki yazılar da daha dikkat çekici olabilirdi. Amatör gözüyle söylüyorum tabi:-) Ustalar gerekli...
  3. GÜNEL AYVACI

İngiliz Vatandaşı (Sakız Hanım)

İki-üç hafta eve gelmediği zamanlar , onu da götürseydi... Gitmek zorunda olmasını anlayamadım, göndermeseydi, sevgi fedakarlık ister. Gitmesine razı olmak da fedakarlık ama... Böylesi çok hüzünlü geldi bana, sevmek dokunmaktır bence...
  4. GÜNEL AYVACI

Çikolata Sever Misiniz?Krem Çikolata Çalışma Ve Sunum.(MAX+PS)

Bunu görüp çukulata istemem diyen olamaz diyorum, harika iştahlandırıcı olmuşşş ! Tebrikler :-)
  5. GÜNEL AYVACI

şanlıurfa balıklıgöl

Müthiş bir çalışma bu, ayakta alkışlıyorum !!!
  6. GÜNEL AYVACI

Birkaç Çalışmada Benden Olsun...

Çok güzel çalışmalar, özellikle bahçe kaplamaları ve modellemesi ile çok iyi olmuş. Dış mekanda bina cephesi ve çimler daha iyi olabilirdi. Dünya çalışmasında Greeble ı iyi kullanmışsınız. Render çok uzun sürmüş evet. Kutluyorum, ellerinize sağlık.
  7. GÜNEL AYVACI

Puzzle

Evet çalışma görünmüyor?
  8. GÜNEL AYVACI

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Sanırım bazı durumlarda samimi olmak iyi olmuyor, ben sadece düşüncemi yazmıştım, "tebessüm" ettirmek değildi amacım :-(((
  9. GÜNEL AYVACI

arkasını dönmüş insan, çift (istek)

Siluet halinde gerekiyorsa elinde önden resimler varsa Photoshopta ctrl + L ile siyah yap , yok değilse bilmem tabi:-) bunlar işine yararmı bak bakalım; Bende bu kataloglar max olarak var sadece. Bunlar resimleri. http://rapidshare.com/files/259804228/MeBuS0002.rar.html...
  10. GÜNEL AYVACI

Portable Photoshop'ta filtre nasıl load ediliyor?

Yaşar Bey ben sizin söylediğiniz dizin gibi yapıyordum, fakat filters diye bir klasör yoktu plug-ins içinde, biraz daha kurcaladım, şöyle imiş meğer; Appz/Autoplay/docs/Adobe Photoshop CS3/Plug-Ins/Filters Şİmdi oldu:-) docs klasörüne bakmak aklıma gelmemişti. Yine sayenizde oldu, siz bende...
  11. GÜNEL AYVACI

Bende de aynen dediğiniz gibi, ama görmüyor. Ben de onu anlamış değilim zaten. Öyle yapmıştım, herhalde başka bir yolu var diye düşündüm, onun için yardım istedim. Tekrar deneyeceğim, bakalım. Teşekkür ederim Yaşar Bey.
  12. GÜNEL AYVACI

Portable Photosop CS3 te pluginleri sorunsuz load edip kullanabiliyorum. Fakat Filter ları portable olduğu için kullanamıyorum. Çünkü onları program files/ adobe / Photoshop cs3 / plugin klasörüne kopyalamamız söyleniyor. Portable olunca program files içinde photoshop cs3 yok tabi. Başka...
  13. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim, onu da denerim :)
  14. GÜNEL AYVACI

Vektörel Desenler

Teşekkürler paylaşım için .
  15. GÜNEL AYVACI

İlk Tasarım... :)

Foruma resim eklemek için bakınız; https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  16. GÜNEL AYVACI

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Neden bu kadar emin yazdınız? Yalnız bu kaplamayı PS de yapmak benim için çok çok basit bir iş :) Teşekkürler tekrar. Neden bu kadar emin yazdım, max te photosoptan daha ileri olduğum için sanırım. Max i öğrenmek photoshoptan daha zor, fakat max in mantığını kavrayınca...
  17. GÜNEL AYVACI

Dokunmayın bana...

@Hakan Dağdeviren Siparişle olsaydı, hemen bir tanede düz saçlı yapardım, üzgünüm :rolleyes::):rolleyes:
  18. GÜNEL AYVACI

İsminizi Didikleyin :D

İnanamıyorum, sonuca bakın. ------------------------------- Aradığınız GÜNEL kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi...
  19. GÜNEL AYVACI

Hiçbirşeyinim(Ayrıldığım Birine Yazdığım Şiir)

Ben burada sadece garafikerler var, Photoshop bilgimi günceller ve ilerletirim düşüncesi ile üye olmuştum. Fakat bakıyorum da şairler, yazarlar (başta danışman olmak üzere) da varmış, oldukça duygu yüklü bir şiir Hakan Bey, kutlarım sizi.
Yukarı Alt