Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Telafi edemeyeceğimiz

Telafi edemeyeceğimiz dört durum vardır. 1-TAŞ... Atıldıktan sonra! 2-Söz... Ağızdan çıktıktan sonra! 3-Fırsat... Kaçtıktan sonra! 4-Zaman... Geçtikten sonra!
  2. GÜNEL AYVACI

Arama: son günden itibarenki Mesajlar

@Emine Şahin Harika, çok iyi örneklemişsin Emine:):):)
  3. GÜNEL AYVACI

Arama: son günden itibarenki Mesajlar

Başlıkta da belirttiğim gibi "Arama: son günden itibarenki Mesajlar" cümlesinden söz etmek istiyorum. "itibarenki" diye bir sözcük yok türkçemizde. Bu sözcüğün yerine "son günden itibaren olan mesajlar" denebilir. Veya daha iyi bir cümle yazılabilir diye düşünüyorum. Bu sözcük her...
  4. GÜNEL AYVACI

Dergi sayfaları

@Süleyman Köklü Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Quark aklıma gelmemişti. Uzun zamandır kullanmıyorum, unuttum belki de kullanmayı, dnemek gerek :) Dergilerin mizampajının Indesign ile çok daha kolay yapıldığını duyuyorum, derslerini indirdim, zaman bulursam ilgilenmek istiyorum programla.
  5. GÜNEL AYVACI

Sitemiz çok güzel...

Sabah siteyi açınca "acaba gece rüya mı görmüştüm" dedim:-))) Gece saat 02:00 de site harikaydı, çok beğeneceğinizden eminim. Çok kalite olmuş.
  6. GÜNEL AYVACI

Dergi sayfaları

Bildiğim bir konu değil ama, çok emek verilmiş bir çalışma, tebrik ediyorum. Indesign la mı, Freehand le mi yaptınız?
  7. GÜNEL AYVACI

Bonus...

@Süleyman Köklü Teşekkür ederim, 6 yaşımdan beri çiziyorum. Akademide de portre üzerine yoğunlaşmıştım. Seviyorum portre yapmayı. İnsana her şeyi seviyorum :)
  8. GÜNEL AYVACI

Babam ve Babası

Eski babalar böyle olurmuş. Biz 5 kardeşiz. Ben en küçükleriyim. (Küçüğü ben olursam gerisini düşünün:-)) Benim babam da böyle imiş. Fakat ben doğduktan sonra biraz yaşlanıp yumuşadı sanırım, beni kucağına da alırdı, öperdi de. Ablalarım ve ağabeyim bize yapmadı derler hep.
  9. GÜNEL AYVACI

Bonus...

Teşekkür ederim, tüm portrelerim uzun boyunludur. Takıntım sanırım :-)))
  10. GÜNEL AYVACI

Sitemiz çok güzel...

Sitemiz harika olmuş :) Emeği geçen arkadaşları kutluyorum .
  11. GÜNEL AYVACI

Bonus...

Yeni çalışmam, saçlarına bakıp adına Bonus dedim :) Tamamen kendi çizimim.
  12. GÜNEL AYVACI

Güzel Sanatlar Mezunu

@Emre Kahraman Rica ederim, yararlı olabildiysem ne mutlu :)
  13. GÜNEL AYVACI

Güzel Sanatlar Mezunu

Büyük reklam ajansları diploma istiyorsa, sorun olabilir tabi. Fakat kendini kanıtlamış bir elemanı tanıyıp güven duyarlarsa diploma sorun olmaz. Bu da kolay değil tabi, güçlü bir referans gerekir bu durumda. İyi bir bir portfolyo olması durumu değiştirir. Yani donanım her zaman için gerekiyor...
  14. GÜNEL AYVACI

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

@Abdullah YİĞİT Ne güzel. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. "Aile" çok anlamlı ve güzel bir sözcük, kavram:-)
  15. GÜNEL AYVACI

Güzel Sanatlar Mezunu

Bence soru yanlış ! Hatırlarsanız dün bir fıkra göndermiştim "cafe org" bölümüne. İşte kıssadan hisse, şimdi yanıtını buldu. Soru neden mi yanliş ? Yanıt "hayır" olursa eğitimi çöpe atmak gerekir. Ne senelerimizi harcayalım, ne eğitim harcaması yapalım, ne hoca yetiştirelim o zaman. "evet"...
  16. GÜNEL AYVACI

Forumumuzun 3.Yaş Günü Tanıtımı

İntroyu izledim. Ne iyi etmişim de Ailenize katılmışım. Adımı introda görmek beni çok heyecanlandırdı ve gururlandırdı. Daha çok senelere inşallah. Yeni yaşımız kutlu olsun.
  17. GÜNEL AYVACI

Doğum Günün Kutlu Olsun

En iyi dileklerimle doğum gününüz kutlu olsun Burak GÜZEY.
  18. GÜNEL AYVACI

Fıkra

Rica ederim , ben de çok sevdiğim için paylaşmak istedim:-)))
  19. GÜNEL AYVACI

karantina-Derya Demir çalışmalar

Hoşgeldiniz aramıza. Özellikle son üç çalışmayı çok sevdim. Ellerinize sağlık.
  20. GÜNEL AYVACI

Fıkra

Rica ederim :-)
Yukarı Alt