Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@Rebel Beğenin için teşekkür ederim rebel. aradan geçen senelerin farkındamısın? eskiler 50 sene gibi bir durum söz konusu. tarz mı kalır o günden bu yana? ayrıca hayal dünyamı yansıttığımı düşünüyorum. Belki bakış açısından sende böyle bir izlenim bırakmış olabilirim. Bilmem, bir düşüneyim...
  2. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@Mustafa Danabaş Teşekkür ederim Mustafa.
  3. GÜNEL AYVACI

Resimde gözüken kızın bacaklarına ihtiyacım var

Güle güle kullan Figen, işine yaramasına sevindim.
  4. GÜNEL AYVACI

Resimde gözüken kızın bacaklarına ihtiyacım var

Photoshop ta çizdim, bak bakalım işine yarayacakmı? http://rapidshare.com/files/256467787/bacak.rar.html
  5. GÜNEL AYVACI

Sevdiğim alışkanlıklar

Eklemek istediğim bir şey daha var; Yazdıklarını kendi ağzından tek kelime ile ifade dersek sana " Mutluyum" ile özetlenir:-)
  6. GÜNEL AYVACI

Hayal Gücü Nasıl Gelişir?

Yazdıklarınızdan çok etkilendim, iyi bir yazar titizliği ile güzel ve doğru cümlelerle çok güzel şeyler yazmışsınız. (Hakan Dağdeviren kalemin çok iyi, başka yazılarından da çıkardığım bir sonuç bu ). Danışman'ın da dediği gibi işin kolay değil, yaptığı işe saygı duyan, işinin EN İYİSİ olmak...
  7. GÜNEL AYVACI

Sevdiğim alışkanlıklar

Çok güzel yazmışsın... Okuyunca hemen aklımdan geçeni söylemek istiyorum; Bütün bu söylediklerini insan mutlu olduğu zamanlar görür, hisseder, farkına varır biliyormusun??? Yaşadığım bir durumdan kısaca söz etmek istiyorum, içinden çıkamadığım bir üzüntüm olduğu dönem vardı, tek ilacın zaman...
  8. GÜNEL AYVACI

Sıradışı Kartvizit Çalışmalarım 2

Çok değişik, çok beğendim.
  9. GÜNEL AYVACI

En Çok Kullandığınız Programlar

3D Max - Photosop - Freehand - Corel Draw -(Indesing nı öğrenme aşamasındayım).
  10. GÜNEL AYVACI

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

Bilgi-araştırma.
  11. GÜNEL AYVACI

Günlük Hayatta Hangi Tuşu Kullanmak İsterdin?

F5 Bana göre en iyisi...
  12. GÜNEL AYVACI

merhaba

Hoşgeldiniz.
  13. GÜNEL AYVACI

ben mer haba demek istiyorum ama

Aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle yazılarınızın Türkçe olması gerek...
  14. GÜNEL AYVACI

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

Benzemez hiç kimse sana, Tavrına hayran olduğum... Müzeyyen Senar
  15. GÜNEL AYVACI

Yazım ve Telaffuz hataları

Bu konuya önem verilmesi beni çok memnun etti. Yaşım gereği gördüğüm yanlış kullanımları hatırlatmak istemiyorum, ukalalık olarak kabul edileceğini düşünüyorum çünkü. Fakat gözümü tırmalıyor yanlış kullanılan bir çok sözcük. msn ve sms diliyle konuşulması da çok rahatsız edici. Tekrar...
  16. GÜNEL AYVACI

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

Modelleme ve de kaplama her ikisinde de çok iyi olmuş. Kutlarım, çok çok beğendim .
  17. GÜNEL AYVACI

Yeni Brushes

Çok iyi bir adresmiş, sağol , teşekkürler .
  18. GÜNEL AYVACI

Pen tool ve brush la ilk çalışmalarım-Acemilik dönemi-

@Ömer Faruk İnce Pen kullanmak zordu o zamanlar benim için, hakim olamıyordum çizgilere, kusur çok var o yüzden. Eee bir de GENÇ tabi :):):)
  19. GÜNEL AYVACI

Professional Flourishes Brushes-330 Brushes

Paylaşım için teşekkürler .
Yukarı Alt