Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

ilk Grafik Tablem Calısmam

Çok gerçekçi bir çalışma, Çok başarılı ,tebrik ederim.
  2. GÜNEL AYVACI

Alkışlar çılgın türklere:)

Hepsine güldüm ama "nice" ve "hacim" müthişşş.
  3. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

Teşekkürler Buse.
  4. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

Teşekkür ederim Hakan, beğenmene sevindim.
  5. GÜNEL AYVACI

Hoşgeldimmm:-)

Teşekkür ederim Buse.
  6. GÜNEL AYVACI

ÇOk teşekkür ederim Yaşar Bey. Sitenizi çok sevdim.
  7. GÜNEL AYVACI

Teşekkür ederim Emine.
  8. GÜNEL AYVACI

Teşekkür ederim Erkin KARATAŞ,Photoshop çalışmalarımı da koydum siteye dün gece. Bir de onlara bak bakalım. Portre üzerine çalışıyorum. Onları da beğeneceğine eminim:-)
  9. GÜNEL AYVACI

sitemize nasıl ulaştınız ?

Google dan bulmuştum.
  10. GÜNEL AYVACI

danisman, uzun uzun yazmanıza çok memnun oldum:-) Sağolun, varolun. Abdullah sana da çok teşekkür ederim:-) 10 gün için tatile gidiyorum, sizleri özleyeceğim. Çünküüüüü, PC başından ayrılmadığım için eşim tatile laptop umu götürmeme izin vermiyor:-( Haklı da aslında, ama bana tatil zehir...
  11. GÜNEL AYVACI

Sağol Elif , sıcak bir aile ortamı olduğu belli:-)))
  12. GÜNEL AYVACI

Grafikerler.org Ailesi; aranızda yer varsa ben de gelmek istiyorum:) Ben 1968 senesinde Mimar Sinan Ün. (O zamanki adı devlet güzel sanatlar akademisi) Resim Blm. den mezun oldum, Uzun seneler resim Öğretmenliği yaptım, emekli olduktan sonra Photoshop öğrenmeğe karar verdim, 40 saatlik bir...
  13. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

danisman, çok çok teşekkür ederim övgünüz için. Haklısınız, bu öğrenme isteği ve işine duyduğu aşk insanı yaşama sıkı sıkı bağlıyor. "Bizden geçti" deyimini çürüttüğümü görüyorsunuz:-))) Bazı şeylerin yaşı yok işte. Benim akranlarım konken partilerinde, örgü ve yemek tarifleri, TV dizileri ve de...
  14. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

Severek yapınca delirmiyor insan:-)))))
  15. GÜNEL AYVACI

The Eyes

Başarılı bir çalışma, tebrikler.
  16. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

İlgi ve övgüleriniz için teşekkürler. Herzaman için bilgimi paylaşmaya hazırım, yeterki candan isteyin:-)))
  17. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

Hoşbulduk Dilek, övgün için teşekkür ederim. Dilediğiniz zaman sorularınızı paylaşırım seve seve.
  18. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

Teşekkür ederim Elif BEYAZIT :-)
  19. GÜNEL AYVACI

"Popilation" Yeni 1 Çalışma(Etkileyici)

Çok temiz bir render olmuş, elinize sağlık. Özellikle ara parçaların farklı renklerde olması ayrı bir güzellik katmış çalışmanıza. Tebrikler .
Yukarı Alt