Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

Aramıza hoşgeldin Tümen.
  2. GÜNEL AYVACI

Seneler önce....Elimde kalanlar

@ŞENGÜL BOZKURT Hem de ne aşktı:-)))
  3. GÜNEL AYVACI

@danisman Sene 1960, 14 yaşındaydım, eşimle o sene flört etmeye başlamıştık. ( biraz geç kalmışız dimi:-))) berber olan resmi ona doğum gününde yapmıştım. @ŞENGÜL BOZKURT Teşekkür ederim Şengül. Adam olacak çocuk o zamandan belli olurmuş:-)))
  4. GÜNEL AYVACI

İlk yaptığım portreler, Brusla çizip yaptıklarım.

Tablete alışamamın bir nedeni de ekrana bakıp çizmem, ben tablete bakıp çiziyorum:-))) Kağıt gibi değilki, çizdiğimi tablette görmek istiyorum sanki:-)))
  5. GÜNEL AYVACI

İlk yaptığım portreler, Brusla çizip yaptıklarım.

Tabletim var ama, alışamadım, sanırım kalemin basınç ayarını beceremiyorum. Ayda bir tableti çıkarıp bakıyorum, olmuyo gene kaldırıyorum.
  6. GÜNEL AYVACI

Pen tool ve brush la ilk çalışmalarım-Acemilik dönemi-

Teşekkürler, mesela o benim dermişim:-))) Değil tabi, güzellerden birine benziyodur.
  7. GÜNEL AYVACI

Ortaokulda iken.. URL=http://img38.imageshack.us/i/1958a.jpg/][/URL] Ortaokulda iken.. Lisede... Akademi, güneş yağı reklamı için eskiz Kraliçe Süreyya (İran kraliçesi) Lisede sınıftan öğrenci arkadaşımız
  8. GÜNEL AYVACI

Karakter ilüstrasyonlarım

Hiç acemi işine benzemiyor, çok başarılı çalışma.
  9. GÜNEL AYVACI

atasözlerimiz ... atalarımız işine geldiği gibi mi söylemişler?

Yanlış atasözü yoktur zaten.
  10. GÜNEL AYVACI

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

" Hayallerini gerçeğe dönüştürebilen " " İzmirli olmanın avantajı biraz da çılgın "
  11. GÜNEL AYVACI

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

@adsfenomen Aynı düşüncedeyim ...
  12. GÜNEL AYVACI

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

Çok iyi bir öykü, çocuk gözüyle , enteresan:-)
  13. GÜNEL AYVACI

BUNLARDA BEN den

Çok iyi:-)))
  14. GÜNEL AYVACI

amatör denemeler

@kriptonik Sabah uyanınca ilk işim gözlük takmak, yoksa banyoya giderken akşamdan kalma gibi slalom yaparak yürüyorum:-))) Terliksiz dolaşırım ama gözlüksüz asla ! En büyük zorluğu denizde yaşıyorum, kimseyi tanımadığım için kafamı sudan çıkarmadan yüzüyorum:-)))
  15. GÜNEL AYVACI

Freehand Ders Notlari

Emeğiniz ve paylaşımınız için çok teşekkürler .
  16. GÜNEL AYVACI

amatör denemeler

@kriptonik Senin gözün gene iyi, benim miyop + hipermetrop + astigmat. hiç eksiğim yok yani:-)))
  17. GÜNEL AYVACI

Görünmez Adam (Manipüle)

Çok iyi , bravo !
  18. GÜNEL AYVACI

amatör denemeler

Çizimler iyi ama fazla blur var sanki, daha net olmalıydı bence. Biraz da anatomi incelemek gerek. Mesela resmin birinde elin 4 parmağı da aynı boyda olmuş. Çalışma hevesi çok güzel, yılmadan devam derim, giderek daha iyi işler çıkacak gibi görünüyor. Eline sağlık.
Yukarı Alt