Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

2 Adet Daha Çizim Ve Ürünlerin İlan Hali.

Çok başarılı çalışmalar, tebrik ederim. 2. resimde ekranda yansıma olabilirdi diye düşünüyorum.
  2. GÜNEL AYVACI

Esma-ül Hüsna !..

Çok iyi olmuş, elinize sağlık .
  3. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim, tabi ki isteyen arkadaşlara elimden gelen yardımı yaparım
  4. GÜNEL AYVACI

Photoshop çalışmalarım

Çalışmalarım tamamen sıfırdan mouse kullanarak brush ile yapılmıştır. Çizim yapmadan brush la boyuyorum.
  5. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

Teşekkür ederim Hakan Dağdeviren, beğenmenize sevindim .
  6. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

@Yaşar Karadeniz Teşekkür ederim. Çoklu upload ettğim için böyle oldu, düzelteceğim:-)
  7. GÜNEL AYVACI

3D çalışmalarımdan...

3D max, PS de düzenleme yapıldı. Vray motoru- Phsical camera, vray sun, vraylight. bitkiler dışında hazır model yoktur. Hepsini ben modelledim. Eleştirilerinizi bekliyorum. Not:Büyütmek için Lütfen resimlerin üzerine tıklayınız.
  8. GÜNEL AYVACI

DA Typography

Çalışmanız çok değişik, güzel olmuş. elinize sağlık. Fakat render süresi beni de şaşırttı, 1.5- 2 saattir en fazla iç ve dış mekan renderlarımız. Çözünürlüğü ben de yüksek tutarım. Vray sun- PH camera, vray materyal olduğu halde 1.5 saat sürüyor.
  9. GÜNEL AYVACI

3 boyutlu modelleme video

Çok teşekkürlerbu güzel paylaşım için.
  10. GÜNEL AYVACI

Cube Mental-Ray

Cube vray çalışmanızı da gördüm, fakat mental ray harika olmuş. Ben sadece max vray çalışıyorum, mental ray denemele başlamak gerek anlaşılan:-) Çok beğendim.
  11. GÜNEL AYVACI

Başka Bir Model Denemesi(Tahtrevalli Çizim)

Harika olmuş, ellerinize sağlık, çok kreatif .
Yukarı Alt