Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Merhaba

aramıza hoşgeldiniz
  2. Bahtınur YILDIZ

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

biz bize olacağız sanırım :)
  3. Bahtınur YILDIZ

kartvizitlerim

Merhaba cavit bey değerlendirmelerinizi dikkate alacağım teşekkürler.
  4. Bahtınur YILDIZ

1- Sabahattin ÖZLÜ 2- Sait SANCAK 3- Erkin KARATAŞ 4- Ömer YILDIZ 5- Serkan BAYSAL 6- Buse TÜRÜDÜ 7- Bahtınur YILDIZ 8- Ersan BAYCAN 9- Ömer AYAR 10- Figen BEKGÖZ 11-Burçin Damla Yeten 12-Fatih CAN 13-Barış ALP 14-Sedat GÜL 15-Neslihan ŞAHİN 16-Yasin Eken 17-Sercan ÖZDEN
  5. Bahtınur YILDIZ

1- Sabahattin ÖZLÜ 2- Sait SANCAK 3- Erkin KARATAŞ 4- Ömer YILDIZ 5- Serkan BAYSAL 6- Buse TÜRÜDÜ 7- Bahtınur YILDIZ 8- Ersan BAYCAN 9- Ömer AYAR 10- Figen BEKGÖZ 11-Burçin Damla Yeten 12-Fatih CAN 13-Barış ALP 14-Sedat GÜL 15-Neslihan ŞAHİN ayrıca birkaç arkadaşımız daha var...
  6. Bahtınur YILDIZ

pasta, börek, tatlı 1600x1200

güzel paylaşım teşekkürler
  7. Bahtınur YILDIZ

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

:) gördüm eğlenceli bir çalışma olmuş güzel elinize sağlık
  8. Bahtınur YILDIZ

merhaba arkadaşlar

işte böyle kendini unutturmayan bir forum burası birgün girmesen 2.gün nerdesin kuzum yoksa hastamısın diye mail atıyorlar :D Hoşgeldiniz.
  9. Bahtınur YILDIZ

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

ben bu resmi göremiyorum yoksa sadece bende mi sorun var
  10. Bahtınur YILDIZ

1- Sabahattin ÖZLÜ 2- Sait SANCAK 3- Erkin KARATAŞ 4- Ömer YILDIZ 5- Serkan BAYSAL 6- Buse TÜRÜDÜ 7- Bahtınur YILDIZ 8- Ersan BAYCAN 9- Ömer AYAR 10- Figen BEKGÖZ 11-Burçin Damla Yeten 12-Fatih CAN 13-Barış ALP :D buda eğlenceli olacak kesin
  11. Bahtınur YILDIZ

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

link çalışıyor teşekkürler ömer
  12. Bahtınur YILDIZ

kartvizitlerim

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sabah çalıştım bunları kendime zaman ayırıp. birini bastıracağım ama karar vermiş değilim aslında 4. kart düşüncelerimi en iyi yansıttığım kart oldu tam ben oldu bu kart:D bakalım karar aşamasındayım herkese teşekkürler
  13. Bahtınur YILDIZ

kartvizitlerim

ilkdefa müşteriler yerine kendime kart çalıştım bununda sizin görüşlerinize sunmak istiyorum. :)
  14. Bahtınur YILDIZ

Vip Asansör Katalog Kapağı

birşeyler eksik gibi belkide renklerden böyle duruyordur kırmızı degrede geçişler hoş olmamış gibi belkide tanımlayamıyorum :) bence birde vektör kullanmadan fotoğraflar kullanarak birşeyler deneyin sanki daha hoş çalışmalar çıkabilir. Nacizane fikrim genelde çalışmalarınızı beğeniyorum ama...
  15. Bahtınur YILDIZ

Meyve Sebze Yemek 10 adet psd

güzel bir paylaşım teşekkürler
  16. Bahtınur YILDIZ

Google dan büyük yenilik yabancı siteleri türkçeye çeviriyor

arkadaşlar bunu sizle paylaşmak istiyorum: http://www.translate.google.com/ link girip sitenizin dilini seçip, çevirmek istediğiniz dili seçiyorsunuz ve siteniz artık istediğiniz dilde süper bir yenilik bu:D
  17. Bahtınur YILDIZ

biz bu konuda özellikle sohbet ediyoruz Süleyman Bey sizinde bilginize. Arkadaşlar yöneticiler toplansa yönetim bölümünde olurdu bu konu. Herkes davetlidir gelmek isteyenleri bekleriz biz yönetim ve üye arkadaşlarla orda olacağız teşekkürler
  18. Bahtınur YILDIZ

Dedim bak ömerde gelecek diye :D ne edeysinuz dedi ne konuşaysİnuz toplantıdaaa çok meraklidur :D
  19. Bahtınur YILDIZ

Şuan bana pazar günü ne toplantısı yapacaksınız diyor bende sitenin yapısını ve içeriğini anlatıyorum:D ver adresi bakim derse bi yöneticiye sölicem direk silsin bu konuyu :D
  20. Bahtınur YILDIZ

yok mu başka gelen :D
Yukarı Alt