macın anlatımı:D
Karşılaşmaya Çek Cumhuriyeti başladı... Başarılar diliyoruz A Milli Takımımız'a...
Matejovsky maçın henüz başında ilk şutu çekiyor... Farklı şekilde dışarıya gitti...
2. dakika... Sağ köşe gönderine yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak Çekler...
Jankulovski arka...
bir anlık dalgınlık ben de acıkken goruntu bende dosyalara tıklıyorum acmak ıcın :) neysekı farkettımde yanımda kımıse yoktu:D yoksa pc mı dondu dıyecektım:)
meyve ısımlerını gorunce karnım acıktı ya saat de geldı nese ben ufak ufak kacıyım hadı ıyı tatıller:)
he unuttum paylasım ıcın tesekkur
Butun bayanlara Kucak dolusı cıcekler
:D
Bu Resim Küçültülmşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçi800x600.
Bu Resim Küçültülmüşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 800x600.
Bu Resim Küçültülmüşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 800x600.
Bu Resim...
ya bu grup olayı baya sardı benı bende kendı grubumu kurabılırmıyım
not:Eğer bir ekipte çalışıyorsanız bilgiyi saklamayın, paylasın. Karar mekanizmasında belirleyici olabilir. Böylece yanlış anlaşılmaların ve dışarıya karsı kötü duruma düşmenin önüne geçebilirsiniz.
ya ınsan cok heves edıyo onceden ogrendıkten sonra ıs halıne gelınce ınan cıkıntı baslıyor oysa ıs yaparkende hobı gıbı yapsak ınan 1 haftada 2 desen yapsam ıste o zaman sıkılmam ama gel gorkı gunde 6-7 desen bazan 10 a cıkıyo
bıde basımda beklemelerı canımı sıkıyo
@efsunlu_kizz
guzel olmus sen bide hobım bu dıyosun allahım ya:D
valla doru yoldasın merak etme sen bak dedı dersın yarın bugun bu ısın ıcınden el sallarsın burdan ceddındedene:D:D
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.