Arama sonuçları

1. ceddindeden

Milli Takım..

macın anlatımı:D Karşılaşmaya Çek Cumhuriyeti başladı... Başarılar diliyoruz A Milli Takımımız'a... Matejovsky maçın henüz başında ilk şutu çekiyor... Farklı şekilde dışarıya gitti... 2. dakika... Sağ köşe gönderine yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak Çekler... Jankulovski arka...
  2. ceddindeden

karışık meyveler yüksek çözünürlükte

bir anlık dalgınlık ben de acıkken goruntu bende dosyalara tıklıyorum acmak ıcın :) neysekı farkettımde yanımda kımıse yoktu:D yoksa pc mı dondu dıyecektım:) meyve ısımlerını gorunce karnım acıktı ya saat de geldı nese ben ufak ufak kacıyım hadı ıyı tatıller:) he unuttum paylasım ıcın tesekkur
  3. ceddindeden

kendi tasarımım

@istanbullut yukardakı yazıyı asagıya, asagıdakını yukarı koysaydın bence :D duvardan mı yansı ma yaptın asagı dogur onu dedım
  4. ceddindeden

hazır ikonlar (icons)

hazır ıkonlar icons da denıyo:) http://rapidshare.de/files/39716559/ikonlar.rar.html
  5. ceddindeden

kendi tasarımım

goruntu guzelde yazı nıye havada:D yere felan koysaydın ınandırıcı olurdu calsıman guzel kendını bıradaha gelıstırısen hayallerının ötesıne gıdersın:D
  6. ceddindeden

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

ben sızın calsımanızdan zıyade reklanım ıcerıgıne baktım anlatım goze batıyo bence ama calısmanız mukkkemel basarılarınızın devamı dılerım
  7. ceddindeden

SQL' de İlişkili Tablolardan Kayıt Sayısı Bulmak

@hyPer darKness ya bende visual studyo 2008 var full 4-5 cıgabayt bu dedıkelrını onda mı uygulayacazı
  8. ceddindeden

Sunucu tarih ve saatini Türkiye'ye uyarlama

sol server olayımı yoksa debug komutlarımı
  9. ceddindeden

Sunucu tarih ve saatini Türkiye'ye uyarlama

kardes ya bu kodları nereye yapıcaz:D:D valla ben senın bu kodları anlamadım:D:D:D
  10. ceddindeden

herkese slm

hos geldınız
  11. ceddindeden

aylık 200 desen

emprimeye gore az gunluk 5-10 arası
  12. ceddindeden

yavuz sultan selim han nası olmusmu

nakıs makınalrı bunu yapmak ıcın kac vurus vurack onu da yazsaydın :D barı 100 bın vurus varmı:D ebata gore
  13. ceddindeden

PNG formatında bir kaç gül ...

paylasımınız ıcın tesekkur:) ama My flowers more beautifull:D:D
  14. ceddindeden

Bütün Kadınlara Kırmızı Güller

Butun bayanlara Kucak dolusı cıcekler :D Bu Resim Küçültülmşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçi800x600. Bu Resim Küçültülmüşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 800x600. Bu Resim Küçültülmüşdür.Gerçek Boyunu Görmek İçin Tıklayın.Gerçek Boyut 800x600. Bu Resim...
  15. ceddindeden

Mac mi? Pc mi?

tabiki pc ben me kadar da mac desemde maca olan sevgım sadece ewde deplasmanda oynayamıyorum
  16. ceddindeden

Sinemaya Ne sıkLıkLa Gidersiniz...

sımemayı sınemada ızlemenın ayrıcalıgı cok farklı evde ızlesem aynı tadı vermıyor sınemada daha heyecanlı ve gercekcı gıbı oluyo:D
  17. ceddindeden

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

ya bu grup olayı baya sardı benı bende kendı grubumu kurabılırmıyım not:Eğer bir ekipte çalışıyorsanız bilgiyi saklamayın, paylasın. Karar mekanizmasında belirleyici olabilir. Böylece yanlış anlaşılmaların ve dışarıya karsı kötü duruma düşmenin önüne geçebilirsiniz.
  18. ceddindeden

ilk calısmalarımdan bir tane daha :)

ya ınsan cok heves edıyo onceden ogrendıkten sonra ıs halıne gelınce ınan cıkıntı baslıyor oysa ıs yaparkende hobı gıbı yapsak ınan 1 haftada 2 desen yapsam ıste o zaman sıkılmam ama gel gorkı gunde 6-7 desen bazan 10 a cıkıyo bıde basımda beklemelerı canımı sıkıyo
  19. ceddindeden

ilk calısmalarımdan bir tane daha :)

@efsunlu_kizz ee kaldınmı pekı sınıfta:D
  20. ceddindeden

ilk flash calısmam

@efsunlu_kizz guzel olmus sen bide hobım bu dıyosun allahım ya:D valla doru yoldasın merak etme sen bak dedı dersın yarın bugun bu ısın ıcınden el sallarsın burdan ceddındedene:D:D
Yukarı Alt