@lusy90
Sayın lusy; mesajlarınızı düzenlemekten inanın yoruldum. Kalın (bold), renkli ve büyük yazmak forum kuralları gereğince okunmayı zorlaştırdığından yasaktır. Lütfen daha dikkatli olunuz!! Ayrıca kullandığınız üsluba da dikkat ediniz, duygusal yorumlardan ziyade çalışmaya yapılan...
Evet abi, çok ilginç. Hep merak ederdim, kayıt edip öyle dinlerdim ama bu direk o anda duyabilmeyi sağlıyor.:) Kayıtta geçmişe ait oluyor ses, tam şu anda, konuşurken duyabilmek beni müthiş keyiflendirdi.:)
Yasemin Hanım; öncelikle bu değerli bilgiler için çok teşekkürler. Çıktılarım hala durur çekmecemde.:)
Bu keyifli tartışmaya/sohbete ben de katılmak isterim. :)
"'Dünyadaki hiç bir şey değişmez, değişen sizin dünyaya bakış şeklinizdir ve onu nasıl gördüğünüzdür ve işte bu bir sanatçının...
Merhaba, hoşgeldiniz.:)
Arayüz tasarımı için Photoshop öneririm. Sebep demişsiniz ama Fireworks kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım ve Photoshop'ta bu işi yapabiliyorken, zamanımı bir başka program öğrenmeyle harcamak yerine mevcut programda en iyisini yapmaya çalışmakla harcamayı...
Bi dakka yazısının fontunda büyük D o şekilde idi, 1 de sanırım logodaki gibi. (Banff ya da Brush Script idi yanlış bilmiyorsam) Yalnız fontu ben de sevmedim, değişse daha iyi olur.
İyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.