Arama sonuçları

1. Ozgul

Makser Makina | Arayüz Tasarım

Gri tonlar çok boğmuş sanki, ilk gözüme çarpan...
  2. Ozgul

Dönmez Otel

Ooo bitmiş.:rolleyes: Eline sağlık.;)
  3. Ozgul

Web Arayüz Tasarımlarım

Emre'cim; tasarımlarına olan fikrimi zaten biliyorsun. Hepsi birbirinden hoş, birbirinden göz alıcı tasarımlar. Emeğine sağlık.:)
  4. Ozgul

3D Çalışma

Başarının olmazsa olmazlarından azim ve ne istediğini bilmenin sizdeki varlığı, çalışmalarınızın gittikçe gelişeceği yönünde izlenim vermekte.:) İyi çalışmalar.
  5. Ozgul

aslı karabudak çalışmalar

Keyifle bakılası çalışmalar. Emeğinize sağlık...:)
  6. Ozgul

Karakalem göz çizimi. (Can sıkıntısı+Rotring 1.0+bir parça kağıt)

Gerçekten harika olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler.:)
  7. Ozgul

Grafik Ve Tasarim Ögrenmek İstiyorum . .

Programlara geçmeden önce ilk olarak şu bölümdeki konuları öğrenmenizi öneririm. Temel Sanat Eğitimi Dersleri
  8. Ozgul

denizli den selamlar

Umduğunuzdan da fazlasını öğreneceğinizi umuyorum, hoşgeldiniz.
  9. Ozgul

Ben Mükerrem Arslan herkese selamlar.

Katılımlarınızı da bekleriz. Hoşgeldiniz...
  10. Ozgul

İnanılmaz 3D Tipografi Örnekleri

Geçen zamana rağmen etkisini asla kaybetmeyecek çalışmalar.:)
  11. Ozgul

Sizce Hangisi ?

Hepsi çok hoş, tebrikler...
  12. Ozgul

Nuit Web Kampanya

Bence hoş, sadece metinler kutulara ortalanabilir ya da kendi aralarında hizalanabilir. Mesela birinde sola çok yakınken diğerindeki yan mesafeler daha farklı. Aynı şekilde kelime başlarını ya hepsinde büyük harfle başlatın ya da hepsinde küçük olsun ki bütünlük olsun. Bu şekilde kopuk duruyor...
  13. Ozgul

Effects /Efektler Menüsü (6)

Anlaşılır bir anlatım, neticesinde faydalı bir paylaşım. Emeğine sağlık Murat Abi.:)
  14. Ozgul

Zevk Mermer Web Site Çalışmaları

Küçük bir öneri vereyim. Web arayüzü tasarlarken sayfayı 3'e bölün, aynı kompozisyon yazarken olduğu gibi. Giriş= header (en üst kısım), gelişme= orta alan (içerik) ve sonuç= footer (alt kısım), gibi... Bu kısımları kesinlikle arayüzde belirtin. Büyüklükleri, şekli ya da içerikleri firmaya göre...
  15. Ozgul

ABC Tipografi

@Murat VARDAR Teşekkürler abi... @aslhn Tipografiyi sevişiniz çalışmalarınıza da yansımış.:) Teşekkürler. @Ufuk Guler Teşekkürler.:)
  16. Ozgul

ABC Tipografi

Kuzucum teşekkür ederim.:) Marifet değil, sadece merakın somutlaştırılmış hali. Neler var bu alanda, standart bir çalışma olabilir benimki ancak. Tipo aşkımı tazeleyeyim istedim...:)
  17. Ozgul

ABC Tipografi

Ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum bu çalışmayı.:) Bir ara tipografiye fena halde merak saldığım dönemlerden birinde sanırım... Yine ilgi alanıma girdiği için arşivimi karıştırırken rastladım. Paylaşmak istedim sizlerle de.:)
  18. Ozgul

Zevk Mermer Web Site Çalışmaları

En alttakinin üzerinde çalışın bence. Ama biraz daha doldurup yani siteye benzer hale getirip yayınlayın ki daha iyi yorumlama şansımız olsun. İyi çalışmalar.
  19. Ozgul

Font İstek..

Frutiger fontlar: http://hotfile.com/dl/146494805/28d3326/Frutiger.rar.html
Yukarı Alt