Arama sonuçları

1. Ozgul

Birbirinden güzel vectorler 43

Merak edip denedim, alıntınızdan itibaren her bakışımda "1 saat 37 dakika 20 saniye" sabit bir şekilde durmakta. Allah yardımcınız olsun derken, sevgili hatac size de selamlarımı gönderiyorum.:)
  2. Ozgul

@nezes http://link.tl/zWQ Bu linke tıkladıktan sonra sağ üstte "REKLAMI GEÇ" butonuna tıklayın (sarı renkte). Karşınıza indirme linki çıkacaktır.
  3. Ozgul

Tasarım'a hakkındaki görüşleriniz.

Logo dışında gayet güzel çalışmalar, emeğinize sağlık.
  4. Ozgul

Grafikerler.org T-Shirt Çalışmam

Çalışmaya devam, buradaki her eleştiriyi gelişiminiz için bir basamak olarak düşünün, öyle de olacaktır. İyi çalışmalar.:)
  5. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

"Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki temiz kalpleri taşıyan ayaklar geçsin üstünden." (Honore de Balzac)
  6. Ozgul

Star Bilişim Logo Tasarımı

Diğerine göre daha iyi. S harfi üzerinde biraz daha çalışılırsa güzel bir logo ortaya çıkacak gibi... İyi çalışmalar.
  7. Ozgul

Sticker istek önemli

Birebir aynısı yok ama benzerlerini yükledim, umarım işinizi görür. http://hotfile.com/dl/145789713/75cdd80/etiketler.eps.html
  8. Ozgul

GhostHatz Çalışma

Evet, kırık cam efekti çok alakasız olmuş. Aslında ne olduğu çok da belli değil, bu yüzden her şey pek bir havada duruyor. Ne yapmayı amaçladığınızı da belirtirseniz yorumlar da ona göre şekillenmiş olur. İyi çalışmalar.
  9. Ozgul

14 Yaşındaki Gencin Portföyü!

Furkan'cım gayet iyi gidiyorsun, devamını dilerim,ki dileğin de ötesinde, geleceğin çok parlak görünüyor.:)
  10. Ozgul

Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu

Çok beğendiğim çalışmalardan bir tanesi. Emeğine sağlık Murat Abi...
  11. Ozgul

CCD Event Center / Düğün Salonu / Web Design

Slider'daki yuvarlaklar çok büyük değil mi?
  12. Ozgul

Marka Vitrin / Alışveriş Sitesi / Arayüz

Biraz daha yakından incelemeyi isterdim doğrusu. (Resme tıklayınca tekrardan büyültebilsek iyi olurdu.) Emeğinize sağlık, güzel çalışma.:)
  13. Ozgul

Arrange /Organizasyon Menüsü (5)

Faydalı bir paylaşım. Emeğine sağlık...
  14. Ozgul

Merak ettiğim bir şey var. Forumdaki mesela "kalp ya da floral ya da etiket ya da, top,vs..." şeklindeki aramalarda konunuz gözükecek mi? Gidişata bakılırsa 150. konunuzun başlığı da "Birbirinden Güzel Vectorler 150" olacağına göre, sadece sizin paylaşımlarınızı takip edenlere hitap ediyorsunuz...
  15. Ozgul

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Eksik...
  16. Ozgul

izmirden selamlar

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
  17. Ozgul

Özel İNDEX Tasarımım...

Daha bir gün dolmadan açtığınız ve isminizin çalışmaya baskınlığı nedeniyle okumakta zorlandığımız çalışmanız için, bence fazla aceleci davranıyorsunuz. İyi çalışmalar.
  18. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

‎''Dünyanın senin yardımına ihtiyacı yoktur, ama çaresizce senin değişimine ihtiyacı vardır. Değiş ki dünya da değişsin.'' (Stefano Elio D'anna)
  19. Ozgul

ENG->TR Film Ses Dublajcıları Türk Komedisiyle Anlaşırsa(Montaj Değildir,Gerçektir)

Harika bir paylaşım, karnımı hissedemiyorum sanırım.:) Çok teşekkürler Hakan Bey...
  20. Ozgul

Otomo, Changeling, gendouki, vnl breakz

Sadece Otomo fontunu bulabildim. http://www.ufonts.com/download/otomo/59667.html
Yukarı Alt