Arama sonuçları

1. Ozgul

Öğretmenime sordum oda bilemedi :D

Hımm demek ki Einstein bilmem kaç yanlış denemeden sonra sizin gibi yapsaydı dünya nelerden mahrum kalacaktı acaba? Hocanızın sizin sınırlı sayıdaki sorularınızı yanıtsız bırakmış olması hemcinslerim hakkında bu şekilde konuşmanızı haklı göstermez. Söylenecek şeyler söylenmiş zaten, ne...
  2. Ozgul

ACİL! kitap kapak resmi

Hayaletler (?!?) aşık da mı oluyorlarmış?:) Şaka bir yana, tek cümlelik bir açıklamadansa kitabın içeriğine dair daha çok ayrıntı verirseniz belki yardımcı olanlar çıkabilir. Sonuçta kitap kapağı, içeriği yansıtmalı... İyi çalışmalar.
  3. Ozgul

Emlak sitesi arayüz Tasarımı değerli bilgilerinizi esirgemeyin :)

Temiz ve düzenli bir çalışma .Banner dışında çok beğendim.:) Emeğinize sağlık.
  4. Ozgul

Bir fincan kahve...

Ben de sabah sporumu yapar, kahvaltımı eder, notlarımı okur, işlerimi halleder evden çıkarım.:) Çok da ciddi olduğum zamanlar vardır ama kahveyle aram hiç olmadı. Bir ara alışmaya çalışsam da hiç sevemedim. Kahve sevmeyen biri olarak, kahvesiz de güzel sohbetler olabiliyor.:) Kahvesiz hayata...
  5. Ozgul

Döner Kesen adam ( vektor istek)

@ankatolia Dönerci vektörü eps: http://hotfile.com/dl/133627132/cbe1c98/dnerci.rar.html
  6. Ozgul

Bana bilmediğim seni anlat...

Döktürmüşsünüz yine, çok çok çok güzel.:) Kaleminize, gönlünüze sağlık.
  7. Ozgul

günün sözü

Çözebildiğim kadarıyla açıklayabilirim ancak, zira ben de tam olarak anlamış değilim. Kendimce çıkarımlar yaparak anlama çabasındayım. Zamanı çok fazla önemsediğinizde, ki bu kaçınılmazdır, fazlasıyla onun etkisi altında kalırsınız. Mesela mutluluk ya da mutsuzluk için konuşursak; mutsuzluğun...
  8. Ozgul

günün sözü

O ince çizginin adına ben zaman diyorum. Zaman olayını zihninizden attığınızda ne dahi, ne deli, ne mutlu ne de mutsuz olmak diye bir şey kalır.
  9. Ozgul

Sizce nasıl olmuş?

@Bilal Kılınç Çok özür dilerim, başlığa da hiç bakmamışım. El ilanı yazıyor zaten. Çalışmaya gelince; tekrar eden öğelerdense farklı şeyler kullansanız daha iyi olur gibi. Kitabın simetrisini üst ve alt köşelerde kullanmak gibi.. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
  10. Ozgul

Sizce nasıl olmuş?

Anlayamadığım için soruyorum, ne amaçla kullanılacak bu çalışma?
  11. Ozgul

Siteme Ücretsiz Logo Yapabilecek?

Böyle bir taleple size sunulacak (?) logodan ne bekliyorsunuz ki?
  12. Ozgul

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

Okumak, okumak ve okumak...:)
  13. Ozgul

ALLAHIN SADIK KULU-Bediüzzaman (Afiş Çalışmalarım)

Fonta takıldım ben de. Ayrıca "Allah" özel isim olduğu için "Allah'ın" yazılır. İyi çalışmalar.
  14. Ozgul

Çiçek desenli banner ( Flower Banner ) !!

@MustafaUstun Üzerinden 3 sene geçmiş, gayet normal. Başlıktaki ünlem işaretleri, ünlem işaretinin kullanım alanları konusunda bildiklerimi sorgulamama neden olacak kadar dikkatimi çekti.:) Dosyaları merak ettim bu kadar dikkat çekmesi istenecek ne varmış içlerinde diye.
  15. Ozgul

Corel draw x3 Kullanımı

Öğrenme süreniz azminize, isteğinize, ilginize, vs... bağlı olarak değişir. Atıyorum ben bir ayda sadece mesai saatlerinde o da internete girmeme izin bile verilmediği bir dönemde kurcalayarak öğrendim. Siz, bana kıyasla çalışma sürenizi artırır, bulduğunuz her dersi çalışırsanız bu süreyi...
  16. Ozgul

Font Yönetimi

Ben fontlarımı türlerine göre grupladığım için benim gibi çalışanlar varsa bu programı kullananlara küçük bir öneri vermek istiyorum. Programı kurduk, fontlarımızı grupladık. Mesela "Kaligrafik Fontlar" isimli bir font grubumuz var. Bu font grubu çalışırken ihtiyacımız olan fontu bulduk...
  17. Ozgul

günün sözü

Yaşadıkça öğreniyoruz, öğrendikçe yaşlanıyoruz.:) Hayatın tüm getirdiklerine "razı" olmak dileğiyle... İyi haftasonları.
  18. Ozgul

günün sözü

Bu dinleyişler olmasa yerimizde sayar dururduk herhalde.:)
  19. Ozgul

zemin resimleri

@lich01 Birebir aynıları değil ama daha karanlık halde bu tarz bir kaç tane var bende. İşimi görür derseniz yüklerim. Cevap gelmedi ama ben yine de yüklüyorum: http://hotfile.com/dl/132986804/4761f23/Karanlk_Oda2.rar.html Umarım doğrusunu yüklemişimdir. Yine benzer dosyalar vardı diye...
  20. Ozgul

Bilişim sitesi arayüz tasarımı

Gayet güzel sadece soldaki "TIKLA" yazısının yeri olmamış gibi, bir de fiyatları daha belirgin yapabilirsiniz. Emeğinize sağlık.:)
Yukarı Alt