Arama sonuçları

1. Ozgul

Afis konsept tasarimlar

Harika çalışmalar. Emeğinize sağlık.:)
  2. Ozgul

Son Dakikalar

Pek köşe yazısı tadında olmamış sanki.:) Daha çok sitem algılıyorum bu satırlarda. Eckhart Tolle'nin çok sevdiğim bir tanımı vardır: "Yakınmak, olanı kabullenmemektir." Hayat artık bize bu koşulları sunuyor. Sitem etmekle hiçbir yere varamıyoruz. Artık müşteriler bu anlayışta, biz de robot...
  3. Ozgul

Hangisi doğru, hangisi yanlış?

:) :) :) Kavramların içlerini ne kadar boşalttık değil mi Ozan Bey? Eğlence anlayışı tabi ki değişecek, zaman değişiyor, sabit kalamaz hiçbir şey. Buna direnmek saçmalık olur. Fakat bahsettiğiniz türde eğlence, gerçekten gençleri eğlendiriyor mu onu sormalı? Yoksa çevreye uyum mu sağlıyorlar...
  4. Ozgul

Şeffaf-Renkli Arkaplanlar

@GİZEM Tasarım değil de kısaca "kopyala/yapıştır" dersek sanırım daha anlamlı olur cümleniz...
  5. Ozgul

Sığır yerine konmanın bir alemi yok!

Ahmet Şerif İzgören'in meşhur bir lafı vardır, aktarmak isterim: "Mutsuz insanlar yaratırsanız onlara mutluluk satarsınız." Teşekkürler Ozan Bey. Yönlendirilmeden, tamamen kendi seçimlerimiz doğrultusunda yaşamak dileklerimle.:) Sevgiler.
  6. Ozgul

Boşuna şikayet etmeyelim!

Kesinlikle haklısınız. Yazıya bakıp da bir zamanlar bizim de böyle yetiştirildiğimiz gerçeğini bahane olarak kullanmayıp, ilk adımı kendimiz üzerinde atarak aslında muazzam bir şey yapmış olacağız. Çocuklarımız ilk etapta bizi örnek alıyorlar, bilinçaltının gelişme evresi olan 0-6 yaş aralığında...
  7. Ozgul

CS5'te Puppet Warp Kullanarak Manken Giydirmek

Puppet Warp Tool çok kullanışlı gerçekten de. Yalnız pantolon kısmında sorun var gibi. Emeğinize sağlık, çok teşekkürler.:)
  8. Ozgul

Adapazrında bulunan adı bahçe kafeterya için duvar ve masa özel çalışması

Memleketime bir daha gidesim geldi.:) Emeğinize sağlık, bu çalışmayı yerinde görmeyi çok istiyorum.
  9. Ozgul

Biraz daha saygı!

@Burak Güzey Tespitiniz çok yerinde.:) Görüyoruz ki neyden sakınmamız gerektiğini, neye karşı uyanık olmamız gerektiğini aramak hiç de zor değil. Tüm saflığımızı ve doğallığımızı yeniden kazanabilmemizi diliyorum.
  10. Ozgul

Rounded Rectangle Tool dik köşe

Yaşar Bey çok teşekkür ederim, ben bunu warp tool ile yapmaya çalışıyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu.:)
  11. Ozgul

Biraz daha saygı!

Saygı görmeyen çocuk büyüdüğünde kime saygı göstersin? Buna "ne ekersen onu biçersin" sözü çok güzel bir örnektir. Yavaş yavaş, inceden inceye toplumumuza aşılanıyor bu bilinçsizlik. Bir anda olmuş olan bir şey değil. Bu aralar facebook sayfalarında sıkça görür oldum belki göreniniz vardır...
  12. Ozgul

Resimdeki efekti neyle/nasıl verebilirim ? Yardım..

@Erkan_Nehir Verdiğiniz linkteki çalışma çok güzel fakat bu işi yapabilen biri "3 point curve" varken niye "bezier" i seçer anlamış değilim. En azından taslak kısmında süreden kazanırdı. Teşekkürler, zevkle izledim. Bu işle ilgilenenler için çok faydalı olacaktır.
  13. Ozgul

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

:) :) Boş yer takıntısı varmış sanırım müşterinin. :) Teşekkürler.
  14. Ozgul

Neden Grafikerler.org?

Henüz iyice karıştırmak nasip olmadı ama gözlemlerim kelimenin tam anlamıyla "dopdolu" olduğu yönünde. Benzerleri ile karşılaştırdığımda ciddiyeti, bilgi bolluğu ve kalitesi bariz bir şekilde ön plana çıkıyor ve gün geçtikçe sitede bulunuş sürem artıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler...
  15. Ozgul

Türk malı !

Konu açılalı bir sene, son mesaj yazılalı da aylar olmuş ama televizyona bakıyorum değişen hiçbir şey yok! Yüzümde manalı bir tebessüm, içimde umutsuzluklar, kafamda "bu böyle gitmez" nidaları... Ben kendi adıma ne çocuğuma izlettiriyorum bu tip şeyleri ne de kendim izliyorum. Çevremde muhabbeti...
  16. Ozgul

Basit ve güzel bir tipografi

Çalışmayı Corel'de yaptınız sanırım. Renkleri gruplayın ve Ctrl + L yapın. İyi çalışmalar.
  17. Ozgul

tipografi çalışmaları

Evolution'u ben de çok beğendim fakat son çalışmanıza istinaden; özellikle tipografi çalışmalarında imla hatalarının en az olması hatta hiç olmamasını savunurum hep. Son mesajınızdaki ilk çalışmada "de/da" eklerini ayırırsanız ve bir kaç imla hatası daha var onları da düzeltirseniz çalışmanız...
  18. Ozgul

Resimleriniz Kelimelerden oluşsun istermisiniz? - Tipografi

Çeviriden değil de direk orjinal dersten yapılırsa sanırım sonuç başarılı olur. Eğer bu dersin orjinalini bulan olursa ve buraya koyarsa çok iyi olur. Şayet bulur da, iki dersi karşılaştırır ve bir fark görürsem ben yazacağım buraya. Çünkü bu dersi nerede görüp de bir de bundan deneyeyim diye...
  19. Ozgul

Acun ve Maymunları...

"Bu tür yapımlara inanmak veya izlemek kendinize, düşüncelerinize, inançlarınıza ve doğanıza zarar verir, lütfen izlemeyiniz." Her kelimesine katılıyorum. Aynı şekilde basılı yayın için de geçerli tüm bunlar. Seçim bizim elimizde, ne dayatılırsa dayatılsın özgür irade denen bir şey var. Akıl...
  20. Ozgul

Yamo'dan Selamlar

Merhaba, Uzunca bir süredir sitedeyim aslında ve artık üye olmanın zamanının geldiğini düşündüm. 3 yıldır bu mesleğin içindeyim. Tekstil sektöründe çalıştım daha çok fakat artık web tasarımına yönelmek istiyorum. Karakaleme, dijital sanata ve özellikle de tipografiye ayrı bir düşkünlüğüm var...
Yukarı Alt