Arama sonuçları

1. Ozgul

Eleştirmek Hakkında... "Sandviç Metodu"

Çok sık kullandığım bir üslup. Bunun bir ismi de varmış, öğrenmiş oldum sayenizde.:) Gerçekten çok etkili. Sonuçta iletişim genel olarak etki tepki şeklinde yürüyor. Bu konuşma şekli ile etki olumlu göründüğü için gelecek tepkiyi de olumlulaştırıyor. Sonuçta daha kaliteli bir iletişim ve daha...
  2. Ozgul

Ustalardan 38 Tane Tipografi Örneği_vb

Çok daha güzellerini gördüğümü biliyorum fakat yine de cümlenizdeki "gibi" fazla kaçmış.:) Paylaşım için teşekkürler.
  3. Ozgul

bülent ve justin fotomontajı :)

Çalışma görünüyor.:) Müge'nin, "oh be gören biri çıktı sonunda" dediğini duyar gibiyim.:) Malum şahıs nedeniyle ürktüm açıkçası.:) Sorunla ilgili bir araç vardı ama hangisi hatırlamıyorum, çok pratik bir şeydi ama. Emeğine sağlık.:)
  4. Ozgul

Logo tasarımı ve grafik tasarımı yapmak

Sevgili Ses99; logo tasarımı ve grafik tasarımı öğrenmek istiyorum demişsiniz. Logo tasarımı zaten grafik tasarımının içinde bir konudur. Kafanızda iki kavrammış gibi görünüyor. Öncelikle bu yanılgıyı ortadan kaldıralım. İkinci olarak; ben şahsen kimseye hazır logo programlarını önermem. Hele...
  5. Ozgul

Floral Desenli Zeminler

Paylaşım için teşekkürler.:)
  6. Ozgul

hasan güner'den aşk cümleleri

Çok güldürdünüz, aklınıza sağlık.:)
  7. Ozgul

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

Değişken.:)
  8. Ozgul

Lavinia Dergi kapağı

Font konusunda diğer arkadaşlarla hemfikirim.:) Bunun dışında gayet güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık.
  9. Ozgul

Aşkın Depresif İmitasyonu (AŞK Gercekte Var Mıdır?)

Uzun uzadıya uğraşıp yazmışsınız, belli ki çok da kafa yormuşsunuz. Zira okurken yanlış anlamamak için tekrar tekrar baktığım yerler oldu. Sonuç olarak aşkın bir yanılsama olduğunu, evliliğin ise bir nevi zorunluluk/gereklilik olduğunu ifade ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Doğru mu anlamışım?:)...
  10. Ozgul

1 ayda grafiker yetistirilir garantili

Bir şey soracağım; verdiğiniz eğitimin kalitesi yine verdiğiniz linkteki site kadar mı? Şayet öyle ise öncelikle flood yapmadan önce "düzenle" butonunu kullanmayı alışkanlık haline getirin, sonra da bu kadar kendinize güvenmeyi bırakıp sitenize el atın derim. İyi çalışmalar.
  11. Ozgul

Music Is Life ( Acemi Biri için iyi sayılmaz mı ? )

Şu "desing" hastalığı beni bile şüpheye düşürmeye başladı artık.:) Kullandığınız kelimenin İngilizce'sini bilmiyorsanız bildiğiniz dilde yapmanızı tavsiye ederim. Dil ile ilgili çok yazmayacağım, sitede bunun konusunun defalarca konuşulmuş olduğunu tahmin ediyorum. Bunun dışında; kullandığınız...
  12. Ozgul

Corel drawdaki ilk çalışmam eleştriler ve yorumlar benim için önemlidir :)

@cihat.. Rica ederim. Bir şey soracağım. Logoda trace mi uyguladınız yoksa o şekilde mi?
  13. Ozgul

Adını Feriha Koydum WallPaper

Kullandığınız yazı tipinde Türkçe karakter yokmuş sanırım. Bunun dışında gayet güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
  14. Ozgul

Corel drawdaki ilk çalışmam eleştriler ve yorumlar benim için önemlidir :)

@sonercik72 Türkçe'yi katlettiğiniz için sizi tebrik ediyorum! @cihat.. Şu konuya bir göz atın isterseniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/27178-foruma-imageshacktan-resim-yuklemek-videolu.html
  15. Ozgul

Typography Art Design ( İlk Çalışmam)

Pek tipografi olmamış sanki? :) Emek veriyorsunuz ve çalışıyorsunuz. Araştırarak çok daha iyisini yapacağınıza eminim. İyi çalışmalar.
  16. Ozgul

Gülümseyin...

@hasana11 Allahaşkına, yazıyı beğenmemiş olabilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkını vermez. Anneniz ölmüş olabilir, başınız sağolsun, çok ciddi bir hastalığa yakalanmış da olabilirsiniz ya da bambaşka felaketler yaşamış olabilirsiniz. Kimsenin hayatı mükemmel değil. Hayata bakışınız onu...
  17. Ozgul

Ben Birşey Demiyorum. Yorumsuz :)

@yücel mete Aynı fikirdeyim, bu ilanlar kontrolden de mi geçmiyor?
  18. Ozgul

Çağımızın Sorusu: Evlilik Aşkı Öldürüyor mu?

Olmayan bir şeyi hiçkimse veya hiçbir şey yok edemez bence. Şu paragraf her şeyi özetlemiş zaten: "Henüz kendi benliğimizle tanışmadan birlikteliklerimizi evliliğe taşıyoruz. Kendini tanımayan eşini ne kadar tanıyabilir ki? Birilerini sevmek yerine önce kendimizi sevilmeye değecek birisi...
  19. Ozgul

Gülümseyin...

Zıt kutuplar arasında gidip geliyoruz. Her şey bir tersiyle mümkün ve anlamlı, sevgi hariç tabi ki...:) Bir yöndeyken diğer yöne gitmemiz an meselesi, işte bu yüzden gülerken ağlayabilir ya da öfkeden patlarken kahkaha atabiliyoruz. İçinde sevgi olan biri tüm duyguları sevgi dahilinde yaşar. Hep...
  20. Ozgul

kartvizit çalışması

"Bir de kartvizite el atayım" der gibi bir çalışma olmuş. Ayrıca kullandığınız kelimenin aslı "bijuteri" idi sanırım. Daha çok çalışarak eminim çok daha iyilerini yapacaksınız. İyi çalışmalar.
Yukarı Alt