Arama sonuçları

1. Ozgul

Gölge Yayınevi

Gölgenizde problem var sevgili alphesibia. Adamın elindeki kitabın, adam ile birleşmesi gerekmiyor mu sizce de? Üzerinde çalışırsanız, mesela farklı bir font ile denerseniz daha iyi bir logo çıkaracağınızı düşünüyorum.:) Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
  2. Ozgul

Eşitlik

Hakan Bey, harika olmuş yine.:) Sizin çalışmanıza yorum yazmak sayın Uzman'a saygısızlık olur mu bilemedim ama sonuçta eleştiri yapıcı olduğu sürece sorun değildir fikrimce. Sayın uzman; sloganı ben de beğenmedim. En azından çalışma ile uyumlu değil. Grafik ya da slogandan birinin mutlaka...
  3. Ozgul

Swiss Font paketi

İndirdim fakat bende de her fontun karşısında 0 kb yazıyor ve font klasörüne atmaya çalıştığımda kabul etmiyor. Sorun nerede şimdi? Teşekkürler.
  4. Ozgul

D&P Moda Evi - Logo Type ve Afiş Çalışması.

Temmuz 2010 Yarışması için değil mi bu yaptıklarınız? Tarihlerde bir sorun var sanırım???
  5. Ozgul

Vizyon Film Afiş Çalışmam Photoshop

Orjinalinde de aynı şekilde ama kızın dudaklarını bir türlü beğenemedim nedense.:) Bir acayiplik var gibi... Dudaklar, yazı tipi ve "1 Ocak'ta" dışında (üstten virgülü unutmuşsunuz) gayet güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.:)
  6. Ozgul

Fractal Stock Brush Pack

Çok hoş, paylaşım için teşekkürler.:)
  7. Ozgul

Ebru POLAT Party - Afis

Gayet güzel bir çalışma fakat söylemeden geçemeyeceğim. Kalp ayazı mı yazıyor ortada? Eğer öyleyse fonttan kaynaklıdır belki ama p çok ayrık duruyor. Kal ile arasındaki mesafe daraltılsa daha iyi olmaz mı? Ya da ben mi yanlış okuyorum acaba? Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.:)
  8. Ozgul

En Sevdiğiniz Yanınız Nedir Desem ?

Olumlu düşünürüm ve çevremdekileri de olumlu olmaya teşvik ederim. Bu yönümü seviyorum.:)
  9. Ozgul

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Belirsizliklerden bıktıııııımmmmmm!!!!!:) :) :) (Gülerken kızma modundayım, bir nevi delilik de denebilir buna.:) )
  10. Ozgul

Web Arayüz Çalışmam | Kişisel Portal

Alt kısımdaki "popüler içerikler" ve "son yorumlar" kısmına daha uygun bir şey yapmalısınız bence. Çok ayrık duruyor. Bu kısımda yine hizalama sorunu var. Kodlamada düzeltilir tabi ki ama, bu tasarımı müşteriye sunduğunuzda, müşteri ifade edemese de gözüne hoş gelmeyen yerlerden birine eminim...
  11. Ozgul

web tasarım

Kaporta değil midir aslı o kelimenin? Ayrıca menü elemanları kendi içlerinde çok orantısız görünüyor. Sağ sol boşluklara margin mi padding mi ne deniyordu(hep karıştırıyorum:)) onları kastediyorum. Bunların dışında güzel bir çalışma diyebilirim, emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.
  12. Ozgul

web tasarımlarım

Çalışmalarını çok güzel fakat keşke biraz daha büyük yükleseydiniz görselleri, daha iyi inceleyebilirdik o zaman. Emeğinize sağlık.:)
  13. Ozgul

ReaLizm Senin Elinde...

Hayranlıkla izlenesi bir çalışma. Emeklerinize sağlık, iyi çalışmalar.:)
  14. Ozgul

Kişisel Çalışmalarim

@hasana11 Site gibi duruyor ama "design" yazısı o kadar baskın ki çalışmanın bariz önüne geçmiş. Hiçbir şey anlaşılmıyor, üzgünüm... Ayrıca "DESING" değil "DESIGN" olmalı idi.
  15. Ozgul

yazıyla yapılmış portre

Bayılıyorum şu tipolara.:) Bu çalışmaya benzer onlarca ders nette mevcut, hatta burada bile var ama ben hala ya-pa-mı-yo-rum! :( Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.:)
  16. Ozgul

Dj Huseyin KARADAYI Party - Afis

Turkey ve Istanbul'un baş harflerinin büyük olmaması dışında gayet güzel bir çalışma. Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.:)
  17. Ozgul

Magic Fethiye - Afis

Harika bir çalışma, emeğinize sağlık.
  18. Ozgul

Kurumsal Hosting Firması İçin Web Arayüzü 2

Menüdeki yazılar çok büyük değil mi sizce de? Ayrıca yine menüde, kimi yazılar büyük harf ile başlarken kimininki küçük, bu bakımdan bir uyumsuzluk söz konusu. Site elemanları birbirlerine hizalı değil, aralarındaki boşluklar gelişigüzel. Bunlar düzeltilirse hoş bir tasarım çıkabilir ortaya...
  19. Ozgul

Hayatın Renkleri

Böyle renkli çalışmalara bayılıyorum. Cıvıl cıvıl...:) Emeğinize sağlık, iyi çalışmalar.
  20. Ozgul

E G O | Tipografi

Konu açılalı yıllar olmuş ama ben yeni görüyorum. Sayın hasana11; yorumunuza çok gülsem de bu güzel çalışmayı güncellediğiniz için teşekkür ediyorum size.:) Sabahattin Bey, oldukça güzel ve etkileyici bir çalışma çıkarmışsınız. Zevkle inceledim. Sol kısmın harfle yapılması fikri düşünülebilir...
Yukarı Alt