kusur demeyelimde bana hoş gemedi çalışmalarınız gayet güzel verdiğiniz linklerde orjinallerimi vardı eğer öyleyse çoğu açılmıyor orjinallerini görsek iyi olurdu;)
@arsln_cn
eleştiriler canımı sıkmıyor bilakis eleştirilmek istiyorum yoksa nasıl ilerleyebilirim yorumunuz için teşekkür ederim sizin ve tüm eleştiren arkadaşların yorumlarını değerlendireceğim :)
sonunda buldum kaç kişi bakmış ama kimse cevap vermemiş demekki benim gibi unutanlar veya bilmeyenler var Emine hanımın hazırladığı ders bilmeyenlere faydalı olucanı düşünüyorum
http://img207.imageshack.us/img207/7733/16547278sa1.jpg
http://img372.imageshack.us/img372/4782/15305153be8.jpg...
Emine hanım Allah sizden razı olsun ben matbaa tarzı işler yapmıyorum dijitala yönelik çalışmalar yapıyorum o yüzden insan bilsede zamanla programın o özelliklerini kullanmadığı için unutuyor bende o unutanlardım şimdi lazım oldu ama birtürlü bulamadım sayenizde tekrar hatırlamış oldum ama bu...
transparency tool aracını kullanarak yapabilirsiniz aracı seçtikten sonra yukarda seçeneklerden uniformu seçip istediğiniz derecede saydamlaştırabilirsiniz .
kolay gelsin....
arkadaşlar corelde bu şekilde bir sayfa hazırlamam gerekiyor forumda anlatımı var ama şuan işim acil olduğu için sanırım bulamıyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim ????yazıları resimlerin yerleşimine göre nasıl hazırlayabilirim
Tuncer bey ders için teşekkür ederim çok faydalı bilgiler yanlız ben corel 12 kullanıyorum corel x3 te var ama iksinede baktım tools-macros yok bu programlarda başka bir adlamı var veya yokmu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :o
@farukcagla
Fruk beye bir alaylı olarak kesinlikle katılıyorum bu iş hayalgücüne dayansada eğitimsizde olmuyor ben kursa gittim programları öğrendim şuan bir reklamcıda çalışıyorum ve çalıştığım yerde bu işin püf noktalarını veya nasıl yapabilirimlerini öğreticek kimse yok ilk zamanlar çok...
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bu benim ciddi anlamda yaptığım ilk logoydu bu yüzden yorumlarınız benim için önemli tekrar teşekkürler :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.