Arama sonuçları

1. SNSİZ

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

kusur demeyelimde bana hoş gemedi çalışmalarınız gayet güzel verdiğiniz linklerde orjinallerimi vardı eğer öyleyse çoğu açılmıyor orjinallerini görsek iyi olurdu;)
  2. SNSİZ

Sin City Efekti

evet hoş bir çalışma olmuş :)
  3. SNSİZ

kumpirr

@hastam :s8:haklısın dediğim gibi hatalarımı görmek için koydum ben bunu sizlerin sayesindede inşallah düzelteceğim :D
  4. SNSİZ

Resmi nasıl saydamlaştırabilirm?

@Tuncer Özkan evet ben lens den bahsetmeyi unutmuşum onuda denemenizde fayda var:D
  5. SNSİZ

başlık bulamadım :)

@Kerim ÖKSÜZ istediğim gibi foto bulamayınca iş başa düştü kendi fotomla yaptım :) yorum için teşekkürler
  6. SNSİZ

kumpirr

@arsln_cn eleştiriler canımı sıkmıyor bilakis eleştirilmek istiyorum yoksa nasıl ilerleyebilirim yorumunuz için teşekkür ederim sizin ve tüm eleştiren arkadaşların yorumlarını değerlendireceğim :)
  7. SNSİZ

faydalı olabildiysem ne mutlu bana ;)
  8. SNSİZ

corelde dergi hazırlamak

sonunda buldum kaç kişi bakmış ama kimse cevap vermemiş demekki benim gibi unutanlar veya bilmeyenler var Emine hanımın hazırladığı ders bilmeyenlere faydalı olucanı düşünüyorum http://img207.imageshack.us/img207/7733/16547278sa1.jpg http://img372.imageshack.us/img372/4782/15305153be8.jpg...
  9. SNSİZ

basit bir dergi sayfası yapalım (görsel ders 7)

Emine hanım Allah sizden razı olsun ben matbaa tarzı işler yapmıyorum dijitala yönelik çalışmalar yapıyorum o yüzden insan bilsede zamanla programın o özelliklerini kullanmadığı için unutuyor bende o unutanlardım şimdi lazım oldu ama birtürlü bulamadım sayenizde tekrar hatırlamış oldum ama bu...
  10. SNSİZ

transparency tool aracını kullanarak yapabilirsiniz aracı seçtikten sonra yukarda seçeneklerden uniformu seçip istediğiniz derecede saydamlaştırabilirsiniz . kolay gelsin....
  11. SNSİZ

başlık bulamadım :)

kendi fotomun üzerinde yaptığım bir çalışma :)
  12. SNSİZ

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

******melankolik******
  13. SNSİZ

corelde dergi hazırlamak

arkadaşlar corelde bu şekilde bir sayfa hazırlamam gerekiyor forumda anlatımı var ama şuan işim acil olduğu için sanırım bulamıyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim ????yazıları resimlerin yerleşimine göre nasıl hazırlayabilirim
  14. SNSİZ

Ne yapmalıyım?

inş. birgün dediğiniz gibi bir sistem oluşturulur bende seve seve katılırım:)
  15. SNSİZ

Corel Draw'da Ajanda yapımı (video)

Tuncer bey ders için teşekkür ederim çok faydalı bilgiler yanlız ben corel 12 kullanıyorum corel x3 te var ama iksinede baktım tools-macros yok bu programlarda başka bir adlamı var veya yokmu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :o
  16. SNSİZ

Ne yapmalıyım?

@farukcagla Fruk beye bir alaylı olarak kesinlikle katılıyorum bu iş hayalgücüne dayansada eğitimsizde olmuyor ben kursa gittim programları öğrendim şuan bir reklamcıda çalışıyorum ve çalıştığım yerde bu işin püf noktalarını veya nasıl yapabilirimlerini öğreticek kimse yok ilk zamanlar çok...
  17. SNSİZ

Kişisel Çalışmalarim

bende tam olarak ne olduğunu anlamadım :confused:
  18. SNSİZ

freestyle çalışmalar..

@FarukDesign faruk beye katılıyorum içimden afiş yapmak geliyor sizinki kadar güzel yapabilirsem yayınlarım :D tebrikler güzel çalımalar
  19. SNSİZ

Hayatın Renkleri

çok güzel olmuş gerçekten tebrikler :s8:
  20. SNSİZ

kumpirr

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bu benim ciddi anlamda yaptığım ilk logoydu bu yüzden yorumlarınız benim için önemli tekrar teşekkürler :)
Yukarı Alt