Arama sonuçları

1. SNSİZ

ilk kitap kapağı tasarımım

ilk kitap kapak çalışmam bakalım beğenecekmisiniz :)
  2. SNSİZ

kumpirr

haklısınız biyerlerde bir şeyler eksik ama ben anlayamadım siz dışardan baktığınız için daha iyi görüceksinizdir o yüzden siteye koydum logoyu yorum için teşekkürler
  3. SNSİZ

kumpirr

arkadaşlar tasarımı ve çizimi bana aittir corelde hazırlandı marka hayalidir yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum :)
  4. SNSİZ

transparan yapma

arkadaşlar freehand de transparan nasıl yapılıyor ?
  5. SNSİZ

photoshopta dekupe yapıp corele almak

sanırım sizin izlediğiniz yöntemde corel formatlarında fark ediyor ama yinede çok teşekkür ederim yardımlarınız için ben biraz nette araştırdım corel 12 kullanan arkadaşlar için; arkadaşlar seçili hale getirdiğimiz nesneyi yeni açtığımız sayfaya alıyoruz (background contects bölümü transparan...
  6. SNSİZ

8 bit olarak kaydetmediğim için resim siyah beyaz çıkıyormuş ama resim hala bozuk geliyor bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba ?
  7. SNSİZ

Tuncer bey siz çok güzel anlatmışsınız sizin yaptığınızın aynısını yapıyorum ama ben corelde açtığım zaman resim siyah beyaz ve bozuk çıkıyor corel 12 yi kullanıyorum programlamı alakası var anlamadım bir türlü yinede yardımlarınız için tşk ederim
  8. SNSİZ

Tuncer bey yardımınız için teşekkür ederim ama ben bilmediğimden sanırım yapamadım path konusunu anlatırmısınız bana rica etsem :confused:
  9. SNSİZ

arkadaşlar corelde herhangi bir nesneyi dekupe ettikten sonra layerlı şekilde yani dekupeli photoshopa alabiliyoruz aynı işlemi photoshopta yapabiliyormuyuz photoshoptan dekupeli bir birşekilde corele alabiliyormuyuz yardımcı olurmusunuz :o
  10. SNSİZ

insört çalışmamdan bir örnek

emine hanım dekupesini photoshopta yaptım corele aldım demişssiniz bu benim hep merak ettiğim bir konuydu lütfen yardımcı olurmusunuz corelden layerlı şekilde yani dekupeli şekilde photoshopa alabiiyorum ama photoshopta bunu nasıl yapıyoruz yardımcı olursanız çok makbule geçicek şimdiden...
  11. SNSİZ

İlk Kapak Tasarımım (Görüşleriniz Önemli)

zemine kullandığın resim olmamış bence onun dışında diğer kısımlar güzel olmuş ;)
  12. SNSİZ

Freehand de resmi Çerçeveye Gömme

güzel anlatım teşekkürler bir sorum olucaktı cntr+shift+x ile resmi çerçeveden ayırıyoruz peki tekrar nasıl resmi çerçeveye sabitliyoruz yardımcı olurmusunuz:)
  13. SNSİZ

araç giydirme

bende antalya sönmez araç kaplamayı tavsiye ederim araç giydirme konusunda çok iyiler:s8:
  14. SNSİZ

A'dan Z'ye anlatır mısınız? (Baskıöncesini)

arkadaşım araç giydirmenin konu başlıklarına bakarsan serkan beyin detaylı bir şekilde anlatmış olduğunu görüceksin gayet faydalı bilgiler tavsiye ederim;)
  15. SNSİZ

bereket pastanesi - araç tasarımı

ben bu meslekte yeniyim ama bişey öğrendiysem zemin rengi mor veya buna yakın koyu renkler ürünü boğuyor o yüzden ben bu rankten olduğunca kaçıyorum ama çalışman yinede göze hoş geliyor;)
  16. SNSİZ

Araç Giydirme Hakkında...

güzel bir paylaşım :s8:
  17. SNSİZ

Aradığınız Vektörel Logoları Bulabileceğiniz Bir Platform

çok teşekkür ederim paylaşım için logo çizmekten sıkılmıştım:D
  18. SNSİZ

yazıyla yapılmış portre

çok hoş bir çalışma olmuş:clap2:
  19. SNSİZ

eraser tool ile ilgili sorun

evet haklısınız ekran ayarlarıyla alakalıymış renk ayarını 32 bite yükseltince sorun gitti ;)
  20. SNSİZ

eraser tool ile ilgili sorun

patronum sağolsun o çözmüş :D
Yukarı Alt