Arama sonuçları

1. SNSİZ

photoshop cs5 çalışmalarımdan

resim kendinizin sanırım bu tarz çalışmalarda renk ayarları çok önemli bence eğer kendi resminizinde rengiyle biraz oynasaydınız zeminle daha uyumlu hale gelirdi ayrıca o parlak şeritleri çok fazla kullanmışsınız daha az ve daha değişik şekillerde daha güzel olur sanırım iyi çalışmalar...
  2. SNSİZ

kurumsal kimlik çalışmam

gayet hoş ve sade olmuş elinize sağlık:clap2:
  3. SNSİZ

Alışveriş Keyfi Çalışmam

insan figürleri güzelde o mavi figürün ortasında ki beyaz şeriti anlamadım ayrıca yazıda acemice duruyor ama fikir olarak güzel başarılar...
  4. SNSİZ

photoshop ve corel kardeşliği :)

evet kol konusunda haklısınız yukarı zil takılı olan el beni bayaa uğraştıedı ama en son photoshoptan çıktıktan sonra fark ettim tekrar o hengameyi yaşamak istemediğim için düzeltmedim :( ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :) benim için önemli bu meslekte yeniyim mümkün olduğunca kendimi...
  5. SNSİZ

photoshop ve corel kardeşliği :)

çizimi corelde gölgelendirmeler ve efektler photoshopta yapılmıştır tamamı benim çizimim kalıp kullanmadım beğeninize sunuyorum :)
  6. SNSİZ

Photoshop ışıklandırma

evet bende teşekkür ederim :)
  7. SNSİZ

3d yazı ilk denemelerimden

efektleri çok fazla vermenizden dolayı yazı okunmuyor biraz daha sadelik daha güzel olurdu ben de bunu corelde yapmıştım ben beğeniyorum ama siz beğenirmisiniz bilemem ;)
  8. SNSİZ

Sevgi Defteri Kapak Çalışmalarım 2 Adet | Sedat Gül

ikiside hoş olmuş ama kırmızı olan daha bi ayrı güzel:clap2:
  9. SNSİZ

197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık ama beni tek rahatsız eden fayans rengi beyaz kullansanız eminim çok daha güzel olurdu yinede tebrik ederim ince ince uğraşmışsınız :s8:
  10. SNSİZ

kitap kapağı

güzel olmuş...
  11. SNSİZ

transparan yapma

teşekkü ederim verdiğiniz bilgiler için:)
  12. SNSİZ

freehand tasarimlarim!!

çok güzel olmuş elinize sağlık ders olarak verirseniz benim gibi freehandi yeni öğrenen arkadaşlar için çok faydalı olucaktır:s8:
  13. SNSİZ

Professional Retouching (Profesyonel Rötüş)

arkadaşlar amotör bir çalışmadır mükemmel olmadığının farkındayım ertürk beyin çalışmasını beğendim ama yaklaşımını hiç beğenmedim:( bu da benden gelsin ayrıca tek bir araçla yapmadım ortaya karışık :D
  14. SNSİZ

Global logo tasarimim

ortadaki yuvarlak çok hoş ama yazı fontu ve uyguladığın gölgelendirme güzel olmamış değişik renk ve fontlarla daha güzel olucaktır.
  15. SNSİZ

Ilan calismasi

çok hoş olmuş bence :)
  16. SNSİZ

Dergi tasarımım (izlenimleriniz benim için önemli)

bence ilk çalışmalardan ikincisi daha hoş duruyor çalışmada sadelik anlatmak istediğini daha çabuk anlaşılmasını sağlıyor ;)
  17. SNSİZ

İnternetten Görüp Yaptığım Bir Manipülasyon (rdmzkn)

resmin orjinalinide koysaydınız eminim ne yaptığınızı daha iyi anlardık :(
  18. SNSİZ

Karnaval Serisi

evet gayet güzel çalışmalar ama orjinallerinide görseydik daha iyi olurdu yinede tebrikler:clap2:
  19. SNSİZ

ilk kitap kapağı tasarımım

evet haklısınız bende sonradan farkettim aslında ben matbaa tarzı işler yapmıyorum dijital baskıya yönelik işyerim sadece kendimi geliştirmek adına yaptığım bir çalışmadır bu.Çalışmamı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim ;)
  20. SNSİZ

4 Farklı etiket Çalışmam

kavunlu olana bayıldım :D
Yukarı Alt