resim kendinizin sanırım bu tarz çalışmalarda renk ayarları çok önemli bence eğer kendi resminizinde rengiyle biraz oynasaydınız zeminle daha uyumlu hale gelirdi ayrıca o parlak şeritleri çok fazla kullanmışsınız daha az ve daha değişik şekillerde daha güzel olur sanırım
iyi çalışmalar...
evet kol konusunda haklısınız yukarı zil takılı olan el beni bayaa uğraştıedı ama en son photoshoptan çıktıktan sonra fark ettim tekrar o hengameyi yaşamak istemediğim için düzeltmedim :(
ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :) benim için önemli bu meslekte yeniyim mümkün olduğunca kendimi...
efektleri çok fazla vermenizden dolayı yazı okunmuyor biraz daha sadelik daha güzel olurdu
ben de bunu corelde yapmıştım ben beğeniyorum ama siz beğenirmisiniz bilemem ;)
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık ama beni tek rahatsız eden fayans rengi beyaz kullansanız eminim çok daha güzel olurdu yinede tebrik ederim ince ince uğraşmışsınız :s8:
arkadaşlar amotör bir çalışmadır mükemmel olmadığının farkındayım ertürk beyin çalışmasını beğendim ama yaklaşımını hiç beğenmedim:( bu da benden gelsin ayrıca tek bir araçla yapmadım ortaya karışık :D
evet haklısınız bende sonradan farkettim aslında ben matbaa tarzı işler yapmıyorum dijital baskıya yönelik işyerim sadece kendimi geliştirmek adına yaptığım bir çalışmadır bu.Çalışmamı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim ;)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.