Arama sonuçları

1. SNSİZ

eraser tool ile ilgili sorun

ilginize tşk. ederim ama eraser ayarlarında sorun yok bu sorunu gradient yaparkende yaşıyorum ekran ayarlarıyla olabilirmi çünkü masaüstü resmimdede aynı keskin renk geçişleri var nasıl düzeltebilirim bilmiyorum
  2. SNSİZ

eraser tool ile ilgili sorun

arkadaşlar büyük bir ihtimalle bilgisayar ayarlarından kaynaklanıyor ama ben çözemedim silgi işlemini kullandığım herhangi bir çalışmada renkler bu hali alıyor renk geçişleri çok belli oluyor yardımcı olursanız sevinirim:o
  3. SNSİZ

Öğrencinin El Kitabı Kapak Tasarımı

hayattan kopuk öğrencilerin bakıp merakla alabileceği bi kapak tasarımı ama her kesimden öğrenciye hitap etmek istiyorsan bu olmamış bence
  4. SNSİZ

iş arayanlara DİKKAT!

kesinlikle haklısınız....
  5. SNSİZ

Foto Manipülasyon Çalışmalarım

birkaçı hariç hepsi çok güzel olmuş eline sağlık
  6. SNSİZ

freehandde acık nesnelere dolgu renk vermek (Resimli Anlatım)

Tuncer bey teşekkür ederim benim gibi yeni öğrenenler için gayet açıklayıcı :)
  7. SNSİZ

wallpapers çalışmaları ahmetbroge

evet gerçekten çok güzel olmuş tebrikler özellikle M.J süper
  8. SNSİZ

Biri anlatabilirmi? Seçili alanı çizmek

pen toll ile çizip seçtikten sonra ctrl+j ile kopyala daha sonra tekrar seçili hale getirmek için ctrl+A ile tüm alanı seçip ctrl +yön tuşlarıyla resmimizi seçili hale getiriyoruz layerden strok yani kenarlık verdikten sonra resmimiz seçiliyken delete ye basıp resmi siliyoruz bize sadece...
  9. SNSİZ

Corelde Resmi Vektör Yapmak

çok güzel bir bilgi emeğinize sağlık
  10. SNSİZ

Kolay Neon ve Led etkisi

ilk baştaki çalışmayı daha detaylı anlatırsanız çok sevineceğim acil lazım çünkü bana :(
  11. SNSİZ

CorelDraw'da 3D Çark Yapımı (Videolu Anlatım)

teşekkür ederim güzel ve basit bi anlatım
  12. SNSİZ

Hayal Efekti Yapalım ( resimli anlatım )

elinize sağlık çok beğendim teşekkürler :)
  13. SNSİZ

save optimazed as yok yardım lütfen

merhaba ben photoshop CS2 kullanıyorum animasyon hazırladıktan sonra kaydedicem ama save optimazed as yok acaba programdan mı kaynaklanıyor.Benimmi yüklemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  14. SNSİZ

AFİŞ & WALLPAPER Çalışmalarım

genel anlamda güzel olmuş emek harcamışsın ama ben o kiraza bayıldım :) eline sağlık.
  15. SNSİZ

Yaptığım baz çalışmalar

en alttaki çalışmalar daha güzel olmuş
  16. SNSİZ

Hardline Logotype/ürün etiketi

ben çok beğendim elinize sağlık :)
  17. SNSİZ

corelde serbest çalışma

yorumunuz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :)
  18. SNSİZ

corelde serbest çalışma

sigara düşmanı olarak sigaraya dur diyorum :)
  19. SNSİZ

Antalya'da Grafiker

ben photosop CS2, corel ve illustrator CS5 programlarını kullanabiliyorum ama daha önce bu tarz bir işte çalışmadım yani deneyimim yok ben staj yapmak istiyorum ama size uyarmı bilmiyorum.
Yukarı Alt