ilginize tşk. ederim ama eraser ayarlarında sorun yok bu sorunu gradient yaparkende yaşıyorum ekran ayarlarıyla olabilirmi çünkü masaüstü resmimdede aynı keskin renk geçişleri var nasıl düzeltebilirim bilmiyorum
arkadaşlar büyük bir ihtimalle bilgisayar ayarlarından kaynaklanıyor ama ben çözemedim silgi işlemini kullandığım herhangi bir çalışmada renkler bu hali alıyor renk geçişleri çok belli oluyor yardımcı olursanız sevinirim:o
pen toll ile çizip seçtikten sonra ctrl+j ile kopyala daha sonra tekrar seçili hale getirmek için ctrl+A ile tüm alanı seçip ctrl +yön tuşlarıyla resmimizi seçili hale getiriyoruz layerden strok yani kenarlık verdikten sonra resmimiz seçiliyken delete ye basıp resmi siliyoruz bize sadece...
merhaba ben photoshop CS2 kullanıyorum animasyon hazırladıktan sonra kaydedicem ama save optimazed as yok acaba programdan mı kaynaklanıyor.Benimmi yüklemem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
ben photosop CS2, corel ve illustrator CS5 programlarını kullanabiliyorum ama daha önce bu tarz bir işte çalışmadım yani deneyimim yok ben staj yapmak istiyorum ama size uyarmı bilmiyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.