@SİBELAVCI
Croslar otomatik olarak gruplu geldiğinden birbirinden ayrılmızlar.
Bu durum için croslar seçili iken ctrl + shift + g komutunu uyguladığınızda grubu bozmuş olursunuz ve hepsi ayrılmış olur.
Tekrar grup yapmak için grup yapmak istediğiniz tüm nesneleri seçin ve ctrl + g...
Ben bir gol sevinciyle arkadaki cadde-sokak ve evleri bağdaşlaştıramadım. Sol alta yazdığın ismini okumakta inanılmaz zorluk çektim.
Paylaştığın için eline sağlık. Bir başka çalışmada görüşmek üzere keyifli forumlar. :)
Konu içinde yazım hataların var .
Kısacası grafik tasarımcıya %32 si siteye %68 i kalıyor. Aklı başında sağlam bir firma klonlanmış sürekli aynı tasarımı başka firmaların yaptıracağını bildikleri için rağbet gösterceklerini sanmıyorum. Oradan sipariş verecek firmalar 3.kalite firma olacakları için fiyatlar piyasadakinin yarısı...
@Aslı SAYILIR
@İsmail ÇOBAN
2d led tvde telefon sayesinde 3d film izliyorsun ? gözlüklemi izliyorsun peki ?
Bu arada ismail teşekkür ederim dediğinde haklıymışsın samsung'u aradım blu-ray disk alırsanız
sorun çözülecektir dediler.
Çok saçma laptop zaten 3d yi oynatıyor tv ye...
@Aslı SAYILIR 3d televizyonların 2d görüntüyü 3d oynatma seçeneği var. en azından bende var o konuda sorun yaşamıyorum.
Yorumun için teşekkürler fakat;
Laptoptan normal bir 3 d video açıyorum televizyona aktarıyorum sonuç olarak 3d göstermiyor.
ekran kartım 3d destekliyor sürücülerini...
Merhaba
Arkadaşlar 3d Samsung led televizyonum ve Hp laptop'um var. Bunları HDMI kablo ile bilbirine
bağladığım zaman ilk başta bir sorun yok gibi duruyor fakat 3d video açtığım zaman laptoptan
görüntü televizyona 3 boyutlu gitmiyor. Bunun nedeni veya nedenleri ne olabilir?
Yada bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.