Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

İlk Çalışmam

İlk deneyim için başarılı bir çalışma olmuş. ellerinize sağlık.
  2. Emre DEMİRCİ

Windows 8 Kurulu Leptoplarda CD Başlama Sorunu (Çözümü)

Bugün arkadaşım sormuştu bana bu sorunu bilmiyorum demiştim, fakat artık biliyorum :) Paylaşım için teşekkürler Sedat bey.
  3. Emre DEMİRCİ

Kros koyma

@SİBELAVCI Croslar otomatik olarak gruplu geldiğinden birbirinden ayrılmızlar. Bu durum için croslar seçili iken ctrl + shift + g komutunu uyguladığınızda grubu bozmuş olursunuz ve hepsi ayrılmış olur. Tekrar grup yapmak için grup yapmak istediğiniz tüm nesneleri seçin ve ctrl + g...
  4. Emre DEMİRCİ

Grapiksel Logo Sunum

Sunumu bende beğendim, emeğine sağlık
  5. Emre DEMİRCİ

MİROSLAV STOCH Grafik tasarımı

Ben bir gol sevinciyle arkadaki cadde-sokak ve evleri bağdaşlaştıramadım. Sol alta yazdığın ismini okumakta inanılmaz zorluk çektim. Paylaştığın için eline sağlık. Bir başka çalışmada görüşmek üzere keyifli forumlar. :) Konu içinde yazım hataların var .
  6. Emre DEMİRCİ

Illustrator ile ölçülü Uyarı yazısı ekleme?

Aslı hanım çok hızlısınız gerçekten çok faydalı yardımlarda bulunuyorsunuz. tebrikler.
  7. Emre DEMİRCİ

Fly Group Çift Yönlü Broşür

İsmail dünden beri döktürüyorsun :) Amaca uygun bir çalışma olmuş tebrik ederim:)
  8. Emre DEMİRCİ

Online Tasarım Sitesi

Kısacası grafik tasarımcıya %32 si siteye %68 i kalıyor. Aklı başında sağlam bir firma klonlanmış sürekli aynı tasarımı başka firmaların yaptıracağını bildikleri için rağbet gösterceklerini sanmıyorum. Oradan sipariş verecek firmalar 3.kalite firma olacakları için fiyatlar piyasadakinin yarısı...
  9. Emre DEMİRCİ

karakalem

10 dk. içinde böyle bir çizim çok iyi emeğine sağlık. Bende Harry Potter'a benzetmiştim :=)
  10. Emre DEMİRCİ

Açıköğretim DVD Seti | Sedat Gül

Başarılı bir çalışma olmuş, renk ve font uyumu hoşuma gitti. Ellerinize sağlık Sedat bey, tebrik ederim.
  11. Emre DEMİRCİ

Merhaba:)

Aramıza hoşgeldiniz, İyi forumlar dilerim. :)
  12. Emre DEMİRCİ

Kazanabilir mi?

İsmailin dediği gibi kurumsallığı var bakınca gözü yormuyor. Çok cafcaflıda değil çok sade de değil :=) Ellerine sağlık tebrik ederim.
  13. Emre DEMİRCİ

Apex Kartvizit

@İsmail ÇOBAN Eline sağlık ozaman gerçekten kaliteli olmuş :)
  14. Emre DEMİRCİ

Apex Kartvizit

Logo sanamı ait? güzelmiş hoşuma gitti :)
  15. Emre DEMİRCİ

Homme kartvizit

Temiz çalışma eline sağlık İsmail :)
  16. Emre DEMİRCİ

3d let tv - laptop uyum sorunu

@Aslı SAYILIR @İsmail ÇOBAN 2d led tvde telefon sayesinde 3d film izliyorsun ? gözlüklemi izliyorsun peki ? Bu arada ismail teşekkür ederim dediğinde haklıymışsın samsung'u aradım blu-ray disk alırsanız sorun çözülecektir dediler. Çok saçma laptop zaten 3d yi oynatıyor tv ye...
  17. Emre DEMİRCİ

@Aslı SAYILIR 3d televizyonların 2d görüntüyü 3d oynatma seçeneği var. en azından bende var o konuda sorun yaşamıyorum. Yorumun için teşekkürler fakat; Laptoptan normal bir 3 d video açıyorum televizyona aktarıyorum sonuç olarak 3d göstermiyor. ekran kartım 3d destekliyor sürücülerini...
  18. Emre DEMİRCİ

Bal logo deneme

@Aslı SAYILIR Sen en iyisi siteye upload et. :) bu arada favorim 5. resimdeki logo :)
  19. Emre DEMİRCİ

Merhaba Arkadaşlar 3d Samsung led televizyonum ve Hp laptop'um var. Bunları HDMI kablo ile bilbirine bağladığım zaman ilk başta bir sorun yok gibi duruyor fakat 3d video açtığım zaman laptoptan görüntü televizyona 3 boyutlu gitmiyor. Bunun nedeni veya nedenleri ne olabilir? Yada bir...
  20. Emre DEMİRCİ

Bal logo deneme

Ellerine sağlık Aslı güzel görünüyorlar.
Yukarı Alt