Arama sonuçları

1. PEA

D&P Burjum - PEA

@Hasan Güner Merhaba Hasan Bey; Tesekkur ederim uyariniz icin.. Gozumden kacmis .. Kolay gelsin..
  2. PEA

D&P Burjum - PEA

3. PEA

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

Ciyaaaakkkk..!!!
  4. PEA

kardeşler pansiyon web arayüz şablonu

Merhabalar.. Kullanmis oldugunuz pansiyon gorseli sol tarafta cok keskin bir sekilde bitmis.. Bu da resmin yarim oldugu izlenimini veriyor.. farkli bir gorsel kullanma saniniz varsa degistirmenizi tavsiye ederim.. ya da sol tarafa biraz fade uygulayarak bu keskinligi yumusatabilirsiniz...
  5. PEA

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Cok tesekkur ederim arkadaslar..
  6. PEA

ozkumonder/ Trafik Afiş

Dogru isik sevdiklerinize DONMENIZE Yanlis isik trafik canavarina donusmenize sebep olur Deseniz daha dogru ve uyumlu olur sanki..
  7. PEA

Ozkan Atik / PEA

8. PEA

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Grafikerler.org ailesi ve Juri uylerine tesekkur ederim..
  9. PEA

prestige logo | hasan güner

Peki .. .)
  10. PEA

Bunu bir afis uzerindeki sloganda kullanmis olsaniz hic sorun yaratmaz hatta hos bile olabilirdi.. Fakat bir logotype sizin de bildiginiz uzre firmanin kimligidir.. İsmi Ali olan biri Veli yazildiginda ya itiraz eder ya da o sekilde okuyan insanlar onu Veli diyerek cagirir.. Bilmem anlatabildim...
  11. PEA

Merhabalar.. Firma ismi Prestige mi yoksa Prestiqe mi..? Eger Prestiqe ise gayet hos duruyor logotype olarak.. Yok degil Prestige ise bence kullanmis oldugunuz "q" harfinin altina en azindan "g" harfini cagristiracak birseyler yapilmaliydi .. Takdir edersiniz ki prestige ve prestiqe ayni...
  12. PEA

ERKEK DEDİĞİN.. Can Dundar

Merhabalar Hakan Bey; Oncelikle konu ile ilgili olarak yazmis oldugunuz uzun satirlardan olusan paragraflar icin cok tesekkur ederim.. Tumunu buyuk bir dikkatle okudugumu bilmenizi isterim.. Bu yaziyi yazarken "iste istedigimiz erkek modeli" dusuncesi ile degil, boyle bir yazinin bir erkegin...
  13. PEA

ERKEK DEDİĞİN.. Can Dundar

ERKEK DEDİĞİN Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. İnce olacak; seni senin kadar düşünecek. Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor...
  14. PEA

sayfa veya foto kenarı kıvırma

Merhabalar.. Konu ile ilgili forum icerisinde arama yapsa idiniz sonuca daha cabuk ulasirdiniz.. ilgili sayfa linki assagidadir.. Kolay gelsin.. https://www.grafikerler.org/plugin/15395-sayfa-kivirma-plug-in.html
  15. PEA

GFO T Shirt - 3 / PEA

Tesekkur ederim..
  16. PEA

GFO T Shirt - 3 / PEA

Tesekkur ederim arkadaslar..
  17. PEA

GFO T Shirt - 3 / PEA

18. PEA

bu fontu 3 yıldır arıyorum

Merhabalar.. Aradiginiz fontun ismi : Globe URW D True Condensed Kolay gelsin.. Edit: Simdi dikkat ettim font aynisi olmamakla beraber en benzeridir umarim isinize yarar.. ( s karakterinde farkliliklar var )
  19. PEA

Asansör sempozyumu 2010 - logo yarışması

Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubelerinin ortak düzenlediği Asansör Sempozyumu‘nun ulusal düzeyde tanıtımında kullanılacak logo tasarımın sanatsal bir yaklaşımla, akılda kalıcı ve işlevsel kullanımına olanak sağlayacak şekilde tasarlanıp...
  20. PEA

İki Babalık 2009 ( Old Dogs )

Bence klasik Amerikan komedisi.. Ben cok begenmedim.. Bir kac sahne vardi kayda deger.. Ama yinede can sıkıntısından seyredilebilir...
Yukarı Alt