Arama sonuçları

1. PEA

Evdeki Düşman 2009 (Orphan)

Gayet guzel bir film.. Tavsiye ederim..
  2. PEA

Winrar hatali dosya sorunu..

Tekrar tesekkur ederim ilginizden dolayi.. Ne yapalim bastan baslayacagiz o zaman indirmeye.. Kolay gelsin size..
  3. PEA

Yani diyorsunuz ki pasa pasa 920 mb + 80 Mb i indireceksin.. Bu kotu haber .(
  4. PEA

Merhaba Hakan Bey.. Hayir.. Partlar halinde degil.. Tek dosya halinde.. Ve bahsettiginiz serverlerda degil.. Bir siteden indirdim.. server neresidir bilemiyorum .) Mozilla kullandigim icin direk program dahilindeki indirme yoneticisi aciliyor.. Ve maalesef ki sifirdan basliyor indirmeye...
  5. PEA

Merhabalar.. 1 Gb boyutunda bir programin 920 mb'ini indirebildim sonuna geldiginde anlamadigim bir sekilde hata oldu ve dosya tamamlanamadi.. Winrar ile dosyayi onarmaya calistigimda "Tanimlanamayan arsiv sonu" gibi bir hata ile karsilastim.. Anladim ki ben bu dosyayi kurtaramayacagim...
  6. PEA

Arkadaşlar bu fontu nasıl bulurum ismini bilen var mı

Merhaba.. Uzgunum ki bu font bende mevcut degil..Ayrica bu ucretli bir fonttur dolayisi ile profesyonel anlamda kullanacaksaniz satin almaniz gerektigini hatirlatmak isterim.. Kolay gelsin..
  7. PEA

Arkadaşlar bu fontu nasıl bulurum ismini bilen var mı

Font ismi : URW Stop SC (D)
  8. PEA

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

Tebriklerini ileten tum arkadaslara tesekkur ederim.. Sayin Ahmet Altun ve Sagat'iderecelerinden dolayi kutlarim..
  9. PEA

GFO T Shirt - 2 / PEA

10. PEA

GFO T Shirt - 1 / PEA

Tesekkur ederim.. Sizlere de basarilar..
  11. PEA

GFO T Shirt - 1 / PEA

12. PEA

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

Tesekkur ederim..
  13. PEA

Emirgan Memba Sulari -2/ PEA

Tum yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim ..
  14. PEA

Istanbul kalkınma ajansı kurumsal amblem tasarım yarışması

İSTANBUL KALKINMA AJANSI KURUMSAL AMBLEM TASARIM YARIŞMASI AMBLEM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Amacı:Yarışma, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın kurumsal kimlik çalışmalarına temel oluşturacak tanıtıcı amblemin seçilmesi ve hayata geçirilmesi amacıyla düzenlenmektedir...
  15. PEA

Web Sitesi Templatesi hangi programda yapılır?

Adobe Dreamweaver ve Fireworks.. Bunlar birbirine entegre programlar Fireworks de hazirladiginiz grafikleri direk Dreamweaverda sayfa olarak gorebilrsiniz.. Fireworks un ayni zamanda vektorel tabanli bir program olmasi isinizi kolaylastiracaktir.. Kolay gelsin..
  16. PEA

Esinlenme çalıntı mıdır?

Merhabalar.. Oncelikle emek hirsizligina , ugrasmadani dusunmeden hazirciliga karsi oldugummu belirterek baslamak istiyorum.. 1. secilen logo ile ilgili gorusume gelince de ; Bu konudaki sahsi fikrim amblemde kullanilan daireyi kesen dikdortgenin bir araya getirilemeyecek ya da bir baska...
  17. PEA

Tesekkur ederim..
  18. PEA

LOGO: TABELA: KARTVIZIT: PET SISE AMBALAJI: PET SISE: HERKESE BASARILAR..
  19. PEA

Emirgan Memba Sulari -1/ PEA

Cerceveli Logo Cercevesiz logo : Tabela: Pet şişe ambalaji Pet şişe: Kartvizit:
  20. PEA

Şubat Ayı Yarışması İle İlgili Önemli Duyurudur

Umarim kisa surede sagligina kavusur Sn. Faruk CAGLA.. Gecmis olsun ..
Yukarı Alt