Merhaba Hakan Bey..
Hayir.. Partlar halinde degil.. Tek dosya halinde.. Ve bahsettiginiz serverlerda degil.. Bir siteden indirdim.. server neresidir bilemiyorum .)
Mozilla kullandigim icin direk program dahilindeki indirme yoneticisi aciliyor.. Ve maalesef ki sifirdan basliyor indirmeye...
Merhabalar..
1 Gb boyutunda bir programin 920 mb'ini indirebildim sonuna geldiginde anlamadigim bir sekilde hata oldu ve dosya tamamlanamadi.. Winrar ile dosyayi onarmaya calistigimda "Tanimlanamayan arsiv sonu" gibi bir hata ile karsilastim.. Anladim ki ben bu dosyayi kurtaramayacagim...
Merhaba..
Uzgunum ki bu font bende mevcut degil..Ayrica bu ucretli bir fonttur dolayisi ile profesyonel anlamda kullanacaksaniz satin almaniz gerektigini hatirlatmak isterim..
Kolay gelsin..
İSTANBUL KALKINMA AJANSI KURUMSAL AMBLEM TASARIM YARIŞMASI
AMBLEM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ
Yarışmanın Amacı:Yarışma, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın kurumsal kimlik çalışmalarına temel oluşturacak tanıtıcı amblemin seçilmesi ve hayata geçirilmesi amacıyla düzenlenmektedir...
Adobe Dreamweaver ve Fireworks..
Bunlar birbirine entegre programlar Fireworks de hazirladiginiz grafikleri direk Dreamweaverda sayfa olarak gorebilrsiniz.. Fireworks un ayni zamanda vektorel tabanli bir program olmasi isinizi kolaylastiracaktir..
Kolay gelsin..
Merhabalar..
Oncelikle emek hirsizligina , ugrasmadani dusunmeden hazirciliga karsi oldugummu belirterek baslamak istiyorum..
1. secilen logo ile ilgili gorusume gelince de ; Bu konudaki sahsi fikrim amblemde kullanilan daireyi kesen dikdortgenin bir araya getirilemeyecek ya da bir baska...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.