EYÜP BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ
1. KONU
İstanbul Eyüp Belediyesi’nin kurumsal logosunun (amblem/logotype) creative, akılda kalıcı ve işlevsel kullanımına imkân sağlayacak şekilde tasarlanıp, oluşturulması.
2. AMAÇ
Yarışmanın amacı; İstanbul il sınırları içerisinde yer alan...
@rekifarg
Oncelikle yanitiniz icin tesekkur ederim..
Su anda sistemimde 3.6 yuklu.. Yeni update ettim.. 3.5 da da ayni sorunu yasiyordum.. Defalarca flash playeri kaldirip yukledim ama sonuc degismedi..
Merhaba arkadaslar..
Web siteleri icerisinde flash ile yapilmis uygulamalarda sorun yasiyorum.. Sayfa icerisinde flash uygulamasi icin ayrilmis pencerede uygulamanin tamamini goremiyorum.. Normalde bazi uygulamalarda sag tus menude "Tumunu goster" diye bir secenek oluyor bunu isaretledigimde...
Merhabalar..
Oncelikle konuyu aciklayici bilgiler yazan tum arkadaslara tesekkur ederim.. Bunlara ilaveten konuyu goruntuleyenlerin yararlanmasi adina standart olculeri de ekleyebilir miyiz ( kartvizit i Zarf vs ) bir cok yerde bu olculer mevcut fakat konu bu baslik altinda toplandigi icin...
Bircok kisinin yasadiklarini bu kadar ustaca ve akici bir sekilde kaleme aldiginiz ve bizlerle paylastiginiz ivin cok tesekkurler..
Yureginize saglik..
@Gül Pekşen
Merhaba Gul Hanim..
Tum yorumlar bir yana sizin yorumunuza ozellikle cevap vermek istedim..
iguananin sitemizle ne ilgisi var gib bir yorum yapmisiniz..
Bunun uzerine size soruyorum..
Macintosh "Elma" logosunu kullanmaya baslamadan once bir bilgisayar degil elma mi satmayi...
@Hasan Güner
Merhaba
Hasan beyn fikrine ilaveten ya da alternatif olarak eger 3 tasarimda sinirli kalmasi konusunda israrli olunursa en azindan gonderilen calismalari daha sonra baska bir calisma ile degistirme hakki verilebilir.. Yani kisiler daha sonra yaptigi bir calismanin yarisma...
@beyhanok
Calismayi yapacagimiz firma sadece yarisma amacli duzenlenmis olup hayali bir firma oldugu icin net uzerinden bu konuda herhangi bir bilgiye ulasabileceginizi sanmiyorum.. Kullanilacak materyaller de ( resim font vs ) tamamen sizin hayal gucunuz ve net uzerinden bulabilmenizle...
Diger calismami duzenleyemedigim icin yeni baslik actim. Sakincasi varsa yetkili arkadaslardan bu konuda yardimci olmalarini istiyorum...
LOGO:
WEB REKLAM:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.