Arama sonuçları

1. ekinoks76

fulyaca Grafikerler.org2

fulyam güzel görünüyor ellerine sağlık fikirde güzel:)
  2. ekinoks76

Grafikerler.org/Logo_3-Erkan Nehir

Güzel olmuş:)
  3. ekinoks76

yavuz94---.org...

@yavuz94
  4. ekinoks76

Grafikerler.org/Logo_2-Erkan Nehir

Evt renk güzel ama biraz eksik bişiler var şu köşe tutamaçlarından cntrl+t yapıp değiştiriveresim geldi :) başarılar
  5. ekinoks76

Grafikerler_org__kerem_1

çalışma oldukça sıradan olmuş netlik yok çözünürlükte sanıırm problem var piksellerde bozukluk var netlik yok
  6. ekinoks76

Grafikerler_org__kerem_2

zayıf bir çalışma yetersiz üzgünüm
  7. ekinoks76

fulyaca tasarim.org : )

slm fulyam sakın beni yanlış anlama fakat okadar tatlı sert bazende sert ve çok eleştirileri yapan biri olarak senden ne biliyim böle bir çalışma beklemiyordum olmadığını kendinde biliyorsun olmamış ama bu olmıcak anlamına gelmez tabiki üzerinde ciddi emek harcarayarak çalışırsan biraz...
  8. ekinoks76

Grafikerler.org-1 / Ahmet ALTUN

Bence güzel bir çalışma buna benzerini bende düşünmüştüm iyiki çizmmemişim bingo olucakmışız :) başarılar :)
  9. ekinoks76

kartvizitt çalışma (acemiyim yorum yapın lütfen)

Üzerinde biraz daha çalışırsanız güzel olucak sanırım iyi çalışmalar
  10. ekinoks76

Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

Hüzün dolu görünüyor güzel olmuş heryer siyah-beyaz olması nostalji gibi fakat bir obje mesela şemsiye renkli diğer yerler siyah-beyaz olsa biraz hareket katardı gibi ..sonuç:güzel:)
  11. ekinoks76

Fi Yapı Beylikdüzü Esenşehir İç ve Dış Mekan Uygulamalarım

Güzel çalışmalar Fi-yaka fi yapı konutlarını da kardeşim (görümcem) mimar o çiziyor :)
  12. ekinoks76

Kuyumcu Kent Bazaar Akay Gelinlik Dış Cephe

Güzel bir çalışma hem tasarım yapıp hemde montemi ediyorsunz:) (vinçteymişsinz) süper bu arada Akay gelinliğin tasarımlarına bayılıyorum benimde gelinliğim Akay da dikilmişti tasarımı bana aittii :)
Yukarı Alt