Arama sonuçları

1. ekinoks76

Grafikerler org 4.çalışmam (ekinoks76)

Burdaki çalışmamı diğer çalışmalarım gibi gece sabahlara kadar çalıştım çabaladım:) Puzzle çalışmasından grafikerler yazısı oluşturdum puzzle hazır değildir kendim çizdim tek tek uğraştım. Grafikerler okulu imajı yansıtmasını istedim ve puzzle da nasıl bir parça yerine oturmassa bütün çalışma...
  2. ekinoks76

TÜRKAN ŞORAY vektörel çizimim (ekinoks76)

@Hasan Güner çizerim:)):rolleyes:
  3. ekinoks76

Grafikerler.org / Bilal Erçek

@Erkan_Nehir Bazı kelimelerinize katılıyorum. Benim düşüme göre de bazen görüyorum tek bir çizgiyle çok güzel göze hoş gelen bir tasarımı yakalayabiliyorlar orda sadelik şıklık oluyor .Fakat burda kullandığım sadelik bilmiyorum belki düşüncemi tam olarak ifade edemedim sanırım birşeyler...
  4. ekinoks76

Photoshopta resim üzerinde puzzle efekti uygulama ( resimli anlatim )

bende puzzle eklentisi yok daha önce ki phoshopta vardı Tekrar yüklemiştim bu programı şimdi puzzle eklentisi yok nasıl ekleyebilrm
  5. ekinoks76

grafikerler.org Amblem-2

evt bu apple değil de pear olmuş:)) eminim daha güzelini çıkartabilirsinz başarılar:)
  6. ekinoks76

Grafikerler.org / Bilal Erçek

Fikir iyi gibi duruyor, fakat çok sade gösterişsiz çarpıcı değil işte bu değil. Diğer çalışmanızdan yola çıkarak sizden daha çokmu beklentilerimiz varmıdır bilinmez daha iyi olabilirdi başarılar:)
  7. ekinoks76

grafikerler.org Amblem Çalışması-1

dıngggg diye sanki yaylanıp gidicekmiş gibi gif olarak düşündüm biranda :) fena değilde ama bu siteye pek olmamış be arkadaşım üzgünüm:(
  8. ekinoks76

Son Şiirim...

Süper mısralar duygu yüklü ve durup düşündürücü kelimeler demiştinya ayrılık ölümdür bana ölüm kolay ayrılmaksa ölüm kısmı çok anlamlı düşündürücü :) elinize sağlık:) Bu arada alttaki isim şair ismine yakışmış umarım birgün şiir kitabıda çıkartırsınız başarılar
  9. ekinoks76

@Fulyam Tşkler çalış seninde olsun derler ya kamyon arkası yazı gibi oldu:) inanıyorumki daha güzellerini yapabilirsin potansiyel var sende gözlemde iş emeğe kaldı:)
  10. ekinoks76

Grafikerler.org -2. CALISMA.... PEA

Bu arada ekinoks bak ben biraz uzun tuttum... fırca bana da kaymasın : D Aman ha dikkatli uzun yaz evve affetmez:) ( şaka tabiki evve):cool:
  11. ekinoks76

İddialı Yeni Bir Çalışmam (Gerçeğinden Daha Gerçek Daha Harika)

Oldum olası silahtan tüfekten hoşlanmamışımdır. 3d max de çizdiniz sanırım tüfek güzel gerçekçi olmuş perspektif açıyı mükemmel yakalamışsınız. Çiizm emek güzel fakat o kanlı ayak izleri hoşuma gitmedi içim ürperdi inanın çizime bakmak istiyorum bakamıyorum:)
  12. ekinoks76

1. Logom

fena değil fakat bir anlam çıkaramadım logodan izah edermsnz
  13. ekinoks76

Gereken yorumu gerektiği zaman gerektiği uzunlukta belirterek yapıyorum zaten bu çalışmada pek söylenicek söz gerek görmemişim ondan kısa ve öz belirtmişim.Ayrıca uzun uzun yazıp insanları sıkmak istemem kısa net ve özlükten yanayım :)Bu arada sadece kızılcık sopasını neden bana gösterdiniz...
  14. ekinoks76

Türkan Şoray vektörel çizimim bakalım beyenicekmisiniz :) çok beyendiğim bir sanatçıdır:)
  15. ekinoks76

hımm güzel olmuş eline sağlık:)
  16. ekinoks76

grafikerler.org logo çalışması 1-2-3 son

hımmm 1.çalışma güzel olucakmış gibi direkten dönmüş neden fazla renksiz 2.çalışma gözün üzerinde kaş olmasaymış:) güzell yok iyi bir çalışma 3.çalışmaya yorum yok başarılar :)
  17. ekinoks76

Grafikerler1.2.3. çalışmalar Son(ekinoks76)

@yavuz94 Tşkler yorumunuz için evt genelde ilk çalışmamı beyeniyorlar.Son çalışmamdaki kutu diye bahsettiğiniz obje Dünyadır.İçi açılmış bir dünya tüm dünyaya hitap ediyoruz (yurtdışı katılımcı grafikerlerimizde var) dünyanın içinden çıkan göz ve gördüklerimizi yansıttığımız fırça içindeki G...
  18. ekinoks76

Grafikerler1.2.3. çalışmalar Son(ekinoks76)

grafikerler amblem 1.çalışmam:) grafikerler amblem 2.çalışmam değiştirilmiştir:) grafikerler org amblem 3.çalışmam
Yukarı Alt