Bende fikrimi söyleyim bari:) Bence zemin rengi siyahtan vazgeçin siyah bazı durumlarda tamm ağır duruyor ama genelde insanın içini karartıyor. kartvizit verdiğiniz şahıs merakla bakıp cebine koymalı bakmadan hıı iyi tmm dememeli öyle değilmi daha iç açıcı insan pskikolojisi üzerinde pozitif...
estahfurlullah kendi adıma yazim gazetelerdeki bazı köşe yazılarını nasıl zevkli okuruz sonuna kadar bende zevkli okuyrm yazılarını düşüncelerinizi yazıya iyi döküyorsunz:)
@Seyit Ali Başer
Burdaki birebir çatı görünümü yansıtmak istemedim bazen loga tasarımda anlam veremediğimiz çizgiler olabiliyor direk o objeyi birebir yansıtmak istesem düzgün oturaklı bildiğimiz kiremitli vs çatı yapardım orda bir obje yapılmış kaldıki binaya oturmamış gördüğünüz üzere...
Bende sizin düşüncelerinize katılıyorum. Moda tasarım konusunda da bu böyle bir bakmışsınız eski çok eski annanemler zamanından kalma kıyafetler tekrar moda oluyor ufak tefek değişikliklerle bu bir kısır döngü gibi var olanın üzerinde çalışma yapmak belkide insanların kolayına geliyor belkide...
@Hasan Güner
Türkan şoraydan sonra bakıyorum özendiniz ama iyi gidiyor gibi. ilistirasyonda çizmek daha verimli sonuçlar verebilir photoshopta ve freehand de çiizyrm ben, daha iyilerini merakla bekliyoruz başarılar
@Seyit Ali Başer
Bir kalemde silip başarısız dediğiniz çalışmayla günlerce sabahlara kadar uğraştım emek var, yinede görüşünüze saygı duyarım neyi başarısız bulduğunuzuda belirtirseniz seviniirm kimbilir benim göremediğim sizin gördüğünüz nedir:?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.