Arama sonuçları

1. ekinoks76

vektörel bendeniz çiizm:)) kıyafet tasarım

@Metin Demirturk Tabiki hayır bildiğimiz sanatçı bendeniz değil:))) evt çok çok yakından tanıdığım:)))
  2. ekinoks76

Sanatta sınır yok !

muhteşem çalışmalar:)
  3. ekinoks76

sitemize nasıl ulaştınız ?

Facebook sayesinde denk geldi:)
  4. ekinoks76

Benim Çalışmam Begeninize Sunulmuştur

Çok üzgünüm ama benim hoşuma gitmedi:((
  5. ekinoks76

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün sadece kendimi dinledim:)))
  6. ekinoks76

4 calismam

@kerem23 Spor giyim mağzası logosu gibi buraya uymamış:(((
  7. ekinoks76

Gümüş Yapı İnşaat Ltd. Şti. Logo

bence gümüş inşaata gümüş renkli parlak yakışırdı G nin üzerinde bir çatı vs gibi düşünebilinir:)
  8. ekinoks76

grafikerler.org logo çalışması ::::..

İlginç olmuş ben beyendim:)
  9. ekinoks76

Kendi Kartım (Sizce Hangi Renk Olsun)

Bende fikrimi söyleyim bari:) Bence zemin rengi siyahtan vazgeçin siyah bazı durumlarda tamm ağır duruyor ama genelde insanın içini karartıyor. kartvizit verdiğiniz şahıs merakla bakıp cebine koymalı bakmadan hıı iyi tmm dememeli öyle değilmi daha iç açıcı insan pskikolojisi üzerinde pozitif...
  10. ekinoks76

Tasarım ve tasarımcı...

estahfurlullah kendi adıma yazim gazetelerdeki bazı köşe yazılarını nasıl zevkli okuruz sonuna kadar bende zevkli okuyrm yazılarını düşüncelerinizi yazıya iyi döküyorsunz:)
  11. ekinoks76

Grafikerler org 4.çalışmam (ekinoks76)

@Seyit Ali Başer Burdaki birebir çatı görünümü yansıtmak istemedim bazen loga tasarımda anlam veremediğimiz çizgiler olabiliyor direk o objeyi birebir yansıtmak istesem düzgün oturaklı bildiğimiz kiremitli vs çatı yapardım orda bir obje yapılmış kaldıki binaya oturmamış gördüğünüz üzere...
  12. ekinoks76

Tasarım ve tasarımcı...

Bende sizin düşüncelerinize katılıyorum. Moda tasarım konusunda da bu böyle bir bakmışsınız eski çok eski annanemler zamanından kalma kıyafetler tekrar moda oluyor ufak tefek değişikliklerle bu bir kısır döngü gibi var olanın üzerinde çalışma yapmak belkide insanların kolayına geliyor belkide...
  13. ekinoks76

Logo Tasarım Sergim

Güzel çalışmalar elinize sağlık gayet başarılı:)
  14. ekinoks76

Erkek Yüzü Denemesi

@Hasan Güner Türkan şoraydan sonra bakıyorum özendiniz ama iyi gidiyor gibi. ilistirasyonda çizmek daha verimli sonuçlar verebilir photoshopta ve freehand de çiizyrm ben, daha iyilerini merakla bekliyoruz başarılar
  15. ekinoks76

Grafikerler.org > Seyit Ali Başer > 1

@Seyit Ali Başer Evt kendinizde belirttiğiniz gibi fikir güzel fakat çalışmaya yansıtamamışsınız:)
  16. ekinoks76

@Seyit Ali Başer Bir kalemde silip başarısız dediğiniz çalışmayla günlerce sabahlara kadar uğraştım emek var, yinede görüşünüze saygı duyarım neyi başarısız bulduğunuzuda belirtirseniz seviniirm kimbilir benim göremediğim sizin gördüğünüz nedir:?
  17. ekinoks76

@Fulyam Logonun boyutu küçültebilirm ozamanda ne olduğu pek anlaşılamıyor
Yukarı Alt