Tşkler Arzu Hanım yorumlarınız için ben heyacanlı bi tipim sanırım eksiklerini gördüğüm halde eskiz daha üzerinde çalışılması gerekiyor biliyorum hemen mantık olarak böyle bişiler olabilirmi diye paylaşmak istedim sabırsız biri olarak üzerinde çalıştığım bu tasarımım ilk halini gönderdim...
Güzellik gerçekten göreceli bir kavram bir kez daha şahit oldum bence içindeki c nin olması iki renk olması karizma katmış logoya olmalı diye düşünüyorum nacizane fikrim:)
:allalla:@Erkan_Nehir
CESARETİNİZ desteğiniz için tşkler siyah beyaz konusu oldukça mantıklıymış vakit ayırıp izah ettiğiniz için tşkler bende de inatçılık çok bişiler yaptımı çözmeliyim neden böyle neden şöyle diye zaman kavramını unutuyorum tasarım söz konusu olunca
vakit olunca izah...
@şivan2008
İşte süper logolar bir sürü efek kullanılmış psde de yapılmış ben kullanınca olay oluyor anlamadım hangi yolu tutsam çok sade sıradan oluyor efek kullanınca niye efek yaptın oluyor bunlar tescilli diyemi sesimiz çıkmıyor ne yapmalı :allalla::allalla::allalla:
@Hakan Dağdeviren
Nette hep araştırdım efek kullanan çok var çokda güzel şeyler çıkmış ortaya sakın üzerinize alınmayın çok çok sade iki çizgi yalapşap uğraşılmamış sallamaca işlermiş gibi geliyor bana fabrikasyon gibi hadi sıradaki sana 3çizgi hadi sıradaki sana 1çizgi ...gibi
Ama çok çok...
aslında sabit fikirli değilim photoshopda daha iyiyim frehand de epey bocalıyorum ama fh da daha net çıkıyor tasarım bu gerçek ama bazı şeyler kayboluyor jpek yaptım logonun etranını daireçizip knifledim ikiye ayırdım ama bu görünmüyor jpek de her yaptığımızı bir klasör açıp ayrı ayrımı...
Bir arkadaşımız freehandde çiz demişti çizdim apar topar fakat jpek hale gelince yine sanki bozuldu gibi freehand de çizip cmky baskı için bu tarz bişi olabilirmi baskıda nasıl çıkar bu sadece örnek daha üzerinde çalışıcam:??:)
birde bunu photoshop a export edip düzenleyim desen yine acayip...
Photoshop da logo olmaz dediniz ama her işi bu programda yapan var normal çizim tasarım baskı tişört baskı kartvizit felan yapıyorlar en iyi sonucu nasıl elde ediyorlar benim programda bi ayar yapmam lazım belki ama nerden pikseller çok bozuk tırtık tırrtık çıkıyor ama nerden ??? freehandle...
Başınızı ağrıttım ama bu site bilgi paylaşımı ise soru işaretlerimi bulmak istiyorum yıllardan beri üyeyim:)
şimdi basit sade az renk ve heryerde kullanamabileceğimiz bir tasarım konusunda anlaştık
cmyk olarak baskıya hazır olarak çalıştım bir tasarımı 300 çözünürlük falan sonra bunu psde den...
@Arzu ULUIRMAK
Tşkler epey süre dediğim gibi etiket desinatörlüğü yaptım bu farklı bir kulvar logo tasarımı farklı bir çalışma gerektiriyor. Alakanız için tşkler
@Hasan Güner
Şimdi ben etiket sektöründe desinatörlük yaparken tarayıcıdan etiketi geçirip renkleri en aza indirip piksellerini tek tek tırtık tırtık düzenlerdik dokumaya hazır hale gelip en net kabaca anlatıp tırtıksız:) bundada tasarımı yaptık sonra tek tek zoomlayıp aynen düzelticeğiz dimi...
@Hasan Güner
Efeklerden dolayımı serigraf baskı yada diğer baskılar kötü çıkar .Kartvizit tabela..vs
iyi çıktı almak için az efek az renk mi gerekli sadece bundan bu sonucumu çıkarayım mesela en son logo bana göre sade az renkli yinede olmamışmı??? bunu siyah beyaz yaptık cmyk nebilim kötümü...
@Yasemin Uyar
Sadelik arayan bir kişi olarak bu linklerdekilermi sadelik sizce heleki en son linktekiler çok kafa karıştıcı karşık logolar rengarenk hepsi logo en fazla 3 yada 4renk olmalı diye düşünüyorum; heleki bir logo var tamamen herkesin farklı algılayabileceği bir tarzda yapılmış algıda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.