@Seyit Ali Başer
Baştan okumamamın sebebini sanırım anlamamışsınz etki altında kalmamak için ama merak etmeyin kendi yorumumu yazdıktan sonra okuyorum:) soruda cvp da ortada yazmaya gerek yok
Hiçbir yorumu okumadan yazıyorum yorumumu genelde bu şekilde davranırım yazdıktan sonra diğer yorumları okurum.Sucukzade olmuş sucukzede üzgünüm renkler rezalet çok afedersin uyumsuz sucuk çizimi de olmamış iştah açıcı olmalı diye düşünüyorum birinci çizimdeki renk uyumu sarı-kırmızı-yeşil...
@Fulyam
Evt Fulyaya katılıyorum genel anlamda söyledik ama makyajsız hülya avşar da bir garip görünüyor ee tabi yaşında etkisi var ama güzelliği tartışılmaz:)
@Hasan Güner
Tşkler her zaman en iyisini mutlaka yakalamak için mücadele etmek lazım ..Tamam ben en iyisini yaptım derseniz eğer bu zaten olmamıştır gelişime aykırı bir düşüncedir gelişemessiniz. Bende dört dörtlük oldu demiyorum zaten eleştirilere her zaman açığım olumlu yapıcı olduğu sürece...
Benzetebildiğime sevindim :)) tşkler..Bakım konusunda biraz katılıyorum haklısın ama; Bence önemli olan bir kadının makyajsız hali de güzelse okadın gerçekten güzeldir.Nicelerini görüyoruz makyajsız hiçbirşeye benzemiyorlar oda kötü değilmi;.Ama yine de bakımlı olmak lazım en azından kendimize...
Ne kadar benzetebilmişim onu ölçmek istedim:)) tabiki 2.seçenek doğru Fulyam bu arada senmiisn yoksa hülya avşarmı demene sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bitarafta bukadar güzel olmak var diğer tarafta iyi çizebilmişmiyim hülya avşara benzetebilmişmiyim duygusu var:))
Kendi resmimi çizdim fakat...
Bence Tv dizilerinde ki ahlaksızlık diz boyunda ama öyle bir yumuşatarak önümüze koyup izletiyorlar ki çoğumuz farkında değiliz.diğer arkadaşımızın dediği gibide 80li yıllarda gündüz kuşağında şaçma sapan filmler çıkardıki aile ortamında ya kızarırdık yada odayı terkederdik bişey bahane bulup...
@Fulyam
Çok güldüm ya semira da senin yorumundan sonra yaptığından ürktü demek:)) gözümün önüne geldi valla öle bir anlattın ki günahını aldım:)) şakaydı zati
neyse katılıyorum olmamış bencede..
@Fatih Coşkun
Tabi canım orasını anladık salaş görünsün diye çizgiler en azından kesik değil birbirini takip etseydi dedim ben yoksa böyle salaşlık güzel olmuş:)) düzgün yaka çiz demedim zati:))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.