en@Freebsd
Hayır malesef yeni başlamadım uzun yıllar oldu ama hep uzun aralar verdim o sebeple demekki :) böyle düşünmenizde üzdü beni grafikerlikte yaptım zamanında ama olsun:)
birde birşey ilave edicem kendiniz çizdiyseniz demişsinz iyi ve dikkatli okumak lazım bende yapıyorum okumak...
@Hakan Dağdeviren
Evt sanırım yanlış anlaşılma olmuş şimdi dahada netleşti durum ben photoshop ile çizdim vektör magic kullanmadım emek var yani . Doğru anlamışsızn normal resim çekilmiş bir fotoğraf üzerinden bakarak çizdim çizim üzerinden çizim değil normal bir insan resmiydi .Vektörel hale...
@Ahmet ALTUN
Sayın ahmet bey sonuçta bir tuşla vektör çevrilmiyor proğramlada çizim yapılıyor tek tek kaşını gözünü kendim çizdim buda emektir ama düz karakalem elle kağıda çizmekten bahsediyorsanız çok şükür yetenek var çizerim tabiki fakat tarayıcım yok buraya aktarmam olanaksız sizinle...
Daha önceden nokia pc suite yüklemiştim cep telefonumu bağlayıp istediğim işlemleri yapıyordum fakat pc formatlandı falan değişti epeydir yüklememiştim tekrardan nokia pc suite yükledim telefonu usb bağlantısıyla bağladım yeni donanım bulundu diyor telefonun cd'si var ordan yüklüyorum usb...
@danisman
Tamamen size katılıyorum bu acı gerçeği geçte olsa öğrendim butür yarışmaların birincileri baştan hep bellidir oyüzden sağlığımı hiçe sayarak sabahlara kadar yaptığım çalışmalara emeğe ve boşa harcanan zamana acıyorum. Ben bu yarışmaya katılmadım yanlış anlaşılmasın katıldıklarımdan...
Bende arkadaşlarımızın görüşlerine katılıyorum.Öğrenmenin yaşı yoktur öğrenmek ilerlemek zaten bitmez ki insan sürekli kendini geliştirdiği sürece vardır ilerler.Bende 1976 doğumluyum bundan 2sene önce Grafikerlik kursunu bitirdim geçen senede Web Tasarım neden olmasın yeterki isteyin gocunmadan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.