Arama sonuçları

1. ekinoks76

mimari logo

@Hasan Güner Fikirleriniz için teşekkürler bikaç tane yaptım ama emin değilim:( daha farklı bişiler olmalı sanki
  2. ekinoks76

mimari logo

mimarlık şirketi için logo örnekleri lazım arkadaşlar fikir edinmek açısından
  3. ekinoks76

manzara

4. ekinoks76

vektör aydan

en@Freebsd Hayır malesef yeni başlamadım uzun yıllar oldu ama hep uzun aralar verdim o sebeple demekki :) böyle düşünmenizde üzdü beni grafikerlikte yaptım zamanında ama olsun:) birde birşey ilave edicem kendiniz çizdiyseniz demişsinz iyi ve dikkatli okumak lazım bende yapıyorum okumak...
  5. ekinoks76

vektör aydan

@Hakan Dağdeviren Evt sanırım yanlış anlaşılma olmuş şimdi dahada netleşti durum ben photoshop ile çizdim vektör magic kullanmadım emek var yani . Doğru anlamışsızn normal resim çekilmiş bir fotoğraf üzerinden bakarak çizdim çizim üzerinden çizim değil normal bir insan resmiydi .Vektörel hale...
  6. ekinoks76

vektör aydan

@Ahmet ALTUN Sayın ahmet bey sonuçta bir tuşla vektör çevrilmiyor proğramlada çizim yapılıyor tek tek kaşını gözünü kendim çizdim buda emektir ama düz karakalem elle kağıda çizmekten bahsediyorsanız çok şükür yetenek var çizerim tabiki fakat tarayıcım yok buraya aktarmam olanaksız sizinle...
  7. ekinoks76

vektör aydan

beyenilmedi demek:(kimse fikrini yazmamış
  8. ekinoks76

vektör aydan

9. ekinoks76

Şiir gibi:)) en son şiirim

http://i56.tinypic.com/2zdx0d2.jpg
  10. ekinoks76

Blue Wind 5 --FINAL-- Yılmaz Keçeli

Çok şık bir çalışma beyendim ellerine sağlık:)
  11. ekinoks76

NOKIA pc suite donanım

Daha önceden nokia pc suite yüklemiştim cep telefonumu bağlayıp istediğim işlemleri yapıyordum fakat pc formatlandı falan değişti epeydir yüklememiştim tekrardan nokia pc suite yükledim telefonu usb bağlantısıyla bağladım yeni donanım bulundu diyor telefonun cd'si var ordan yüklüyorum usb...
  12. ekinoks76

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

@danisman Çok Tşkler Sayın Danışman umarım geçicek tedaviye devam fazla oturmamam lazım ps başında ama ufacık kaçamaklardanda birşey olmz sanırım:))
  13. ekinoks76

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

@danisman Tamamen size katılıyorum bu acı gerçeği geçte olsa öğrendim butür yarışmaların birincileri baştan hep bellidir oyüzden sağlığımı hiçe sayarak sabahlara kadar yaptığım çalışmalara emeğe ve boşa harcanan zamana acıyorum. Ben bu yarışmaya katılmadım yanlış anlaşılmasın katıldıklarımdan...
  14. ekinoks76

fulya - Afisler

Çalışmayı göremiyorum benim ps demi acaba sorun
  15. ekinoks76

Seyit Ali Başer > Özkan Atik 1

@Seyit Ali Başer Sanırım medikal firma oyüzden demiştim fazlada detayını okumadım yarışmanın :=)
  16. ekinoks76

Barış GÜRER / ÖZKAN ATİK -1

Güzel çalışma sanki kullanılıyormuş gibi olabililirliği var yani başarılar:)
  17. ekinoks76

Seyit Ali Başer > Özkan Atik 1

Sade ama yinede fena durmuyor özkandaki ö içindeki çizgi kalp ritim çizgiside olabilirdi sadece öneri başarılar:)
  18. ekinoks76

Grafiker mesleğini icra etmek için yaş önemli mi?

Bende arkadaşlarımızın görüşlerine katılıyorum.Öğrenmenin yaşı yoktur öğrenmek ilerlemek zaten bitmez ki insan sürekli kendini geliştirdiği sürece vardır ilerler.Bende 1976 doğumluyum bundan 2sene önce Grafikerlik kursunu bitirdim geçen senede Web Tasarım neden olmasın yeterki isteyin gocunmadan...
  19. ekinoks76

Grafikerler Org ve Uluslararası Af Örgütü afiş

Felaket diyorum ürpertici başka bişi yazamıcam..Fazlada söze gerek yok kötüü
Yukarı Alt