Beni oyalıyorsunuz der ve hışımla yerinden kalkar öfkeyle saati alır kapıyı, bütün eşyalar yerinden fırlıyacak şekilde, çarpar ve arkasına bakmadan gider....
Herkes hemen hemen aynı fikirde olması ne güzel çok doğru düşünceler yazıya dökülmüş tşkler arkadaşlar fikir paylaşımında bulunmamız ne güzel:) Çalışırken hep hayıflanırız ; kurtlar sofrası mücadelesinden yoruluruz oysaki evimde olsam ohh ayaklarımı uzatsam iş stresinden uzakta tv izlesem yada...
Güzel olmuş bazı yerlerdeki baskın çizgileri kağıda yedirebilirdin saçlardaki hafif boşluklarıda mesela ya parmak ucunla yada hamur silgi ucuyla gibi:) kirpikler tek tek arkadaşımıznında izah ettiği gibi daha farklı bir yöntem seçerek yapabilirdinz ama ilk bakış genel hatlarıyla güzel bir...
Arka plan hazır fon kıyafete gelince yeterince önem vererek çizdim içindeki bizzat bendenizim:)) ayrıca kıyafette ne var anlayamadım saten dokusunu yeterince verdiğimi düşünüyorum Gül hanım:):grafikerler:
@ekinoks76
Ve eklemek istiyorum geçen dizi arkasından hani reklam logoları akar gider ya orda denk geldim siizn bu çalışmanızın hemen hemen aynısı gibiydi tasarım ile ilgili bir firma bir esinlenme var:))
Biraz önceki grafikerler org. kendi logosu etkisinda gölgesinde kalmış bir çalışma daha farklı birşeyler arıyorlar sanırım bence değişik bişiler bulunmalı:)))
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.