Arama sonuçları

1. ekinoks76

EMİRGAN MEMBA SULARI ÇALIŞMASI ...::Halim742::....

Bence gözü tırmalayan birşey yok güzel olmuş ellerinize sağlık:)
  2. ekinoks76

Hikaye Uyduralım...

Beni oyalıyorsunuz der ve hışımla yerinden kalkar öfkeyle saati alır kapıyı, bütün eşyalar yerinden fırlıyacak şekilde, çarpar ve arkasına bakmadan gider....
  3. ekinoks76

Çalışmakmı yoksa evde oturmakmı:))???

Herkes hemen hemen aynı fikirde olması ne güzel çok doğru düşünceler yazıya dökülmüş tşkler arkadaşlar fikir paylaşımında bulunmamız ne güzel:) Çalışırken hep hayıflanırız ; kurtlar sofrası mücadelesinden yoruluruz oysaki evimde olsam ohh ayaklarımı uzatsam iş stresinden uzakta tv izlesem yada...
  4. ekinoks76

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

@Erkan_Nehir Hımmmm anladım şimdi :))):):clap2:
  5. ekinoks76

@Erkan_Nehir nasıl yanii:)):allalla::rolleyes::confused:
  6. ekinoks76

Çalışmakmı yoksa evde oturmakmı:))???

:Çalışmakmı yoksa evde oturmakmı?? Çalışmak sadece para kazanmak içinmi gerekli yoksa ruhunda manevi yönünde buna ihtiyacı varmı???:allalla::confused:
  7. ekinoks76

Gürültü istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm sakinlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:((((
  8. ekinoks76

Portre-2

Güzel olmuş bazı yerlerdeki baskın çizgileri kağıda yedirebilirdin saçlardaki hafif boşluklarıda mesela ya parmak ucunla yada hamur silgi ucuyla gibi:) kirpikler tek tek arkadaşımıznında izah ettiği gibi daha farklı bir yöntem seçerek yapabilirdinz ama ilk bakış genel hatlarıyla güzel bir...
  9. ekinoks76

Biz yine susmayı tercih ettik.

Emeğinize sağlık güzelmiş:))
  10. ekinoks76

Grafikerler.org/logo/son çalışmam

Fena olmamış ama daha çok virüs programı logosu gibi olmuş hani parçalanmış dosyalar gibi yani bu siteye gitmemiş
  11. ekinoks76

İyi geceler...

Harika bir şiir, emeğinize yüreğinize sağlık
  12. ekinoks76

merhaba

Merhaba hoşgeldiniz:)
  13. ekinoks76

dünyacaGrafik

Biraz da olsa ilerleme var :)
  14. ekinoks76

vektörel bendeniz çiizm:)) kıyafet tasarım

Arka plan hazır fon kıyafete gelince yeterince önem vererek çizdim içindeki bizzat bendenizim:)) ayrıca kıyafette ne var anlayamadım saten dokusunu yeterince verdiğimi düşünüyorum Gül hanım:):grafikerler:
  15. ekinoks76

Seyit Ali Başer > Grafikerler.org 3

Bence göze hoş gelmiyor daha üzerinde çalışman gerekiyor olmamış
  16. ekinoks76

Grafikerler.org -2. CALISMA.... PEA

@ekinoks76 Ve eklemek istiyorum geçen dizi arkasından hani reklam logoları akar gider ya orda denk geldim siizn bu çalışmanızın hemen hemen aynısı gibiydi tasarım ile ilgili bir firma bir esinlenme var:))
  17. ekinoks76

Yurt disindan Grafikerler.org Logo calismasi - 4

Biraz önceki grafikerler org. kendi logosu etkisinda gölgesinde kalmış bir çalışma daha farklı birşeyler arıyorlar sanırım bence değişik bişiler bulunmalı:)))
  18. ekinoks76

Tişört tasarımım

Fikir çok güzel korunmaya muhtaç çocuklara el uzatılması çok güzel çalışmanıda beyendim umarım işe yarar başarılar:)
  19. ekinoks76

amblem / büşra giritoğlu 4

Bende arkadaşlara katılıyorum diğerleri daha iyidi:))
Yukarı Alt