Nacizane fikrimi belirtmek isterim affınıza sığınarak renkler çok zıt mor yeşil uyumsuz olmuş biraz armaya benzemiş logodan ziyade acaba istek üzerinemi yaptınız bilmiyorum ama ay yıldız 3yıldız sanki pek olmamış isterseniz tekrar gözden geçirin derim ben inanıyorumki çok güzel olucaktır
Tşkler hakan bey, bu çizim 3dmax de daha güzel olur tabiki freehand de çizdim photoshopta renklendirdim
genel anlamda çiizmlerimi biliyorsunuz nasıl işler yapabilirim şimdilik mimarlık üzerine 3dmax gibi programlar öğrenmeyi düşünmüyorum daha sonra. Bir dizi kurslara gittim photoshop, freehand...
Duru sade güzel bir çalışma olmuş canlı renkler olmaması bencede daha iyi olmuş arka plan papatya opasite hoş olmuş sonuç olarak güzel soft bir çalışma emeğinize sağlık:)
Süper olmuş hakan bey bence siz iç mimarlık yada mimarlık dış cephe ve iç mekan gibi işlerde çok başarılı olursunuz diye düşünüyorum bilemiyorum şu an ne işle meşkulsunuz ama ;hem teknik hemde görselllik mevcut gayet başarılısnz
@Hakan Dağdeviren
Özel bir şirkete has yapılmış bir tasarım çalışması değil ölesine yaptığım bir logo içimden geldi yaptım
logo kartvizit broşür web siteleri gibi çalışmalarım var bu çalışma birden çıktı işte elimden bilmem nasıl oldu. Arayüz web tasarım çalışmaları nasıl gönderilir...
Harika bir hikaye çok ders verici :)) çok da karşılaşılan bir durum bilende eleştiriyor bilmeyende ama iş yapmaya üretmeye gelince kimse kalmıyor ortalıkta ve ben bu hikayeyi bilmeden uygulamışım eleştiriyorlar eleştiriyorlar bilip bilmeden bazen kırıcı çizime küstürücü nitelikte sendaha...
@Hasan Güner
Seri çizim yapmak sürekli çizmek demek ve sürekli çiizm yaptığımda elimin daha ilerlediğini düşünüyorum görüyorum sonuç olarak devamlı çizmek üretmek her çizilen bişi katıyor bana bir adım daha ilerlemek demek özentisiz demiyelim biraz dikkatimden kaçmış olabilir ve de...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.