Arama sonuçları

1. ekinoks76

Hayırlı Tezkereler-Çağlar TURHAN

Hayırlı tezkereler Allah tüm mehmetçiği korusun
  2. ekinoks76

ada mertcan sucuk logo sizce hangisi

bence 5ve 7 iyi duruyor:))
  3. ekinoks76

BALLIK BELEDİYESİ Logo Çalışmam

Nacizane fikrimi belirtmek isterim affınıza sığınarak renkler çok zıt mor yeşil uyumsuz olmuş biraz armaya benzemiş logodan ziyade acaba istek üzerinemi yaptınız bilmiyorum ama ay yıldız 3yıldız sanki pek olmamış isterseniz tekrar gözden geçirin derim ben inanıyorumki çok güzel olucaktır
  4. ekinoks76

iç mekan mimarlık

Tşkler hakan bey, bu çizim 3dmax de daha güzel olur tabiki freehand de çizdim photoshopta renklendirdim genel anlamda çiizmlerimi biliyorsunuz nasıl işler yapabilirim şimdilik mimarlık üzerine 3dmax gibi programlar öğrenmeyi düşünmüyorum daha sonra. Bir dizi kurslara gittim photoshop, freehand...
  5. ekinoks76

iç mekan mimarlık

iç mekan plan ilk defa çalıştım bilmem nasıl oldu :)) bu arada yeteneğimi değerlendirip çalışmak istiyorum ben nasıl işler bulabiliirm bana uygun
  6. ekinoks76

El Temizleme Ürünleri Broşür Çalışması...

Duru sade güzel bir çalışma olmuş canlı renkler olmaması bencede daha iyi olmuş arka plan papatya opasite hoş olmuş sonuç olarak güzel soft bir çalışma emeğinize sağlık:)
  7. ekinoks76

Beyaz Duru Sakin Sessiz Bir Çalışmam Adı : 16:9

Süper olmuş hakan bey bence siz iç mimarlık yada mimarlık dış cephe ve iç mekan gibi işlerde çok başarılı olursunuz diye düşünüyorum bilemiyorum şu an ne işle meşkulsunuz ama ;hem teknik hemde görselllik mevcut gayet başarılısnz
  8. ekinoks76

Moda Tasarım:))

@novalgine_plus Mankeniyle kıyafet çizimiyle tamamen bana ait bir çizim hazır manken değil :))
  9. ekinoks76

Moda Tasarım:))

En son çalışmam:))
  10. ekinoks76

Bunlarda benim

Güzel farklı çalışmalar ellerinize sağlık
  11. ekinoks76

eğitim derslerine bakarak MyPhone tasarımı

@novalgine_plus Gayet başarılı bir çalışma olmuş emeğinize sağlık
  12. ekinoks76

Süslü logo

@novalgine_plus çok teşekkürler:))
  13. ekinoks76

Süslü logo

@Hakan Dağdeviren Özel bir şirkete has yapılmış bir tasarım çalışması değil ölesine yaptığım bir logo içimden geldi yaptım logo kartvizit broşür web siteleri gibi çalışmalarım var bu çalışma birden çıktı işte elimden bilmem nasıl oldu. Arayüz web tasarım çalışmaları nasıl gönderilir...
  14. ekinoks76

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Herkese hayırlı bayramlar diliyorum sevdiklerimizle birlikte sağlık ve huzur dolu nice bayramlara ..
  15. ekinoks76

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

freehand de new yeni bir sayfa açıyoruz photoshoptaki gibi sayfa boyutunuayarlamak istiyorum, ayarlamadan açılıyor bu sayfa boyutunu nasıl ayarlarız
  16. ekinoks76

Eleştiri acımasızdır..

Harika bir hikaye çok ders verici :)) çok da karşılaşılan bir durum bilende eleştiriyor bilmeyende ama iş yapmaya üretmeye gelince kimse kalmıyor ortalıkta ve ben bu hikayeyi bilmeden uygulamışım eleştiriyorlar eleştiriyorlar bilip bilmeden bazen kırıcı çizime küstürücü nitelikte sendaha...
  17. ekinoks76

Peri:)))

18. ekinoks76

manken:))

@Hasan Güner çok teşekkürler umarım sizinde herşey gönlünüzce olur
  19. ekinoks76

manken:))

@Hasan Güner Seri çizim yapmak sürekli çizmek demek ve sürekli çiizm yaptığımda elimin daha ilerlediğini düşünüyorum görüyorum sonuç olarak devamlı çizmek üretmek her çizilen bişi katıyor bana bir adım daha ilerlemek demek özentisiz demiyelim biraz dikkatimden kaçmış olabilir ve de...
Yukarı Alt