Arama sonuçları

1. ekinoks76

tecrübeli diye diye tecrübelide kalmıcak

Herkes tecrübeli eleman istiyor bu gidişler tecübeli diye diye tecrübelide kalmıcak birşeyler bilen proğramları bilen fakat tecrübesi olmayan kişilerede bence şans tanınmalı piyasaya kazandırılmalıdır diye düşünüyorum birsürü proğram biliyorum bir işe yaramıyor ünv mezunu olmakta çözüm...
  2. ekinoks76

çalışma

Sayın Dağdeviren yazınızı okudum çalışmalarımı beyendiğinize çok sevindim eleştirilerinizi dikkate alıcağım mutlaka. Fikirleriniz benim için önemli. Güzel sanatlar ile yaklaşık 10yıldan fazla bir süredir ilgileniyorum karakalemle başladım yeteneğim var çok şükür kısa bir süre etiket...
  3. ekinoks76

gerçek monaliza bulundu:))

evt haklısnz hızlı dekube yaptm daha dikkat ederim:))
  4. ekinoks76

resmin orjinalliği ile fazla oynamak istemiyorum 5dak da bukadar düzelttim öncekinden daha iyi sanırım ne zamandır düzelticem duruyordum elim varmamıştı düzeltmeye böle daha iyi oldu sanırım ten uyuşmazlığı gitti
  5. ekinoks76

tmm pudralarız biraz:))rütüş
  6. ekinoks76

tm hemşerim buda ilk çalışmalarımdandı monaliza ile ten uyuşmadı komiklik olsun diye yapmıştım ayrıntıya girmemiştim
  7. ekinoks76

afiş çalışması

çünki bu ilk çalışmalarımdan biri ondan photoshop çalışması kurs için yapmıştım 2sene önce
  8. ekinoks76

insan figürü vektörel

kötü bile çizseniz dudadığı siizn fikriniz hiç çizmemenizden daha iyidir susturulmuş bir bayan her erkeğin isteği bu zaten konuşmayan bayan:)) bence yarım bırakmayan çizin biraz azim..
  9. ekinoks76

reklam çalışması

Evt küçük ayrıntı çizmek epey zordur(saat); etiket grafikerliği yapmıştım önceden ordan bilirim bu kulvarda da kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum epey yol katettiğimi düşünüyorum ilk başta proğramları doğru öğrenip kullanmak sonra çize çize çaba sarfederek kusursuzluğa doğru yol...
  10. ekinoks76

çalışma

yok yeni çıktı bu model kimsede yok bir tek üretim numune:))) önemli olan freehand photoshpta bişiler çizmek ilerlemek arkadaşlar çize çize gelişir
  11. ekinoks76

spor giyim

tşkler haklısınz :)
  12. ekinoks76

yüreğinin götürdüğü yere git

biraz daha iyi sanırım:) kaportayı sağlamlaştırdım:)
  13. ekinoks76

spor giyim

çizilicek çizim varsa evden çizebilirim
  14. ekinoks76

çalışma

15. ekinoks76

spor giyim

16. ekinoks76

reklam çalışması

tşkler kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz işte oluyormu bilmem
  17. ekinoks76

reklam çalışması