Herkes tecrübeli eleman istiyor bu gidişler tecübeli diye diye tecrübelide kalmıcak
birşeyler bilen proğramları bilen fakat tecrübesi olmayan kişilerede bence şans tanınmalı piyasaya kazandırılmalıdır diye düşünüyorum
birsürü proğram biliyorum bir işe yaramıyor
ünv mezunu olmakta çözüm...
Sayın Dağdeviren yazınızı okudum çalışmalarımı beyendiğinize çok sevindim eleştirilerinizi dikkate alıcağım mutlaka. Fikirleriniz benim için önemli.
Güzel sanatlar ile yaklaşık 10yıldan fazla bir süredir ilgileniyorum karakalemle başladım yeteneğim var çok şükür kısa bir süre etiket...
resmin orjinalliği ile fazla oynamak istemiyorum 5dak da bukadar düzelttim öncekinden daha iyi sanırım ne zamandır düzelticem duruyordum elim varmamıştı düzeltmeye böle daha iyi oldu sanırım ten uyuşmazlığı gitti
kötü bile çizseniz dudadığı siizn fikriniz hiç çizmemenizden daha iyidir susturulmuş bir bayan her erkeğin isteği bu zaten konuşmayan bayan:)) bence yarım bırakmayan çizin biraz azim..
Evt küçük ayrıntı çizmek epey zordur(saat); etiket grafikerliği yapmıştım önceden ordan bilirim bu kulvarda da kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışıyorum epey yol katettiğimi düşünüyorum ilk başta proğramları doğru öğrenip kullanmak sonra çize çize çaba sarfederek kusursuzluğa doğru yol...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.