Arama sonuçları

1. ekinoks76

corelde semazen (mevlana) vektör

Çok güzel farklı bir çalışma emeğinize sağlık:)
  2. ekinoks76

photoshop'da daire çizimi (Soru)

Bence arkadaşım freehandde çizimi yap photoshopta tasarımı renklendir freehand çizim için ideal bir program ben öle yapmıştım sen daha güzelini çizersin:))
  3. ekinoks76

manken:))

teşekkürler :))
  4. ekinoks76

manken:))

5. ekinoks76

"MİKİ "Yemekteyizde kek yapıyor:))

@BURÇİN DAMLA YETEN teşekkür ederim :))) burçin hanım
  6. ekinoks76

tşkler hakan bey bu sıradışı bir aşçı beyaz şapkalı değil özel önlüğü ile dikilmiş:)) arka plan değişince biraz daha iyi gibi oldu sanırım yorumlarınız için tşkler:))
  7. ekinoks76

böyle daha iyi oldu sanırım bir önceki miki çalışmam karanlıktı sanki
  8. ekinoks76

Hasır Desenler

indirdim fakat şifre falan istiyor
  9. ekinoks76

FreeLanceCSBalıkesir-Provakatif Hareket

Tam olarak ne üzerine çalışmalar olucak rica etsem biraz izah edermisnz tşkler
  10. ekinoks76

En son çalışmam miki kek yapıyor sizce nasıl olmuş sabaha kadar uğraştım
  11. ekinoks76

illüstrasyonlarım - murattanhu

Bayıldım hepsi birbirinden güzel çalışmalar ellerinize sağlık arkadaşım:) bir çocuk dergisinde falanmı çalışıyorsunz yoksa zevk için hobi olarakmı yapıyorsunz merak ettim ama amatörce değil, çalışmalarınız süper olmuş.
  12. ekinoks76

Yüz çalışma

yüz çalışma 2
  13. ekinoks76

Yüz çalışma

Hande yenere benzedi bu yaa:))
  14. ekinoks76

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

çok tşkler hakan bey güzel brushlar varsa gönderrmisnz indirebilirmiyiz:))
  15. ekinoks76

grafikerler.org nin faydaları tasarımım

sayın dağdeviren sizin çalışmalarınızdan yola çıkarak yapılmış bir deneme sadece bu bukadar anlam yüklemenize şaşırdım doğrusu fakat saptamalarınız doğru ruhun tuvale taşınması doğru bence burda amaç teknik olarak bişiler uygulamak çok fazla özgünlüğü yok bu etüd de bukadar karışık verildiği...
  16. ekinoks76

grafikerler.org nin faydaları tasarımım

Sayın hakan dağdeviren beyefendi sağolsun dersten kaptıklarımız nasıl olmuş farklı tasarımım:)))
  17. ekinoks76

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Süper bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ayrıca bizimle de paylaştığınız dersler için çok teşekkür ederiz birşeyler öğrenmek çok güzel deniceğm bakalım sonuç ne olacak:))
  18. ekinoks76

tecrübeli diye diye tecrübelide kalmıcak

@Kabala yazımda ki imla görselliğe değil de ana fikrine yazının ne anlatmak istediğine kafa yormanızı tercih ederdim, proğram yada program yazmışım( ğ;g) bence hiç ama hiç önemli değil burda konuşmuyor yazıyoruz klavyeden yanlışlıkla çıkmışta olabilir sizi tıpkı insanların dış görünüşüne...
Yukarı Alt