Bence arkadaşım freehandde çizimi yap photoshopta tasarımı renklendir freehand çizim için ideal bir program ben öle yapmıştım sen daha güzelini çizersin:))
tşkler hakan bey bu sıradışı bir aşçı beyaz şapkalı değil özel önlüğü ile dikilmiş:)) arka plan değişince biraz daha iyi gibi oldu sanırım yorumlarınız için tşkler:))
Bayıldım hepsi birbirinden güzel çalışmalar ellerinize sağlık arkadaşım:) bir çocuk dergisinde falanmı çalışıyorsunz yoksa zevk için hobi olarakmı yapıyorsunz merak ettim ama amatörce değil, çalışmalarınız süper olmuş.
sayın dağdeviren sizin çalışmalarınızdan yola çıkarak yapılmış bir deneme sadece bu bukadar anlam yüklemenize şaşırdım doğrusu fakat saptamalarınız doğru ruhun tuvale taşınması doğru bence
burda amaç teknik olarak bişiler uygulamak çok fazla özgünlüğü yok bu etüd de bukadar karışık verildiği...
Süper bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ayrıca bizimle de paylaştığınız dersler için çok teşekkür ederiz birşeyler öğrenmek çok güzel deniceğm bakalım sonuç ne olacak:))
@Kabala
yazımda ki imla görselliğe değil de ana fikrine yazının ne anlatmak istediğine kafa yormanızı tercih ederdim, proğram yada program yazmışım( ğ;g) bence hiç ama hiç önemli değil burda konuşmuyor yazıyoruz klavyeden yanlışlıkla çıkmışta olabilir
sizi tıpkı insanların dış görünüşüne...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.