Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Kurban Bayramı

@Aslı SAYILIR sanada hayırlı bayramlar Aslı :)
  2. Emre DEMİRCİ

QR barkod grafikerler.org :)

@Aslı SAYILIR internette var bi sürü program indir yükle okut güzel bişey tavsiye ederim alışverişte filanda güzel oluyor dün ikeada bütün ürünleri okuttum sarjım bitti en son :)
  3. Emre DEMİRCİ

Kurban Bayramı

Eline sağlık :)
  4. Emre DEMİRCİ

QR barkod grafikerler.org :)

Telefonunuza barkod okuyucu yükleyin ve taratın :) grafikerler.org için QR barkod :=)
  5. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Murat VARDAR iyiyiz siz nasılsınız murat bey ? @Aslı SAYILIR @N.FARUKOĞLU Herkeze günaydın umarım herkez iyidir.? Belkide ilk kez pazartesi sendromu beni etkilemiyor zira bugün haftanın ilk çalışma günü yarında son çalışma günü :)))
  6. Emre DEMİRCİ

Nişanlıya Hediye Saat..

@Aslı SAYILIR :kop::kop::kop: @grapiksel Hediye küçük olabilir ama önemli olan manevi değeri güzel bir hediye olmuş. logo daki renk saatte sarmtrak gibi çıkmış fotodğraftanmı kaynaklanıyor, yoksa saatteki renginimi değiştirdin??
  7. Emre DEMİRCİ

Ders 10 - Transparency Channel Kullanımı - Cinema 4D

Emeklerinize sağlık Hasan bey, tüm dersler için teşekkürler.
  8. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel güzel olmuş tebrikler karşı taraf mutlu olmuştur diye düşünüyorum :)
  9. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR bi sorun yok ben cepten girebiliyorum :)
  10. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR her a.v.m. açılışındaki gibi bundada aynı görüntüler daha iç tadilatlar bitmeden bi telaşla açıyorlar gittiğme pişman oldum aynı rezaleti ''marmara forum'' ve ''ora'' a.v.m. lerdede yaptılar :cool: bizde bu saate kadar gezmekteydik gez gez bitmez istanbul :)
  11. Emre DEMİRCİ

Merhaba

Merhaba hoşgeldin aramıza :bye2:
  12. Emre DEMİRCİ

Çağlar Mühendislik

kaliteli bir çalışma ellerinize sağlık bende dik kartviziti tercih edenlerdenim :) logonuzu ayrıca beğendim :s8:
  13. Emre DEMİRCİ

3 boyutlu ilk denemem :)

ilk çalışmana göre oldukça başarılı devam ettirdikçe çok daha iyi çalışmalar çıkartıcaksındır. ellerine sağlık.
  14. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel lisans satın alıcan :)
  15. Emre DEMİRCİ

TREO Güvenlik Sistemleri - Yeni bir deneme daha

Bu güzel deneyimi yaşayıp kendimi sınama imkanı veren arkadaşım Emre'ye çokk teşekkür ediyorum. teşekkür hakedecek kadar bişey yaptığımı sanmıyorum, logoları yapan sensin asıl ben teşekkür ederim :)
  16. Emre DEMİRCİ

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel pc için mac te olan suitcase tarzı programlar var font sorununu onla çözebilirsin istediğin font u aktif istediğini deaktif yaparsın ;)
  17. Emre DEMİRCİ

Korkuteli Barajı

@Sercan Dülger evet gelişim herzaman şart kesinlikle geç :) ama ne önerilsin dersen canon 5d mark III olmadı II :=)
  18. Emre DEMİRCİ

Korkuteli Barajı

açışı mükkemmel güzel bir kare yakalamışınız. Canon 500D iyidir iyi ;)
  19. Emre DEMİRCİ

Çalışma sayfalarına aynı anda nesne ekleme

Yeni başlayan arkadaşların umarım işine yarar iyi çalışmalar. :grafikerler:
Yukarı Alt